שרשור חוויה- הופעה של הצ'ילי פפרז

SirPsychoSexy1

New member
שרשור חוויה- הופעה של הצ'ילי פפרז

הסיפור שלי מתחיל איפה שהוא באוגוסט... אחרי שהגיוס שלי נדחה למרץ, אבא שלי אמר לי שהוא נוסע לניו יורק לשבוע בתחילת ספטמבר לשבוע מטעם העבודה שלו, ושאל אם אני מעוניין להצטרף אליו...אמרתי לו שכמובן שאני מעוניין והוא גם אמר לי שהתאריכים הם ה6.9 עד ה13.9... לילה אחד.. בערך כשבועיים לפני שטסנו, חשבתי לעצמי, המממ.. מעניין אם הצ'ילי פפרז באותו זמן עושים הופעה. כשבדקתי , לא דמיינתי לעצמי בכלל ואפילו לא העלתי על דעתי, ללכת להופעה, פשוט הסתקרנתי... נכנסתי לאתר של הצ'ילי פפרז וגיליתי שיש להם הופעה במקום שנקרא TWEETER CENTER, בעיירה CAMDEN שנמצאת במדינת ניו ג'רזי, על הגבול עם העיר פילדלפיה. למחרת בבוקר סיפרתי את זה לאבא שלי והוא אמר "אה... נחמד.. אבל להזכירך אנחנו נוסעים לניו יורק.. וניו יורק נמצאת שעתיים נסיעה מפילדלפיה!". בנקודה זאת למעשה כבר הפנמתי, כי הופעה של הצ'ילי פפרז, אני לא אראה... כמה ימים לאחר מכן, פגשתי את אבא שלי ברעננה כי הלכנו לקנות מערכת תופים חדשה בשבילי. כשפגשתי אותו, הוא הגיע אליי עם מעטפה ואמר לי "תפתח אותה, ותגיד לי איזה אבא טוב אני..." פתחתי את המעטפה, ובתוכה היו שני כרטיסים להופעה! וכך התחלתי את המסע הנפשי שלי לעבר ההופעה!!! נחתנו בניו יורק ב6.9, הנהג מונית שלקח אותנו משדה התעופה אל מנהטן עצמה, שאל אותנו אם אנחנו הולכים לעשות משהו מיוחד בניו יורק וכשסיפרנו לו על ההופעה, הוא סיפר שבפעם האחרונה שהצ'ילי פפרז הופיעו בניו יורק, אז FLEA נסע במונית שלו, ונתן לבת שלו כרטיס להופעה וגם לBACK STAGE. במשך הימים האחרים טיילתי בניו יורק עם אבא שלי.. ולכן נקפוץ ישר לתאריך ה12.9.03... קמתי בבוקר... אני ואבא יצאנו לטייל קצת ברחבי העיר ובערך ב17:00 בצהריים שעון ניו יורק, נסענו לAVIS (חברה להשכרת רכב) לקחנו רכב, ונסענו במשך שעתיים לTWEETER CENTER והגענו לשם בערך ב19:00 שעון ארצות הברית. כשהגענו, המגרש חנייה כבר היה מפוצץ, דבר שקצת הפתיע אותי בהתחשב בעובדה שהשערים נפתחים רק בשעה 20:00, והצ'ילי פפרז מתוכננים לעלות לבמה רק ב21:00 בערך. כשהייתי במגרש חנייה קניתי לעצמי שתי שרשרות של הצ'ילי פפרז (שרשרות כאלה עם פלפלים אדומים עליהן) ויצא לי קצת להכיר נוער אמריקאי, ואפילו איזה כוסית אמריקאית לקחה את המספר איי סי קיו שלי! (אם אבא שלי לא היה שם הייתי חוגג...:p) השעה 20:00 הגיעה ואנחנו נכנסים למקום הזה, שמראה מבחוץ כמו אולם כדורסל ענקי... כשנכנסנו , הבנו שרכשנו כרטיסים לחלק הרחוק יותר מהבמה, שהם כרטיסים יותר זולים... האיזור עצמו היה מחולק לשניים, החלק הקרוב לבמה, שהוא היה מקורה ע"י גג, ונכנסים בו בערך עשרת אלפים איש... החלק הרחוק מהבמה, מן מדשאה פתוחה (כמו בפארק הירקון למי שהיה...) שבה נכנסים עוד 50 אלף איש. הגענו בין הראשונים ולכן למעשה היינו בשורה הראשונה של החלק האחורי... מרחק של בערך 30 מטר מהבמה. והמקום התחיל להתמלא... ואז עלתה ב20:30 הלהקת חימום הראשונה, שנקראת FRENCH TOAST (שני אנשים !!) והם היו ממש גרועים, וירדו מהבמה אחרי 20 דקות.. ב21:00 עלו להקת QUEENS OF THE STONE AGE, שחשבתי שהם להקה טובה, אבל הסתבר שהם ממש לא! הם כל כך היו גרועים! ואחרי 40 דקות אמרתי תודה לאל שהם ירדו מהבמה.. בשעה 22:00, כש60 אלף איש מריעים, פלי ג'ון וצ'אד עולים על הבמה ומתחילים לנגן איזה JAM פתיחה. כשהג'אם מסתיים, אנטוני גם עולה לבמה, ובאותו הזמן פלי וג'ון מתחילים את BY THE WAY וכאן מתחיל הערב הקסום בחיי: לאחר BY THE WAY, הם מנגנים את SCAR TISSUE שבהופעות תאמינו או לא, נשמע הרבה יותר מרגש מבדיסק עצמו. לאחר מכן פלי התחיל סולו באס, וכולם בדיוק ידעו מה עומד לקרות, ואני לחשתי לאבא שלי באוזן "הם עומדים לעשות את AROUND THE WORLD" והוא שואל אותי " זה טוב?!" אז אמרתי לו "זה מצויין.." (אחרי השיר הוא הסכים איתי..) לאחר מכן הם עשו את UNIVERSALLY SPEAKING ואת THE ZEPHYR SONG. אחרי שהשירים האלה הסתיימו הם עשו איזה שהוא שיר לזכר ג'וני קאש (זמר אמריקאי מפורסם שמת יומיים קודם לכן...) ומהשיר הזה הם עברו לPARALLEL UNIVERSE שהיה מדהים! אחר כך הם עשו מאין קטע רגאיי כזה שהוביל לHAVANA AFFAIR שיר שאני למעשה נראה לי היחידי בקהל שהכיר אותו (כששרתי אותו, אנשים הסתכלו עליי בצורה מוזרה..). אחרי HAVANA AFFAIR הם עשו את PURPLE STAIN (עם סולו תופים של צ'אד בסוף השיר!)ואחריו ישר את RIGHT ON TIME. ברגעים האלה קצת התבאסתי שהם לא מנגנים כמעט חומר ישן, והנה תפילותיי נענו, אנטוני אמר "THIS IS A SAD SONG" והם עשו את I COULD HAVE LIED- אין מילים! פשוט אין ! שיר כל כך טוב! אחר כך הם עשו עוד שיר עצוב , הפעם את Don't Forget Me, שהוא שיר לא רע בכלל לטעמי! אחר כך פלי שוב התחיל סולו גיטרה , שהוביל פתאום ל Throw Away Your Televison , רק שהם עשו אותו בגירסה הרבה יותר ארוכה ממה שהוא בדרך כלל! אחר כך הם עשו את Otherside ו Californication ברצף... אחר כך הם עברו לWhat Is Soul ואז הם עשו את Can't Stop. אחרי CANT STOP אנטוני אמר "We want to thank you all for coming to this show" ואז הם עשו את GIVE IT AWAY שהיה כמובן אחד השיאים של ההופעה מבחינתי... ואז הם ירדו מהבמה.. אחרי בערך 3 דקות.. צ'אד עלה לבמה, הרביץ איזה סולו תופים, פלי עלה עם חצוצרה וגם התחיל לעשות כל מיני שטויות עם החצוצרה ואז שניהם השתתקו וג'ון עלה עם הגיטרה.. וכולם ידעו בדיוק מה עומד לבוא עוד שנייה ואז זה הגיע.. ג'ון התחיל לנגן את הפתיחה של UNDER THE BRIDGE , איזה צרחות פתאום היו בקהל.. אני חייב לציין שהצמרמורת שעברה לי באותו רגע בגוף הראתה לי כמה אני אוהב את השיר הזה... אחרי שUNDER THE BRIDGE הסתיים, אמרתי לאבא שלי, שאם הם עושים את SIR PSYCHO SEXY, אני יכול למות מאושר... ואז צ'אד ספר עם המקלות One Two Three Four ואז הם התחילו את SIR PSYCHO SEXY שמבחינתי זה היה הרגע שיא של ההופעה... כמה שאני אוהב את השיר הזה... לא יאמן... אחריו כבר הייתי בסוטול של החיים שלי, הם ירדו שוב מהבמה... וחזרו ועשו את They're Red Hot ואז נגמרה ההופעה.. וואו.... אני מקווה שאתם לא מקנאים בי,זאת לא הייתה הכוונה! הכוונה הייתה קודם כל לתת סיפור על ההופעה שחלק שאלו אותי עליה, וגם להוסיף קצת עניין לפורום, אז אל תשנאו אותי על זה! אני מקווה שהתיאור שלי היה מספיק מפורט.. ואני מקווה שכל אחד ואחד מכם ירגיש את מה שאני הרגשתי כשהייתי בהופעה... אני אשמח לתגובות, שאלות, הערות או כל משהו אחר בקשר למה שכתבתי פה... אייל

ווווווווווווואאאאווווווו

איזה כיף לך!!!!!!! איזה אבא תותח יש לך!!!!!! אמממ.... אני לא יודעת מה להגיד!!!! אני רוצה גם!!! אני רוצה שגם אבא שלי יקנה לי כרטיסים להופעה!!!! איך אתה רוצה שאנשים לא יקנאו בך? .. אני מקנאת, אבל אני לא שונאת אותך.... אני רק אוף גמני רוצה!!! אבא שלי אמר לי, שכשהוא מקבל את הכסף של הירושה (עזבו, סיפור ארוך) הוא קונה לי גיטרה. לא יודעת אם זה ייקרה בכלל... אני כבר שנתיים אומרת שאני רוצה גיטרה, אבל אף אחד לא שם עלי...(כולה אקוסטית, לא להתלהב...) אני רציתי שהוא יקנה לי את ההופעה בסליין קאסל... כולה 100 שקל... לסיכום: אייל, כיף לך, הלוואי שכולנו יכולנו לראות את מה שאתה ראית. הלוואי שהם יבואו להופעי פה כבר. יוצא לי המיץ מלחשוב על זה כבר! טוב, אז ביי בנתיים, אני אמשיך להתפלל. אולי, אם אתפלל כל לילה אתה תחזור אלי... אאאאאאווו אאוו אולי.... חחח תרגום לא כ"כ מוצלח... וכאילו שאם אני אתפלל זה יעזור...

DAN1EL

New member
איזה כיף לך!!!! ../images/Emo2.gif

נכון שמאז אתה אפילו אוהב את הלהקה עוד יותר?

lollapalooza

New member
ואוו

זה פשוט מדהים. אני ירוקה מקנאה
אבל לא שונאת אותך, חלילה וחסה. הלוואי ויום אחד גם אני אזכה ללכת להופעה שלהם. ואבא שלך מגניב
בקיצור, יופי של חוויה, יעלה למאמרים בקרוב.

יי

אני עם המזל שלי הייתי באנגליה לפני שנתיים וביום הראשון שנחתתי גילתי שיש להם הופעה יום אחרי שאני הולך......

SirPsychoSexy1

New member
ומה אתם חושבים על הפלייליסט?

תאמינו לי שלמרות שהרוב מהדיסקים החדשים... נהניתי כמו שלא נהניתי בחיים שלי... וחוץ מזה הם עשו את Sir Psycho Sexy אז מי צריך יותר :)

dafnaleh

New member
Play one hot minute!

באתר הרשמי פתחנו קמפיין שנקרא "play one hot minute" אבל ג'ון יותר מדי up with himself. אני חושבת שהם עושים עוול למעריצים הותיקים יותר שלהם, כשהם באים לארצם פעם בהרבה זמן ושרים בעיקר שירים מהאלבום האחרון שלהם.

lollapalooza

New member
אייל-

אני אשמח אם תעלה את התמונות לגלריות. (אפשר לפתוח גלריה חדשה לתמונות שלך) בכל אופן, העליתי למאמרים.

למעלה