שרשור חדשים

holo

New member
שלום לכולם

שלום כולםו holo ו 21:40 | 13/05/04 היי מה המצב? קוראים לי גל...תמיד הכרתי את פינק פלויד (מאח שלי) וכמה שירים שלהם שאפילו לא ידעתי שהם שלהם... אבל מאז שאבא שלי הביא את הדי וי די של גילמור בקונצרט התחלתי לאהוב אותם...מאוד לאהוב סיפור מרגש? לא אני יודע... ספרו עליכם קצת

Enigma M

New member
אהלן

למרות שכבר כתבתי פה, עכשיו אני יצטרף באופן רשמי (למרות שלדעתי להיות חבר בפורום זה די חרטא). אני בן 17 וחצי שומע את החומה, אנימלס, דה דארק סייד, וויש יו וויר היר, אטום הארט מדר וקצת שירים מדה פייפר.

שלום אניגמה

בפורום שלנו אין "הצטרפות רשמית", וכל מי שכותב, הוא בבחינת "חבר" בפורום, מבחינתי. אבל אני שמחה ש"יצאת מהארון" רשמית

tommeir

New member
תום, 18.

גילה פורום זה במקרה, בעוד את גופו מעטר חולצת the wall מאנגליה, מעל פסנטרו (טוב זה אורגן! מרוצים!!) ממוסגר פוסטר הdark side of the moon 30th annuversary ומעל מיתתו שישה בנות חשופות תחת מפגינות ידע רב באלבומי הלהקה. התחיל לדבר על עצמו בגוף שלישי, וגילה שהוא אוהב את זה. את שיגעון הפלויד, אגב, ירש מאבא.

שלום תום ../images/Emo140.gif

אני שמחה שתום הוא אוהד של הפלויד, ושהחליט להצטרף לפורומנו הקט. מעניין לשמוע, שאת גופו מעטרת חולצה של "החומה", ושמעל פסנתרו יש פוסטר אחד של הפלויד, ושמעל מיטתו פוסטר שני, של שש נשים, ושהוא ירש את שגעון הפלויד מאביו. אכן, אוהד "שרוף".

Aeroguns

New member
אם כבר שרשור חדשים

כל מי שנכנס לכאן שיעשה טובה ויכתוב את אייסיק שלו בבקשה למרות שאני מאמין שיש לכם איזה שרשור אייסיקיו?

brotos

New member
אתם באמת חסרי הומור, הא?

בגלל זה אתם לא מבינים את הבדיחות שלי וחוסמים אותי
דוגמא? המנהלת כתבה לי שאני בוטה, אז כתבתי לה, בצחוק כמובן, כמה קללות עסיסיות. אז היא מחקה אותי. יא- אללה איזה יבשושיים העירונים האלה.

נראה לי שהדיון מוצה ../images/Emo88.gif

במסגרת הפורום. אם ברצונכם להמשיך, אני מבקשת שתעבירו את ההתגוששות למסרים, על מנת שנוכל להתפנות לדיון בנושאים חשובים יותר, כגון מי חתף את סיד, ולמה.

למעלה