שרשור חדש ודי מעניין...

BritGirl

New member
שרשור חדש ודי מעניין...

טוב, בואו כולם נכתוב את הכינויים שלנו ולמה בחרנו בכינוי הזה... (ממה הוא מורכב וכ"ו).... אז אני אתחיל...
BritGirl מורכב מזה שאני ילדה (נערה...
) והבחורה הכי שווה בעולם הבידור אי פעם (!) בריטני...

הכינוי שלי שאגב מחפש מחליף

הוא מרכבה סימן 4 והוא מבוסס על הטנק המתקדם בעולם....תוצרת כחול לבן שזה הכי חשוב

eMiFrEaK

New member
אמ...

אני יכולה להתווכח איתך על העניין של הבחורה הכי שווה בעולם הבידור אי פעם.. אהמ.. אבל עזבי ..=) לא כדי להכנס לזה.. חח הכינוי שלי מתקשר ישירות לאמינם.. אני אומנם לא ממש פריקית שלו..אבל אני בהחלט מעריכה את הבנאדם וחושבת שהוא גאון מבחינה מוזיקלית.. למען האמת.. הטירוף של אמינם היה בשיאו לפני שנתיים בערך.. בזמן שעשיתי את הכינוי.. עכשיו המצב יותר רגוע בהרבה חח..

Zot ani 1

New member
אממ.....

הכינוי שלי הוא כפי שאתם רואים Zot ani 1 וזה בגלל שלפני הרבה זמן כשנרשמתי מהר לתפוז לא עלה לי באותו הרגע משהו מעניין.... גם עכשיו חשבתי לשנות אותו אבל גם לא עולה לי משהו מקורי לראש וחוץ מזה לשנות כינוי זה מסובך צריך להודיעה לכולם וכו'..... ולתוהים למה יש בכינוי סיפרה 1 זה מסיבה אחת פשוטה שהיה כבר מישהו עם הכינוי "זאת אני" לכן היה צריך להוסיף משהו אז הוספתי 1.....חחחח

eMiFrEaK

New member
זה בסדר... חח

גם ממני מקוריות לא בדיוק נשפכת מכל החורים...

eMiFrEaK

New member
איזה חמודה תודה...

אבל... אמ........ לא רציתי להעלות את הנושא... אבל היא לא בדיוק המצאה שלי חחח..

Lara F

New member
אולגה את כרגיל מקורית... לא כמוני..

הכיוני שלי הוא מן הסתם השם הפרטי שלי... ת'אמת הרבה חושבים שזה לא... שקראתי לעצמי ככה על שם לארה קרופט או משהו... פעם גם שאלו אותי אם אמא שלי מעריצה את טומב ריידר (זה היה מוזר..) אבל לא לרה זה השם האמיתי שלי ו-F זה האות הראשונה של שם המשפחה שלי! נעים מאד...

Angel lips

New member
זהו שראיתי את החתימה שלך איפשהו

והתעצבנתי שהעתיקו ממך חחחחחח

Angel lips

New member
אמ...

אני את הכינוי שלי לא בידיוק בחרתי... היה לי קטע עם מישהו ואז בידיוק רשמתי לאייסי והוא בחר לי תכינויי. וחוץ מיזה יש לי שפתיים מלאות כאלה אז מתאים לי

AcesHigh

New member
שלי...

זהו שם של שיר של איירון מיידן , אני חושב שזה מדבר על הטייסים המובחרים של מלחמת העולם השנייה שהשתתפו בבליץ האווירי..

Mrs James

New member
אמממ...

Mrs James ג'יימס זה שם המשפחה של דאנקן מלהקת בלו...ואני חולה עליו....חחח

למעלה