שרשור חדש למשחק...

• פותח הנושא im77
  • פורסם בתאריך

im77

New member
שרשור חדש למשחק...

קדימה חברים... המילה שלי היא : "גבול" נ.ב. - להזכירכם כל אחד שפותר מילה מהשיר.. חייב לתת מילה חדשה להמשך השירשור!! בהצלחה!!!

orianush

New member
../images/Emo45.gif

"למדי אותי לשמוח עד גבול ההגיון" מתוך השיר "למדי אותי" עם פיני חדד המילה: את

im77

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

"את האהבה שלה חיכיתי כל ימי עד שמצאתי" מתוך השיר "את" באלבום "זמן אהבה" המילה שלי ... "אגור" אני רוצה לראות עוד משתתפים בפורום.. בהצלחה!!!

סתם תחת

New member
כמו בלדה

"אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב ואם שירים אהבת רק שכתובים באבן בין הכפים אגור ובסלעים אכתוב."

סתם תחת

New member
נכון...../images/Emo122.gif

המילה היא "אצרח".. זה קל.

סתם תחת

New member
מן החושך חזרתי..

"מן החושך לחופש חזרתי שום אור באופק לא נגלה לי איך אוכל לשוב לא פשעתי איך אוכל להביט בך לא חטאתי.." המילה "חוסמת"...

itamarmal

New member
כשקשה...

"מהלך ברוח סערה שאת עיניי חוסמת רגליים את אישה" המילה הבאה.... "שווים" בהצלחה!!!

סתם תחת

New member
קחי אותי...

"קחי אותי עכשיו איתך ואת תהיי לי אם ובית קחי אותי עכשיו איתך ולא יהיה פה בלעדייך כי מה שווים יהיו חי בלי האהבה שלך.." המילה "אסיר"..

orianush

New member
שעה אחת ביחדד

"בראש שלך הכל מתוכנן משאירה אותי כמו אסיר מסומן" איך אני אוהבת את השיר הזה מילה: יחד

סתם תחת

New member
את מנצחת. (זה שם השיר לא להתלהב כן? חחח)

"אם רדת ערב אנחנו יחד את מככבת בלילותי עולה הבוקר את שוב פורחת...."
המילה "לברר"..

orianush

New member
"האם את כאן"..

"וקצת מפעם, איתך קשה קצת לברר" המילה: עוד

סתם תחת

New member
"איך אומרים לה" עם מתי כספי

"זה סיפור שתמיד חוזר על עצמו לא חשוב עוד מה שמה ומה שמו אל תשאל מה שלומה, מה שלומו היא והוא כל אחד עם חלומו.." המילה "סתיו"

orianush

New member
"את הולכת"

"הלב נצבט לו, ונכבה לו, זה כואב. בחוץ שלכת, את הולכת, סתיו חוזר" המילה: לילה

סתם תחת

New member
"אני אוהב אותך"

"עוד לילה שעובר לאט הבוקר בא כבר עוד מעט חיכיתי כל הלילה לכבודך יכולת להתקשר הייתי מדבר אפילו גם הייתי לך אומר אני אוהב אותך בלילה וביום.." המילה "מחמם"..

im77

New member
לפי דעתי..

עברתי כמעט על כל השירים של שלומי... לא מצאתי שום מילה "מחמם" תגלה לנו ??
או שנעבור למילה אחרת ????

im77

New member
וואוווווווו איזה טעותתתת...

החיבוק שלך ש"מחמם" אותי כאילו אין דבר שיפר את שלוותי.... יפה יפה.... התקלת אותנו אבל התגברתי... המילה הבאה..... "נמות".... בהצלחה !!!!

למעלה