שרשור חדש - תמונות מהחתונה! קצת לא ברורות, אבל זה מה יש בינתיים:
1 1טינטין New member 19/10/02 #4 מדהים ../images/Emo70.gif ממש חתיך הבחור , התמונות כנראה מטושטשות כי אולי צריך להקטין אותן עוד? בכול מקרה תמונות יפות.
מדהים ../images/Emo70.gif ממש חתיך הבחור , התמונות כנראה מטושטשות כי אולי צריך להקטין אותן עוד? בכול מקרה תמונות יפות.
ש שביב שני New member 19/10/02 #5 תודה רבה! אלה באמת תמונות יפות שלו. אבל ממש אין לי מושג למה התמונות יוצאות ככה אז התייאשתי בינתיים.
S shelycat New member 19/10/02 #6 תמונות יפות מאוד באמת חבל שהאיכות הלכה לאיבוד בדרך אם תירצי שאני אקטין אותן את יכולה לשלוח אותן לאימייל שלי ואני אצמצם אותן דרך הפוטושופ.
תמונות יפות מאוד באמת חבל שהאיכות הלכה לאיבוד בדרך אם תירצי שאני אקטין אותן את יכולה לשלוח אותן לאימייל שלי ואני אצמצם אותן דרך הפוטושופ.
ש שביב שני New member 19/10/02 #7 תודה. יש לך מושג למה זה נראה ככה? יש לי תוכנה של image view שבה הן נראות בסדר, אבל משם אי אפשר להקטין. ב-photo editor (גם כשזה גדול) זה נראה מאוד מטושטש. יש לך רעיון איך להתגבר על זה?
תודה. יש לך מושג למה זה נראה ככה? יש לי תוכנה של image view שבה הן נראות בסדר, אבל משם אי אפשר להקטין. ב-photo editor (גם כשזה גדול) זה נראה מאוד מטושטש. יש לך רעיון איך להתגבר על זה?
S shelycat New member 19/10/02 #8 .......... מעולם לא עבדתי עם התוכנות הללו ולכן אין לי ממש מושג בהן, אני עובדת בד"כ עם פוטו-שופ, פיינט שופ פרו ו AC/DC שהן מאוד נוחות. יכו להיות שהקטנת את הקובץ ע"י משחק במספר הפיקסלים?
.......... מעולם לא עבדתי עם התוכנות הללו ולכן אין לי ממש מושג בהן, אני עובדת בד"כ עם פוטו-שופ, פיינט שופ פרו ו AC/DC שהן מאוד נוחות. יכו להיות שהקטנת את הקובץ ע"י משחק במספר הפיקסלים?