שרשור חדש = אליבא ד' אלפקה פקה

squaredevil

New member
שרשור חדש = אליבא ד' אלפקה פקה

טוב, אז אלפקתינו שתחייה התעקשה שאני אפתח שרשור חדש (חצוף?! אני?! שרשור זה לא חסר חוליות אנלידי שכזה? או שאולי זה בכלל נמטודה?) אז נעים מאוד, דולב, מתאמן ברופין אצל קרקרה כבר שנתיים ועכשיו בהפסקה עקב לימודי ביולוגיה אינטנסיביים בת"א. מענות, טענות, שטנה, רטנה וכל בעיה נפשית כספית או נחושת אפשר לשלוח לי במסר או למייל. ברוכים הנמצאים, ומוס ז'וגה קפואירה
'AXE

והוא לומד איתי באונ'

ואני לא יודעת מי הוא בכלל
מקווה שמחר אני כבר אגלה...

squaredevil

New member
אז רגע,

זה אומר שמחר אני צריך לבוא ללימודים בבוקר עם הג'קט? מזל שכיבסתי אותו

או שתשאל את פיני מי אני ../images/Emo13.gif

סימני זיהוי - לפ טופ קטן, שיער שחור חלק, לובשת סמרטוטים וממש לא מושקעת, מגיעה באופניים, נמוכה.

shellyland

New member
יו, אני מכירה ילד בן חמש שקוראים לו

דולב והוא מתאמן בקפואירה.

squaredevil

New member
אז נשאר רק לשאול

אם הוא אומר דולב במילעיל או במילרע וחוץ מזה שיש לי איזה עשרים שנה יתרון עליו (לא בקפואירה, זאת אומרת ;))

squaredevil

New member
זה הכי חשוב

כי יש המון שאומרים את זה במילרע ומעוותים את השם... אני כל החיים מנסה לשכנע אנשים שיקראו לי דולב במילעיל ולא במילרע

jennie 00

New member
דולבבב

שלא תגיד שאני לא מתייחסת..אז כן כן דולב מתאמן איתי בקבוצה ברופין ואתמול היה אצלנו מסיבת פורים ככה שסופ סופ יצא לנו לראות אותו ככה חוזר קצת ונכנס להודה (אין כמו שילוב של אלכוהול וקפוארה
) בקיצור זהו אז Welcome...

squaredevil

New member
תודה תודה

ועכשיו כשכולם מכירים את הissue שיש לי בנוגע לשם שלי... (כן, זה דולב במילעיל! לא במילרע!) אני צריך להעלות את הקליפים מההודה של אתמול... אוי איזה לא יפה דרכתי לנתי על היד משהו נורא אני כזה סרובה!!!!

squaredevil

New member
זהירות לא ליפול, בטוקינה

הנה התמונות מאתמול :) (את הוידאו שבו אני דורך לנתי על היד גנזתי. אני משחק כאילו תקוע לי מקל בתחת. אני חייב לחזור להתאמן...)

squaredevil

New member
אני והמסטרה (ים)

משמאל לימין: תמר, גאטו, אני, נתי, ג'ני וליאור בקדה ג'י טריו למטה ^^

squaredevil

New member
יש לנו גאטו

שפה מופיע מחופש למסטרה... הוא אמנם כלי כלי אבל יש לו עוד כמה שנים ללמוד

ToryMaster

New member
ברור לי

זה פשוט מצחיק אותי, אני לא בטוחה שזה לעניין להסביר למה, סורי