חוויות מהרצליה..
וואו מאיפה להתחיל.. בגרסה המקוצרת - מדהים..
הגרסה הארוכה למי שיש כוח לחפירות
, אני חושבת שאסכם בכמה אנקדוטות מעניינות:
- אני לא בטוחה למה אבל הקהל של 17:30 היה הרבה יותר נלהב ומשתף פעולה מהקהל של 13:00
- בהופעה של 17:30 הגיעו שגרירים של גאנה, אתיופיה והודו.. אגב השגריר של גאנה היה ממש מקסים, הוא פנה אלי ואל אחותי אחרי ההופעה ואמר שהוא ראה שנהננו ואיזו הופעה טובה.. ואחר כך בחוץ היו מספר ילדים והוא עשה להם מעין משחק אנדנדינו כזה מגאנה שבסופו נתן לאחת הילדות סיכה של דגל של גאנה
- אחרי שבהופעה הראשונה עמדנו ורקדנו בלי שום בעיה בהופעה השנייה באו ואמרו לי שאסור לעמוד
אבל אחרי ששלחתי את הסדרנית לדבר עם המנהלים פעמיים היא אמרה שאפשר לעמוד רק לא לשבת על המדרגות.. ובסוף כולם עמדו ורקדו..
- משום מה הורידו את "אם תחפצה" מסיבה שלי לפחות מאוד לא ברורה ומעט מאכזבת, אבל בכל זאת עשינו חיים..
- למרות שלפי ההתנהגות נראה שעידן היה במצב רוח טוב, לפי כמות הסיפורים שהוא סיפר הוא לא היה.. "כשאני במצב רוח טוב אני מדבר הרבה"? התקמצן עלינו קצת
- בהופעה השנייה היו המון ילדים ועידן אפילו ציין את זה ואמר שזה כיף גדול לראות כל כך הרבה ילדים וניסה לברר את גילם.. בשלב כלשהו כל השורה הראשונה שעמדה בצמוד לבמה הייתה מלאה בילדים קטנים מקסימים (ניסיתי לצלם אבל כיוון שהמצלמה קרסה זה היה דרך הפלאפון ובקושי ראו משהו..)
ובנימה קצת יותר אישית - אני חייבת להגיד שבגלל בעייה לוגיסטית בין שתי ההופעות הייתה לי התלבטות מאוד גדולה אם להשאר או לא, ואחרי שכמעט נקרעתי מההתלבטות החלטתי להשאר ולא הצטערתי לרגע.. היה מקסים!
אנסה לצרף את התמונות שהספקתי לצלם - האיכות די גרועה, מתנצלת מראש.. האור והתום - רק בזכותך - מוקדש לך..
* עושה לי טיפה בעיות העלה תמונה בכל פעם..