שרשור חדש ואולי ישן

עד ראיה

New member
שרשור חדש ואולי ישן

כשאני אסיים את המסר הזה , אני אצא הרחוב . אולי מי הגשם הטהורים והזכים יצליחו לשטוף ממני את כל הזטהמה והטומאה שיש בי מבלי שידעתי . לא יאמן אבל הצלחתם לגרום לי להרגיש כמן סוטה נבוב ומסוכן . נכנסתי לפורום הזה בגלל התקווה שכאן ינסו להבין לפני שינסו לשפוט , וכך אולי ההבנה העצמית שלי תשתפר . אולי טעיתי . יסמין , אם תחשבי על זה תגלי שזה די מצחיק בעצם . בהתחלה תקפת אותי בגלל ההעדפה שלי . חשבת שזה מטופש לגלות משיכה כלםי מישהי רק בגלל הצנרת . שאלת (ובצדק ) מה עם האדם עצמו . מה עם האמונות , הלבטים האהבות שלו . או במילים אחרות מה עם הנפש . והנה זמן לא רב אח"כ במין לולינות לוגית מרשימה , החלטת שזין הוא לא סיבה מספיקה לאהבה , אבל לשנאה הוא מספיק ועוד איך . מי מחובר אליו ? את מי לעזאזל זה מעניין . עצם החיבור בין השניים גוזר עליהם גזירה שווה . אני מבטיח לך שהם שלי מככב ברשומות הגהינום , גם מרשומות גן עדן הוא לא נפקד . אבל באף אחת מהרשימות הוא לא נמצא בגלל התוסף שיש לי מקדימה . כמו שכבר כתבו כאן בעבר ; הימצאותו או העדרותו של איבר מין לא מגדירים את היחיד כגבר או אשה . אוסיף ואומר שהם גם לא מתייגים אותנו כבני אור או כבני חושך . אני לא יודע מהיכן נובעת האיבה הזאת . חלק ממני חש בכאב שלך , מזדהה איתו ורוצה להיות שם עד יעבור זעם . אבל חלק אחר ממש מעוצבן ולא מבין מה עשיתי שגרם לכל זה . סיפור קטן אולי ימחיש לך למה מכוון המשורר ; עד כתה ח' הייתי ממש טוב במתמטיקה , ממש אהבתי את המקצוע . יום אחד החמצתי בוחן ,לא זוכר אם בגלל שהייתי חולה או שסתם כאבה לי עצם החשק . בשעור הבא המורה קראה לי אל הלוח . המבט שלה לא עוזב אותי עד היום . הייתה לי תחושה מזוקקת כמעט של פחד . היה ברור שאם היא הייתה יכולה היא הייצה מכה אותי למוות עם סרגל . חצי השעה שאח"כ מטושטשת קצת , אבל זכור לי שהיא הפגיזה אותי בשאלות על חומר שאת מרביתו עוד לא למדנו . כל טעות זיכתה אותי ב"מחמאות" ובקביעה הנחרצת ש"למרות שאתה אפס , אין לך מושג במספרים " . המשך השעור הוקדש להטפת מוסר לשאר הכיתה על מה מצפה לאנשים כמוני . מיותר לציין שהמתמטיקה ואני הפסקנו לצאת קבוע מאז אותו יום וכל זה בגלל בן אדם כל כך קטן ומטופש . לדעתך הסיבות שגרמו לה לעשות את זה צריכות לעניין אותי ? המשכורת הנמוכה , הילדים המעצבנים , חוסר ההערכה מקצועי או השד יודע מה , מצדיקים הם ענייני ? ( אני רק מקווה שכאשר גלגל החיים יתהפך תהיה בי הבגרות הנפשית שתמנע ממני למעוך אותה ) . כנראה שזה לא יזיז לך במיוחד , אבל אני ממש לא שונא אותך , כמו שאני לא שונא את אלו שצעקו לי הומו או שמאלני מחבל .אני שומר כוחות בשביל למצוא מישהי לאהוב . שנאה , ביחוד לא ממוקדת , נראית לי בזבוז זמן ואנרגיה חיונית . ולגבי החתימה שלי , נו באמת !!! לפעמים אני מתמודד עם דברים בהומור , בד"כ עצמי . ירדו כאן על ההעדפות שלי , אז צירפתי את החתימה הזאת . אז היא לא הצחיקה אותך , אולי היא באמת מטומטמת . אבל נוצר הרושם שלא יצרה או הזינה את האיבה . את זה הרגשת כלפי עוד לפני שהתחלתי לכתוב את המילה הראשונה כאן . לפני שידעת שאני קיים וזכית "להכיר" אותי כלכ כך טוב . ולסיכום יפים ויפות , אמיצות ואמיצים ; אני מתנצל . מתנצל על השמאלניות ועל חוסר האמון בערפאת , על חוסר האיבה לדתיים ועל חוסר ההנה ביהדות , על שאני מקריח , על האפטרשייב שלי , על הבחירות שהיו ויהיו ועל המצב הכלכלי . אהה ... כמעט שכחתי , מהיום אני מתנצל גם על התחושות שיש לי כלפני הטרנסית שעוד לא מצאתי , באמת פויה מצדי . אני מבטיח להשתפר בעתיד . אם לא תגרשו אותי מהסלון שלכם ( אולי תעשו על זה סקר ) בעתיד תשמעו ממני רק על מפלס הכנרת ומזג האוויר ( אין לי בעיה לשתוק , אבל יפה אני כבר לא אהיה ) . גם בעבור צדיק אחד , לא תספה העיר . זהו , אני יוצא לילל עם החתולים אל מול פני הסערה .

עד ראיה

New member
כל כך הרבה שגיאים ../images/Emo9.gif כנראה שאני לא

כל כך ממוקד . העיקר שהמסר ברור ( או שלא ).

DarlingAdam

New member
לנו יש שלג,

אנחנו יותר מגניבים. מעבר לזה, היה פה מקרה של קצר, של חוסר הבנה, ואני מקווה שאתה וחלק מהבנות (יסמין, ניבי) תוכלו לפתור את זה ביניכם, בפורום או בפרטי.

עד ראיה

New member
הלחי השניה מוכנה , אבל ...

נראה לי שגם היא תהיה אדומה בקרוב
.

Alexander l

New member
מה שבטוח

הדלקתם אחד את השני :) שמור את הטקסטים שלך לשימוש עתידי. לכל אחד המורה למטמטיקה שלו, ביום אחד לא מתוכנן פתאום המורה הזאת מפסיק לנהל אותנו, אחרי יום אחרי שבוע אחרי שנה או אחרי שנים. גם דיאן מכיתה א' שלא הביטה אחורה כשקראתי את שמה אחראית לחוסר הבטחון שהלך איתי לשנות ה 30 של חיי. הסערה בחוץ עושה את המעבר מהאוטו לבר למעשה הרואי, הסערה בפנים נכנסת איתי לבר.

קלארנס

New member
עדיין תוהה אם להתערב

אני רואה בהודעות האחרונות אי הבנה גדולה, כמו שאדם אמר. אולי עולמות שרחוקים זה מזה, ולא נטולי דעה מקדימה אבל רגע לפני שאנחנו מכניסים אחד את השני לתוך המקומות הנוראיים האלה "שונאת גברים" ו"סוטה מין"* ומתנהגים זה כלפי זה בחוסר סבלנות דוקא במקומות הרגישים ביותר אולי, לא יודע, נגייס את שאריות הסבלנות והעדינות וננסה להבין שכל אחד בא ממקום שונה ולכבד את המקום הזה. לא לפגוע, וכשנפגעים, לתהות האם הפגיעה כוונה. טוב? ---------------- * לא שהדברים האלה רעים בפני עצמם (סליח לא יכולתי להתאפק
)

קלארנס

New member
ו, אממ, עד ראייה

בכיתה ב' עוד העמידה אותי המורה לחשבון על הכיסא לפני כל הכיתה ושאלה אותי שאלות עד שהתעלפתי. ואחר כך כל "מרד שיעורי הבית" הקטן שלי, שהיה אמנם עקבי, אבל: "הכנת את שיעורי בית??" וניסיתי להיות אמיץ ומגניב כמו ילדים אחרים ולהגיד "לא" בלי להניד עפעף וליבי לא עמד לי. אז שנאתי את כל המורות האלה נורא וכאבתי את זה. עד שגדלתי והייתה בי "הבגרות הנפשית" למעוך אותה, החוצה מהלב שלי. והיי MATE גם לי קוראים לסבית ושמאלנית ומזדיינת עם ערפאת. אבל אני עומד שם עם עוד לסביות שמאלניות שמזדיינות עם ערפאת, אז זה פחות כואב. אני לא חושב שמישהו רוצה לגרש אותך או לסתום את פיך. אולי אפילו להיפך. ואני מצטער שאתה מרגיש צורך להתנצל

DarlingAdam

New member
אבל... אבל....

עראפת *מכוער*! מצטער. הייתי חייב. אני שטחי, וגאה בזה. אין איזה אויב-האנושות שנראה יותר טוב? מותר לי להזדיין עם לקס לות'ור? הוא אויב האנושות, והוא *יפה*. מותר להלביש אותו בשמלה ואז להזדיין איתו? ~כששארית המוח שלי תתעורר, אני כנראה אמחק את ההודעה המטופשת וחסרת התכלית הזו~

קלארנס

New member
חיחי

אז אני אהיה רשע ואגיב להודעה, ככה שתהיה לך עבודה קשה יותר למחוק לא? (ולמקרה שאתה קצת-קצת רציני - אני *לא* חש במשיכה מינית כלפי יאסר ערפאת! זה הולך ככה: אם גבר נתפס על חם עם דיעות הומאניות אז הוא או הומו או יפה-נפש ולפעמים, ישמור האל, הוא זוכה לקללה "יא שמלאני!", ואם אשה אז הרי שהיא או לסבית או מזדיינת עם ערפאת. משהו כזה. והלוואי שיבוא ערבי יעשה לכם פיגוע בהפגנה! אמן)

קלארנס

New member
אגב

אני מת על ההורוסקופ היומי האידיוטי הזה של תפוז "את היום הזה כדאי לנצל לשיפור היחסים שלכם עם מוסדות וארגונים גדולים, ולקדם את האינטרסים שלכם." זה עושה הרגשה כאילו שכל יום הוא שונה לגמרי מהיום שקדם לו.

DarlingAdam

New member
אין לי הורוסקופ יומי.

ו, אה... אני לא רציני. אני סתם אוהב דברים מוזרים ביקום. לאחרונה הפחדתי מישהו קשות ע"י הערה בנוגע ליחסי מין בין אריאל שרון לאחד האורקים משר הטבעות.

ElyC

New member
תמשיכו

להשתרלל בבקשה, תשמרו את הטקסטים, הם ישודרו בטקס הדלקת המשואות ביום העצמאות. בברכת נשיא המדינה,

ליטל ו

New member
../images/Emo10.gif

קלארנס, <חיבוק> איזה סיפור יפה. גם לי היו את המורות למתמטיקה, ואת אבא שלי והצרחות בנוגע לגיאוגרפיה (רק לפני כמה ימים הסכמתי ללמוד איפה מונחים כל מני דברים במזה"ת ולראות בעיניים איזה מסלול קולומבוס עשה. אחותי מורה טובה
). אבל זה היה יום נורא כיפי, לפני קצת יותר משנה, כשקלטתי פתאום שעבר מספיק זמן מאז בית הספר וכל הזוועות, וזה כבר... I made my point, אני לא צריכה יותר לבעוט ולצרוח על האנשים הנידחים מאי-אז, הגיע הזמן ואני כבר יכולה לעשות מה שבעצם אני נורא אוהבת וללכת ללמוד :)

DarlingAdam

New member
דרך אגב,

"מי הגשם הטהורים והזכים"? איפה אתה חי, בהרי שוייצריה? כי זיהום האוויר בארץ לא מאפשר מי גשם טהורים וזכים. (טוב, אני ממש במצב רוח להיטפל לפרטים. אני מתנצל). ואני דווקא די מחבב את החתימה שלך, האמת.

FreakOnALeash

New member
"I wanna walk in the snow

and not soil its purity" כי בריאן שלא מצטט מניקס הוא בריאן בלתי חי.

ElyC

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

לא להתיאש, אני בטוחה שתמצא אהבה, הצנרת - לא חשובה, החיוך - מאוד חשוב, הצחוק - הכרחי, תמשיך להתאמן, אתה בחור רגיש, והטטסטורון אותך לא מוליך, (בעצם קצת...)

מאיות

New member
לולינות לוגית?

לא לולינות לוגית - ע"ר - להיפך. עקביות מחשבתית. עקביות המבקשת לשים במגירה אחת את ההתייחסות הפיזית המנוכרת והאגוצנטרית כל כך למין (א'+ב'=תשוקה) יחד עם תפיסות חברתיות רבות כל כך המשותפות ל"חצי מהאוכלוסיה". המבקשת לנדות את זו כאת זו. הגוזרת גזירה שווה על שתיהן. יסמין לא התכחשה לקיומה של ההבחנה בין נשים לגברים או למשמעותה והשלכותיה. עם זאת אמונתה בדבר מהותה, היקפה ואחיזתה בחיינו אינה מהווה כשלעצמה הצדקה לבסיסה המוסרי או הרעיוני. היא, בניגוד אליך, מחזיקה בדיעה ש"התוסף שיש לך מקדימה" קבע וקובע דברים רבים מאוד בחייך - לרבות היחס המועדף לו אתה זוכה (אף מבלי דעת) מהחברה, נתיב חייך, והשקפות עולמך. הנוסחה ז'=גבר היא נוסחה שהחברה קבעה והחילה ומשעשתה זאת - יש לכך משמעויות ותוצאות. "את מי לעזאזל זה מעניין" שאלת? שאל כל טרנס וטרנסית את מי זה מעניין. את משרד הפנים, את הוריך, את הרופא שלך, את בית המשפט, את חברת הביטוח, את השכנה שממול ואת וועד ההורים של בית הספר בו אתה או ילדיך ילמדו. את כולם כולם זה מאוד מעניין, וההתכחשות שלך לעובדה הזאת היא גם - ובמקביל - התכחשות למצוקתו של מגדר שלם שבשל עובדה זו זכה וזוכה עדיין ליחס מפלה בכל שדרות החברה והחיים. על משמעויות אלו נסובו דבריה (על התוצאה) ולא על האופן בו התהוו (הדרך), או מרכיביהם מבחינת גורמים (סיבות) ואנשים (מניעים)..

למעלה