שרשור חדש - שתי סוגיות:

love_asp

New member
שרשור חדש - שתי סוגיות:

1. אנחנו צריכים לעשות לפורום שלנו "עמוד ראשי" כמו שיש לכולם... זה אומר שצריך להתחיל לעבוד על קישורים, מאמרים, סקרים וכל זה... 2. אנוק בישראל - חלום מופרך או תקווה אמיתית? יש מצב שאנחנו מביאים אותה לפה לאיזו הופעה או שתיים? סביר להניח שאם היא תגיע לארץ (וזה יתפרסם בארץ כמו שצריך), יגיעו להופעה קצת יותר אנשים ממספר-חברי-הפורום... מה צריך לעשות כדי להביא אותה לפה? זה אפשרי בכלל או שאני סתם מבלבל במוח?

2 תשובות:)

1. האמאמרים יתפתחו לבד עם הפורום..דרך המלצות, דעות , שירשורים וכו' חוץ מזה הפורום די חדש אז לירי יכולה להתחיל להעלות רעיונות בתור מנהלת ואנחנו נעזור לה:)
2. זה חלום ..חופשי חלום..הלוואי שיתגשם..וכן יש המוני חובבי אנוק בארץ..רק שתגיע!!!! והלוואי שהייתה לנו איזו דרך לגרום לזה להפוך מחלום למציאות.
דרך אגב לא אמרתי לך ברוך הבא אז נאי מנצלת את ההזדמנות:) ברוך הבא לפורום:)

Ne§t£A Gi®L

New member
:)../images/Emo108.gif

1. אני עדיין מבררת לגבי עמוד הפורום...אל תדאג-גם לנו יהיה יום אחד עמוד פורום!
2. אנוק בישראל...תשמע. יש לה גם המון מעריצים באוסטרליה...והיא בכ"ז לא יוצאת מבלגיה-גרמניה-צרפת-איטליה-הולנד...אז...אני מקווה שהיא תגיע. אם יום אחד הפורום יתפתח ויהיו גם ממש הרבה אנשים, נוכל לכתוב לה מכתב ולנסות להסביר לה את המצב

R W B

New member
אתם קולטים שאני ערה בשעות האלה??

1.זה דיי תלוי בנו אם אנחנו נחפש ונכתוב אז יהיה מה לשים בעמ' הראשי... 2.אני שואלת את זה כל יום ויום ולא רק על אנוק! אתם לא מתארים לעצמכם כמה שאני מחכה שמישל תגיעה לכאן!!! רוב הסיכויים כמו תמיד זה שלא...! אבל נמשיך להחזיק אצבעות ולקוות!

ואה...

הלוואי! אין אף אחד חוץ ממנה שהייתי משקיעה כסף כדי ללכת להופעה שלו (לא שאין טובים, יש יש, אבל אין כסף). ויבואו רבים וטובים... היא מעולה, יש לה קול מקסים, ושירים טובים, ולא חוזרים על עצמם. ואפשר לראות את השיפור מאלבום לאלבום, הראשון פחות טוב, השני יותר טוב (הוא מעולה), והשלישי ממה ששמעתי מצויין.

למעלה