שרשור חדש

scoutlavie

New member
שרשור חדש

אנשים , צריך להעיר פה את הפורום...אז החלטתי להתחיל בשרשור . מהם 5 הדברים שסקאלי אמרה שבחיים לא חשבנו שהיא תגיד? 1. "אני לא יודעת , אולי זה ההורמונים"- בפרק לבד. משיהו חשב שסקאלי אי פעם תגיד שיש לה מצבי רוח בגלל הורמונים,זה ככ לא היא! 2. אני בהריון/אני אמא- רקויאם/בעל זבוב. - אפילו בתור השיפרית הגדולה שאני , בחיים לא דימינתי משהו אפילו קרוב לזה(ותודה לגיא םינס על הספוילר של ההריון חודש לפני הפרק) 3. "science makes no sense to me"- ההכחדה השישית, חלק ב. אם משוים את זה להצהרה שלה בפילוט על זה שזה מוזר בעיניה שיש תשובות מחוץ לתחום המדע , זה נורא מוזר. 4. "...והאדם שהיה רק ידיד הוא לפתע האדם היחיד שאת יכולה לדמין את עצמך איתו"- מלך הגשם. סקאלי כאילו מדברת לשילה על הידיד שלה, אבל למעשה מדברת על מולדר... 5. "maybe if it rains sleeping bags youll get lucky"-מעקף...לא רק מה שהיא אומרת אלא גם מאוד הנימה...סצנה ממש טובה שאח"כ לוותה בשיר שהוכיח לנו שלמרות כשרונותיה הרבים של גיליאן, שירה זה לא הצד החזק שלה.. אז ילה אנשים , תמשיכו.

orityemini

New member
LOL

כתבת יפה...:) כנראה שהאנטיביוטיקה מטשטשת לי את המוח, אבל אני לא מצליחה לחשוב על שום משפט מוצלח... מה שכן, היה פרק (סכיזוגני) מהעונה החמישית, שבו מאלדר אמר "אין לי מושג! אני לא פסיכולוג!!" ובכן...דה!! אתה כן!!! או בפרק האומלל (חלל) מעונה ראשונה, שבו האסטרונאוט חוטף התקף לב, וסקאלי עומדת לידו חסרת אונים בעוד שמאלדר צורח לכל עבר "תקראו לרופא!!!!!!" "תקראו לרופא!!!!" תסבירו את זה אה? :) אורית.

varty

New member
מ צ ח י ק

תקראו לרופא!!! יש גם המון פעמים שסקאלי נמצאת ליד מישהו שגוסס וצועקת תקראו לרופא!!! אבל אז בטח יש הסבר,היא קוראת לרופא כי צריך יותר מעזרה ראשונה שטחית או משהו כזה אבל בכל אופן זה מצחיק .

למעלה