שרשור חדש ורציני

שרשור חדש ורציני

לאחר העימות המפרך עם התינוקת המרדנית
שכנרא הלכה סוף סוף לישון, גם אני אפרוש רק לפני כן אני רוצה להעלות נושא חדש, רציני וכאוב: הטרדה מינית במקום העבודה
והככונה כמובן, לא ללקוחות שבאים והולכים אלא בעיקר לבוסים. אחרי שאני אשמע כמה תגובות, אני אפרט את הנגיעה האישית שלי בנושא... לילה טוב.

champ

New member
נגיעה אישית? המממ נשמע מעניין...../images/Emo3.gif

ומה זאת אומרת הלכה לישון?? השעה רק רבע לתשע בבוקר...

חזרתיייייייייייייייייייייייייי../images/Emo42.gif

בוקר טוב
כן כן עכשיו התעוררתי
אחרי לילה מפרך בפורום נגד בובה
בוקר טוף בובית
בוקר טוף צ'מפ (אבי - פחחחח)
ולכול חברי הפורום
ועכשיו תגובה לבובה: מה את רצינית לגבי זה

אכן

ותגובתך מאוד חשובה לי, כי הקטע שאני מתכוונת אליו קרה לי כשהייתי בגילך (לא שאם זה קורה למבוגרות יותר זה בסדר, אבל בגיל שלך זה די קריטי ומסובך).

../images/Emo2.gif

המממ אני ממש לא יודעת מה לחשוב על זה ,מלבד שזה מגעיל וחולני
יענו בוס מתחיל עם קטינה
ורק סתם לקטע ,יענו מה הוא לא נשוי הוא לא בגיל העמידה
אוייש נשמע רע ,בוס שיטריד מיני עובדת שלו
אם לי זה היה קורה היית פורשת ממקום העבודה ,ושולחת עליו חמולה של ערסים שישרפו לו את העסק ,חחחח
או שיפוצצו אותו מכות ...כי לא נשמע ממש טוב \=

זה לא כזה פשוט

התגובה שלך מאוד חמודה, ואני מאוד שמחה שלא נתקלת במצב כזה אף פעם (ומקווה שלא תתקלי בזה לעולם), אבל לא לא כזה פשוט. אגב, יש גם בוסים צעירים שלא נשואים. לי אישית זה קרה עם בוס צעיר יחסית (פחות מ-10 שנים מבוגר ממני), התחיל לפני שהוא התחתן והמשיך גם אחרי, והבעיה העיקרית הייתה שהוא לא היה מוכן לקבל את זה שאני לא מרגישה (פיזיולוגית) כמוהו.

WOW../images/Emo12.gif

מזה לא מוכן לקבל
איזה חצוף ,אני שונאת אנשים כאלה...\= מי שיתעסק איתי לא יודע מה מצפה לו ,אני מסוכנת יש לי חברים רוצחים
חחחחחחחחחחחח
המממ קורה לי שאנשים מתחילים איתי ככה ברחוב ,כמו הערסים האלה שעוצרים את האוטו ברוורס אחורה...ואז מבטים בך מהחלון ,אוייש איזה ערסים! גם באולם יש את האלה שמנסים לעשות רושם על המלצרית ,קוראים לה כל שניה את מותק את ,ודוחף טיפ נדיב ומבקש שתיה חריפה ואז שוב קורא לך ומספר לך שטויות במיץ ,וכל הערב מציק רק לך...אוויייש שונאת את האנשים האלה... אבל רציני בוס שמתחיל אתך במקום עבודה זה דיי חוצפה,ומזה לא מקבל אני עוד לא הבנתי!!!

get well

New member
גם לי היו בוסים כאלה..

אני פשוט שיחקתי את עצמי תמימה לגמרי ולא קולטת את הרמזים..

אז זהו, שהוא הפסיק עם הרמזים

ועבר להיות ישיר. בהתחלה באמת ניסיתי לשחק אותה תמימה, ואנשים מסביב גם אמרו לי שזה שטויות ושהוא סתם צוחק איתי, עד שיצא לי להיות איתו לבד בסניף (אחרי תקופה ארוכה שהשתדלתי להימנע מזה), והוא פשוט אמר לי בפנים מה הוא מרגיש ומה שהוא רוצה לעשות, והתפלא מאוד שאני לא מעוניינת. והוא המשיך והמשיך לנסות, לא משנה כמה הבהרתי לו שאני לא בקטע. והעלתי את זה אחרי שנתקלתי בו במקרה במוצ"ש, עם אשתו והילדים, מה שלא מנע ממנו להזמין אותי לבקר במקום החדש שלו בתוספת קריצות. מה לעשות, גברים הם חארות!!!

למעלה