שרשור חוויות וסיפורים על המופע!

Britney Boy

New member
שרשור חוויות וסיפורים על המופע!

טוב בסך הכל היה באמת יפה ומדהים... היו קצת בעיות פה ושם אבל התגברנו על זה מהר מאוד... הבנות חישמלו את הקהל ושוב תודה לכל מי שבא מקווים שנהניתם בזכותכם כמו שלימור אמרה...הבנות ממשיכות לעשות מוזיקה טובה ... חח! ולכל מי ששואל אז שוב אני עונה... הילה הלוי בכתה באמת
היא רגישה הבחורה חחחחחחח וטל ומור ודור ומיטל ובתאל וכל הבנות שבאו אתן מקסימות מואותתת ובאמת גרמתם לנו לראות ששווה כל ההשקעה והמאמץ! תודה ואני אשמח אם כל אחד יספר בפרטי פרטים מה היה... אם יש תמונות וכאלה בכיף גם! יאללהה מי מתחיל?

Britney Boy

New member
ד"א הקהל לא היה יבש נשמות

הוא פשוט לא מכיר את השירים חחחחחחח מה אתם רוצים שהוא ימציא? לאט לאט :)

diamondz girl

New member
חוויות!!!

אוקיי אז דבר ראשון אני חייבת לומר שזה היה הלילה בין המדהימים ביותר בחיים שלי!! אוקי אז בלי שום הקדמות נתחיל!! אז בערך בחמש וחצי, אני וחברה שלי רותם חיכינו בתחנה במבשרת ציון וחיכינו לטל {הילה עם שלם בנשמה}... אז היא הגיעה ונסענו לנו להנאתנו {ולצפיפותינו} לרמלה... אז הגענו בערך ב6 ורבע והיו שמה 3 פריחות ואחת כזה אומרת לנו "אני שכנה של הילה הלוי ואני רואה אותה כל הזמן ואפילו פעם אחת הייתי אצלה בבית!" ואז התקשרנו לשמוליק כפרות עליו כדי שהוא יביא לנו ת'כרטיסים ות'VIP ואחריי איזה 10 דקות הוא בא {חתיך, גבוה ביותר ונשמה אמיתית!} והביא לנו ת'כרטיסים והפריחות הפקאצות האלו רצו גם אז אני כזה הוצאתי להן לשון ואמרתי להן בערך "אתן יכולות לרצות!" ואז אני, רותם וטל התיישבנו לנו סתם ודורוש הגיעה {חולה על לימור} ואני רצתי אליה וקפצתי עלייה ונתתי לה חיבוק גדול גדול ונשיקות והכל {אהה ו.. דרך אגב, דורוש, טל שונאת נשיקות חחח} אממממ ואז שמוליק הביא לה גם את הVIP והלכנו לקיוסק לקנות לשמוליק בקבוקי מים ולי קולה ואז שמוליק, טל ודור הלכו ואני נשארתי עם רותם לקנות איתה ארטיק. טוב, אז אנחנו חוזרות לנו ומי באים מולנו?!!? שמוליק וסיוון!! אלוהים הלב שלי עשה בום בום ומרוב התרגשות אמרתי להם "היי\שלום {אני לא זוכרת!!}" והמשכנו ואז אמרתי לדור וטל שראינו אותן וכמובן זה לא עבר בשתיקה ו"כלבה" התעופף לאוויר חחחח. טוף אז חיכינו איזה חצי שעה מרוחות על הדלת והיה חום איימים!!! טוף ואז נכנסנו לנו והיה לחץ וזה והתיישבנו והכל והייתה את ההופעה שהייתה פשוט מדהימה!!! הלוי כפרות עלייה התרגשה והתחילה לבכות
{איזו נשמה!!} ואחרי עוד 2-3 שירים בערך נגמרה ההופעה ואזזז חיכינו ככה רבע שעה בחוץ כדי להיכנס למאוחרי הקלעים ופגשנו את מיטל ועוד מישהי ואזזז נכנסו פנימה וכזה צילמו אותן אז חיכינו בצד ואמא של עם שלם עושה לנו "מאיפה אתן?" אז אני כזה "מירושלים.." ואז היא אמרה "אהה יוווו זה אתן מירושלים!!" {דיי אנחנו מפורסמות חחחח} אוקע ואז סיימו לצלם אותן והצטלמנו איתן וזה והיה מושלם עוד יותר!! אממ וזהו בערך... חזרנו הבייתה כשחיוך מרוח לנו על הפרצוף! נ.ב. שמוליק אני לא אשכח לך על הפוסטר!! חחחח אתה חייב לי!! וטלללללל הוא היה נגד!!! רק החבר המטומטם שלו אמר "תן לה תן לה!" בעיה שלך שאת לא מאמינה!! ודורוש אני מתה עלייך!! ויירבו פגישותינו כרימון :p

Britney Boy

New member
חחח מור כנסי יקרועה

אני שמח שנהנית נשמה... :) וד"א ה3 ילדות האלו לא ראו ולא היו ולא שכנות ולא כלום הן סתם ראו אותי פעם אחת במספרה של אמא של חבר שלי וראו שהכנתי תגים ושיגעו אותי לקבל אז .... וגם אם הן שכנות הן לא היו בשום בית שלהן... אל תאמינו זה סתם אתן הרווחתן יותר חחההה וכן שהלכתי עם סיווש וראיתי אותך ראיתי שהיית כזה בהלם לא הבנת מה קורה חחחחחחח

diamondz girl

New member
חחח כנס כפרה!!

חחח אלוהים מה אני אעשה?! הולכת מולי שלמות, מאיפה אני אמורה לדעת מה לעשות אז הקרצתי איזה "היי" עלוב והמשכתי חחחחח ואל תתחמק על הפוסטר!! חחחח אני אזכור לך את זה!

t h e b e e

New member
אולי את זוכרת אותי???../images/Emo8.gif

אני עם אמא שלי ושני אחים שלי אספנו שני בנות לתחנה מרכזית אלו הייתם אתן????

diamondz girl

New member
אהההההההה

אז מי זו אורטל?! נווו אני זוכרת יש מישהי אורטל!! מי זו?

מושיק20

New member
רק עכשיו התאוששתי../images/Emo6.gif

אין מילים ההשקעה היתה שוה!!! הלהקה נתנה ביצועים מעולים! ההופעה היתה ברמה גבוה מאוד!!! והכי חשוב: הצלחנו למלאות את האולם
בהמשך אני ארשום עוד....

Britney Boy

New member
חחח מושיקוווווווווו ../images/Emo24.gif

כפרהה עליךך מזה תודה על זה שעזרת לי שהייתי צריךךךך אין אין עליךךך (שרית חחחחחחח) סתם .. אבל באמת תודה חברה מושיק הוא הCHAMPION

tomer avraham1

New member
מושיק אתה גדול

מושיק מה קורה אחי זה תומר היית גדול למרות מה שקרה תמשיך כך

שרונוש2

New member
וואי הסיפור שליכנסו....

אוקי ככה....בתחלה אני בני דודים שלי וכל השאר כל מי שבא איתנו ניכנסנו בהתחלה למאחורי הקלעים ראינו ת'בנות והכול ודיברנו איתן אחר כך יצאנו תפסנו מקומות ואז הלכנו רגע לדוד של אבא שלי איתן שהיה למעלה והכול....הלכנו לומר לו שלום ואז היתחילה ההופעה....טוב היו את השירים שלהם והכול ואחרי ההופעה ישר ניכנסנו מאחורי הקלעים אמרנו לבנות שהייתה הופעה פצצה והכול וסיון כל הזמן חיפשה את אמא שלה והכול זה היה מצחיק אז כשניכנסנו מאחורי הקלעים רציתי למסור משהו לבנות ממישהו שחיכה בחוץ עם הוא רוצה אבל היתביישתי...אז ניכנסתי והם חיכו לבנות אז הן היו ממש חמודות אני מכירה אותן כבר אבל הן בכל מיקרה מה זה מתוקות! אז דיברנו איתן ואז יצאנו אמרנו לאיתן ביי והלכנו אבל ניזכרנו שבאמצע ההופעה פרצו לאבא שלי ת'רכב אז חיכינו עד שהוא יחזור מהמישטרה ואז הוא בא ואנחנו נסענו עם חלון שבור ובלי רדיו....אז הקיצר היה מה זה יפה והיה מה זה כייף בהופעה...

מושיק20

New member
שמוליק אין על מה../images/Emo13.gif

תודה גם לך על העזרה.... האמת שהיום היה לחוץ ורק חיכיתי שיגיע כבר הערב שיעלה המופע והכל יעבור בשלום
ששמוליק יצליח לפתוח את המסך בזמן, שאני והוא נשים את הסטנדים בזמן ושהפירוטכניקה תהיה מושלמת ומהפנטת. הכל עבר בשלום ותודה לא-ל האולם היה מלא, הבנות היו במיטבן והיה סבבה
בקרוב הופעות נוספות תהיו דרוכים

Wolfox

New member
ה-הופעה!!!

היייתה הופעה מדהיממממממממממממממממממממהה!!!! הבנות מדהימות ושמולון מדהים והיה פשוט מדהים!!!!!! הלוואי שיגיע בקרוב לפה!! לירושליםם!!!!

Britney Boy

New member
חחחחחחחח כנסו

טל את באמת נשמה ותסרקי את זה לפה תעלי את זה תראי לנו :):):) מושיקו מי כמונו יודע מה היה שם ואיזה לחץץ אהה? חחחחחחחחח אבל עברנו בשלום ברוך ה'
ומיטלוש את גם מוזמנת לספר על כל היום שלך מההתחלה עד הסוףףף

Wolfox

New member
חחח אל תדאג!!

ה-כ-ל ייכתב!!! מבטיחה!! עוד מעט אני אכתוב את כלללל מה שעברתי והיה ה-מ-ו-ן:| חחחחחח

למעלה