שרשור חדש בנושא זנות וסחר בנשים

שרשור חדש בנושא זנות וסחר בנשים

"מחקר" שנערך מול 55 עובדות מכוני ליווי בתל אביב (המרכאות הן בשל גודל המדגם וראיון ששמעתי עם עורכתו מאוניברסיטת ב"ג שבנגב, שכנראה המרחק לא איפשר לה להגיע לגופו של עניין, ושכלל אמירות כמו שהחלק היחסי שלוקות במחלות ואינן מעיזות לפנות לסיוע רפואי הוא מזערי, לא יותר משליש". מודה שהקשבה לראיות לא הפכה אותי לאמפטית לתוצאות המחקר, בלי קשר לדיעה כזו או אחרת שיש לי בנושא. חנה http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=58727&contrassID=2&subContrassID=21&sbSubContrassID=0&listSrc=Y

ארה"ב - הסחר בנשים בישראל מהחמורים

בעולם (לתשומת לב לנדאו ידידנו) http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=58725&contrassID=2&subContrassID=21&sbSubContrassID=0&listSrc=Y

טל קר

New member
נדמה לי או ש"מרצונן" הפך כאן מכבסת

מילים? כי כשאני קוראת על אישה שרגילה לקבל 6-8 גברים ביום , שנאלצת לקבל 30 גברים ביום, ולמרות הקשיים "נאלצת להמשיך כי היא חתומה על חוזה שהיא לא יכולה להפר אותו" (ולא נראה לי שזה בגלל שהיא פוחדת שיתבעו אותה בבית משפט), מה אני אגיד, בדיוק עונה לי על ההגדרה של "לא מרצונה". גם שאר הדברים כמו הסרסורים שמכריחים לא ממש עונים לי על ההגדרה של "לא מרצונה". מה אני אגיד, מחקר על סמך 55 נשים שהמשותף לכולן שהן הסכימו להתראיין, והסרסורים שלהם הסכימו שהן יתראיינו (ואולי גם בחוזה רשום להם לומר דברים טובים על מקום העבודה, לכי תדעי), ושהם אמורים לספר מול החוקרת האמפטית להפליא כפי שהתרשמתי אם התעללו בהן מינית בילדות או לא כשהסרסור צריך בטח לשמוע מה שהיא אומרת כחלק מההסכמה לראיון, בקורס שנה א´ באוניברסיטה משתדלים למצוא מדגם טיפה´לה יותר גדול וטיפה´לה יותר מיצג סטטיסטית. אולי גם בסוף י"ב.

טל קר

New member
ועוד נתונים מתוך ידיעות שגם פרסם

ידיעה על כך. זה ממש מכעיס ומבייש היריה הזו ברגליהן של זונות שמצבן כל כך קשה, על סמך כזה "מחקר". הנתונים: 26% סובלות מטראומה 33% סובלות מדכאון 42% מקבלות רק יום חופש אחד בחודש 90% מעונינות לעזוב את המקצוע. דרך הראיון, כפי שניחשתי, מאוד אמפטי: שאלון של מאה שאלות.

ואולי....זה מחקר מוזמן

ע"י איגוד הסרסורים בתמיכת כל השוטרים שפוגשים את אותן נשים גם כלקוחותיהן וגם כאלו שעוצרים אותן כשבא לסרסור להחליף סחורה....ראו כמראה מקום מחקר קצת יותר רציני שנדון היום בכנס על סחר בנשים ועניין השוטרים דווח שם בהרחבה...

לחנה, טל ולכל מי שיודעת את החוק

מה נאמר בחוק לגבי "זנות וזונות" ו - "סירסור וסרסורים"? האם תוכלו להפנות אותי למ"מ? תודה.

למעלה