בלי קשר לחצר והליהוק, ציינתי עובדה
י יהודי31 New member 27/7/11 #15 נראה שההפקה לא נותנת להם לישון עד שהבנות ילכו לישון.. נירו הלך כבר לישון וחזר.. ותובע מכולם ללכת לישון.... או שיש לו פחד לישון לבד בחדר... אחרת אני לא מבין מה הוא עושה בחוץ....
נראה שההפקה לא נותנת להם לישון עד שהבנות ילכו לישון.. נירו הלך כבר לישון וחזר.. ותובע מכולם ללכת לישון.... או שיש לו פחד לישון לבד בחדר... אחרת אני לא מבין מה הוא עושה בחוץ....
S stabilo7 New member 27/7/11 #30 הם בודקים איזו התרחשות בבית הכי פחות מעניינת וזה מה שמראים לנו... אחת הסיבות שאני רואה מהאינטרנט ולא הזמנתי את הערוץ... חסכתי את העצבים שאני משלמת על משהו בלי שמספקים את הסחורה
הם בודקים איזו התרחשות בבית הכי פחות מעניינת וזה מה שמראים לנו... אחת הסיבות שאני רואה מהאינטרנט ולא הזמנתי את הערוץ... חסכתי את העצבים שאני משלמת על משהו בלי שמספקים את הסחורה
D didush100 New member 27/7/11 #35 קרן בכתה ואמרה שאבא שלה רואה את התכנית ושהיא לא מאמינה כי היא לא עשתה עם איתן כלום. וליהיא אמרה לה שאבא שלה גאה בה ואין לה מה לדאוג
קרן בכתה ואמרה שאבא שלה רואה את התכנית ושהיא לא מאמינה כי היא לא עשתה עם איתן כלום. וליהיא אמרה לה שאבא שלה גאה בה ואין לה מה לדאוג
D didush100 New member 27/7/11 #39 לא יודעת נראה לי שהיא נעלבה מאיזה הערה שזרקו לה. היא באמת לא עשתה איתו כלום חוץ מנשיקה
K Klayhamn New member 27/7/11 #36 לא ברור קרן נכנסה לסרטים מזה שאבא שלה צופה בה --- ליהי ניסתה לשכנע אותה שהיא לא עשתה כלום ושהיא שמרה על --- ניחשת נכון -- הפאסון שלה
לא ברור קרן נכנסה לסרטים מזה שאבא שלה צופה בה --- ליהי ניסתה לשכנע אותה שהיא לא עשתה כלום ושהיא שמרה על --- ניחשת נכון -- הפאסון שלה