שרשור חדשים ^-^

GuliChan

New member
חדשה D:

היי אני גוליצ'ע, רואה בליץ' (בפרק 56 אבל אני אשתדל לצמצם פערים ^_^"). אני בעיקר בפורום אינויאשה, אבל עכשיו מתחשק לי להצטרף גם לפה כי בליץ' זו אנימה גאונית ואני בטוחה שהרבה יסיכמו איתי על זה ^^ וזהו, מקווה שתקבלו אותי (ולא לסקול כמובן על ההודעה החדשה >_>).

Shishi Sama

New member
אני חדש.P=

אני חדש . << קוראים לי שישי( איתי* ), ביוני 15, אוהב אנימות ומנגות, ראה בליץ' עד פרק 65 אבל חושב שרוב האנימות הרבה יותר טובות והצטרף לכאן רק בגלל ששמע שיש קהילה טובה..P= , אה, וגם אם יהיה משעמם אפשר ללכת להספים קצת בפורום חמוסים ( ואם יש כאן מישו מפורום חמוסים אז שידע שצחקתי..<< ) ממ.. זהו.

An Chan

New member
חדשה!!

שלום אמ...אז...אני ענת וכמו שאתם רואים אני חדשה כאן למרות שאני כבר חבר בפורום אחר אבל זה לא חשוב... ותרגישו חופשי לשאול עליי מה שבא לכם.לא שאני כ"כ מעניינת אבל בכל זאת.

MilkShack

New member
חדש פה P:"

קוראים לי מור.. אני בן 14.5. התחלתי לראות בליץ' אבל אני מעדיף אנימות אחרות.. באתי כי אני אוהב את איילת ! סתאם P:", שמעתי שיש קהילה טובה והחלטתי להצטרף ^~^ אהה, ואיתי (Shishi Sama) הכריח אותי ! בעיקרון אני מנירוונה, פינק פלויד, אביב גפן והיקאגו P:" מי בא להספים בפורום חמוסים ? (ממ... יש מפגש אנימה זון ב-16, אז אני אהיה כנראה במפגש)

Sakai Shana

New member
חמוסססס.

הלו שישי קון ^-^ ברוך הבא D: [אני לא מכירה אותו, לאלאלאלא!...>>] אנחנו באמת אחלה. ^-^ ופורום חמוסים שונא אותך עכשיו! D<

Goggle Girl

New member
יא היקאגו 3>

איזה פורום, איזה פורום 3> ברוכה הבאה

Shishi Sama

New member
אני WANABE משרשר ולא מצליח.3:

אני הכרחתי אותך ?P= , מתי? , אני לא זוכר את זה.ם: ברוך הבא.

Lonley Soul

New member
מור O:

בלי שאלות מיותרות מי אני. מעיין. Lonley Soul. תהנה בפורום << P=

Sakai Shana

New member
ברוך הבא D:

אנשים, זאת רק אני או שאני ממש דואגת לאנשים בפורום הזה וכל הזמן מביאה עוד ועוד?XD

Envious

New member
יש התקפת זכרים על הפורום ..

אתם באים גם בגרסאות של גייס ? ברוך הבא ~

Hinamori

New member
ס.ס מה הקטע לבוא לפורום בליץ'

ולהגיד שזה לא משו ושאתם פה כי יש אנשים נחמדים ? ברוך הבא בכל מקרה

cRitiCaL KitTy

New member
ברוך הבא../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

'ני רוני, גם בת 14... תהנה כאןD: