שרשור חדש

gloom

New member
שרשור חדש../images/Emo124.gif../images/Emo66.gif

אוקי אז היום הלכתי ליום שאחרי מחר, וזה סרט אסונות כזה, סרט מומלץ ביותר + פסטרמה אז כזה כל העולם חרב ואני הרגשתיי ממש קטן ושאני חייב למצות את עצמי... אז אולי כל אחד יכתוב מה ה-10 דברים האחרונים שהוא הייה רוצה לעשות בחיים שלו
אני לא יכתוב כי כל המוח שלי מבולגן בגלל מישהי אחת..... בנות... זה קסם של דבר..

דיתוּש

New member
יא, מגניב! אבל אני עושה 5 ../images/Emo3.gif

טוב... אז ככה: 1. לקפוץ בנג'י מאיזה מקום נורא נורא גבוה 2. לשתות כוס שוקו 3. לשרוף כל מיני מבנים (כמו הבית-ספר) 4. להספיק להתעלל במישהו בצורה ממש רצינית... הא הא הא... 5. להירדם עם מישהו לצדי אחרי לילה ארוך, אז אני אמות מאושרת :)

S H I L G I

New member
חלק מהדברים אני לא לא..../images/Emo176.gif

אכתוב, אבל מה שעולה לי כרגע לראש זה.......... -לעשות באנג'י, כמובן. -לרכב, ולקפוץ איזה מכשול ענקקקקקק *מתגעגעת לקפיצות* -להפגש עם כל החברים שלי מכל הזמנים, ולהתנצל על כל הדברים, בקיצור-להשלים, ולתת לכולם חיבוק ענקי ענקי. -להתנשק עם מישו
-סקס
-ללבוש את הדברים שתמיד רציתי ללבוש ואפפעם לא לבשתי -ללכת לאיזו הופעה משובחת
-לנסוע לחו"ל -לאכול את כל הממתקים שבעולם (אם עוד מעט אני אמות, למה שיהיה אכפת לי להשמין? *דברים אחרונים..אהמ..*) -לרכב על סוס, בלי אוכף (ערומה, אם אפשר), על חוף הים (ולא, יואב, החוף הזה לא הולך להיות מלא באנשים).. ואם אפשר להוסיף עוד אחד.. לצבוע את השיער שלי בכל צבעי הקשת

gloom

New member
אני אמלא את החוף באנשים../images/Emo66.gif

סתם, זזה מה שבא לך אני לא אאנוס אותך בשביל זה... אבל את הרביעי והחמישי אני אשמח לעזור לך בזה, אפילו עכשיו, בזה הרגע

R E M U S

New member
אייכככססס פסטרמה!! יחי הצימחוניים

אל תאכלו את החיות גם הן רוצות לחיות!!

S H I L G I

New member
../images/Emo45.gifיחייייי הצמחונותתתתת!!!../images/Emo176.gif

צמחונים א-י-מ-פ-ר-י-ה

gloom

New member
צמחונים=טמטום גמור../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

רק עם זה בגלל הקטע של לאכול חיות.... אם זה בגלל הטעם אני לא שופט אותכם...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמו שאתה לא שופט אותנו אם אנחנו לא אוהבים את זה בגלל שזה לא טעים אז אל תשפוט אותנו בגלל שאנחנו לא אוכלים את זה כי לי דעתינו זה לא אתי\מוסרי\נכון (כל אחד ודעותיו) לרצוח חיות בשביל אכילה! אני למשל לא אוכלת בשר\עוף\דגים בגלל שאני לא חושבת שזה נכון מוסרי ואתי להרוג חיות למטרת אכילה! ואני גם לא חושבת שזה בסדר להרוג חיות על מנת ללבוש אותם! מה זה השטויות האלה?! בשביל מה להרוג אותם?! בשביל מה?! בשביל שאתה תיראה יותר טוב?! בשביל שתשוויצ\י לחבר'ה שקנו לך מעיל עור\פרווה ב-300 ש"ח ושיט כזה?! בשביל מה?! מה זה נותן לך?!?! כמו שבדיוק לפני שניה ראיתי שהרגו את כלב האמסטף שנשך את התינוקת בפנים.. אוקיי סבבה זה באמת לא היה בסדר שהוא עשה את זה אבל דבר ראשון הוא ממש אבל ממש לא אשם! הוא באמת לא אשם! זה בגנים שלו להרוג! אין לו מה לעשות! אשמים האנשים לפני מאה שנה או משהו כזה שעירבבו כלב זאת נדמה לי או משהו כזה..לוזוכרת בשביל שייצא כלב מלחמתי ורוצח מטבעו וזה מה שייצא..כלב האמסטף! והיום בצהריים הרגו אותו! למה?!?! למה?!?! זה באמת באמת לא בסדר מה שהוא עשה אבל למה להרוג אותו?! אפשר לחנך אותו! כל כלב אפשר לחנך! כל כלב! למה צריך להרוג?! מה זה נתן להם?! מה?! כלום! זה מה שזה נתן להם! כלום!

S H I L G I

New member
אמסטפים לא חייבים להיות ../images/Emo176.gif

מסוכנים, זה אשמת האבא שהכה אותו במקלות והיה מטייל איתו בלי רצועה ומחסום. לחברה שלי יש כלבה אמסטפית והיא הכי בובה שבעולם, זה בגלל שלימדו אותה להתנהג ככה.

R E M U S

New member
וה-10 דברים

1. לאכול בשר 2. להכין ארוחת ערב 3. לעשות ש"ב לפני היום המתאים 4. לפתות 5. להרוג חיות
6. לאכול עגבניות מרוסקות
אין לי יותר

p r u d e n s

New member
כעעעעע../images/Emo176.gif

אההמ
לכתוב ספר
להתמליינר
להיות מבקרת סרטים\ספרים\אוכל, אני אוהבת לקטול אנשים
למצוא את אהבת האמת שלי|קיטש|
להגיד לכ-ו-ל-ם מה אני חושבת עליהם
להיות מנהלת בתפוז
להגיד ל-1000 פוסטים בבלוג שלי
להיות חופשייה לגמרי ולא לדאוג מכלום
לקנות את הבגד ים הכי יפה בעולם
לנסוע לטיול מחוף אל חוף לאמריקה ועוד אחד כי בא לי- להכין סרטון פלאש על אחד הפיקים שלי

rock lee

New member
this is my ten

1. לישמוע פופ (X_X) 2. לישמוע ראפ (כנ"ל) 3. לפגוע בחיות 4. להפסיק לישמוע מוזיקה במשך שתי דקות שלמות! (עכשיו אני שומע ג'ימי הנדריקס- purple haze)+(אחרי זה אני שומע מגאדט'!) 5. להפסיק לחשוב על סקס סמים ורוקנרול 6. להפסיק לבצע מין אם יד ימין (אל תתייחסו! LOL) 7. לעשות שיעורי בית 8. לא להבריז משיעורי ערבית וספורט 9. לירכב על אופניים (טראומה קשה...יום כיפור...אל תישאלו...) 10. לא לטוס ליפאן כשאהיה גדול...(תמיד רציתי לבקר שם, אל תישאלו למה, אין לי מושג גם כן...
)

gloom

New member
אני לא....../images/Emo66.gif

רק מה שישי לי להגיד- צבוטותי וקותטותי הלכו לים ההודעה נמסרה למשפחותיהם

s p i n e

New member
האמ...../images/Emo175.gif

1. לשתות וויסקי ולהשתכר :) 2. להגיד לילדים מגעילים את מה שאני חושבת עליהם. 3. לעשות סיאנס.
4. ללמוד לעשות גלגלון כמו שצריך :\ (אף פעם לא הייתי טובה בזה). 5. להתקשר לכל הכהנים בספר הטלפונים לשאול אם הגעתי למשפחת.. (משהו). 6. להשמיד את הפרחות והערסים אחת ולתמיד.מואהאהאה!! 7.להמשיך את הסיפור שלי ושהוא יצא לאור ואני אהיה סופרת מצליחה.
8. להגיד לכל מי שחשוב לי שאני אוהבת אותו מאוד מאוד.
9.לטייל בכל העולם. 10.אחרון אחרון חביב והמשאלה הכי גדולה שלי- להחזיר את סבא שלי מהמתים לפחות ל24 שעות שלמות, ולשאול אותו שאלות, לדבר איתו, להינות איתו. הדס.

למעלה