שרשור חוויות מההופעות במשכן האופרה בתל אביב

שרשור חוויות מההופעות במשכן האופרה בתל אביב

איזה כיף לכם שהייתם בהופעה בסוף השבוע
אבל לטובת אלו שלא היו...

ספרו לנו- איך הייתה ההופעה? נהניתם? התאכזבתם? האם היה איזשהו אירוע מיוחד בהופעה?

מוזמנים גם להעלות תמונות וקטעי וידאו!!

סוף שבוע נפלא לכולנו!!

האור והתום

נערה162

New member
מדהים

היה מדהים כמו תמיד, לי אישית כיף במיוחד, דיברתי עם רביד והוא פשוט מקסים.
אחד הדברים שהיה לי ממש נחמד לראות זה איך לפני ההופעה השנייה כולם היו ממש עייפים ומותשים ובכל זאת נתנו הופעה מדהימה בלי סימן לעייפות..
פשוט יום מלא באדרנלין..

איזה כיף לכן!!

הרווחתן הופעה גם עם רביד...
אמרו משהו על כך שבאיזשהו שלב של ההופעה עלו ילדים לבמה. ידוע לכם משהו על זה

קבלו ביקורת נוספת על ההופעה.

נערה162

New member
לא כשאני הייתי

הייתי בהופעות בשישי ושבת ולא עלו ילדים לבמה.. אולי העלו ביום חמישי כשלא הייתי..

mbauman

New member
ואווו

אני עדיין בהרגשה האדירה הזאת שלאחר הופעה של הפרויקט אין דברים כאלה ! היה מדהים, מקפיץ ומרתק.

אין ברים כאלה

אלה א9

New member
וואו

איזה תמונות מקסימות!
בכמה הופעות היית?! (הייתי בעשר וכולם חושבים שאני משוגעת...)
ואיך את מצליחה להצטלם איתם בכל פעם?...

mbauman

New member

תודה רבה !~!~!
האמת כבר הפסקתי לספור ... :)
ואני איתך גם עליי חושבים שאני משוגעת

ולא בכל פעם הצלחתי .. אבל מתי שכן יצא לי
הוא פשוט יצא, או דרך זכייה בתחרות או שמחכים
ואם אפשר אז נותנים להיכנס

שנונית1

New member
תודה רבה לכם על המתנה המרגשת הזו

תודה רבה לכם- הנהלת הפורום, על מתנה מכל הלב.
לא רק שהשקעתם והיו לנו מקומות מצויינים (שורה 5, צמוד לבמה) אלא שאין דרך יותר מרגשת לפתןח שנה עם אולם מלא באנשים,
שמקווים- בשאריות של החיים,
ששרים- לוחשים עם הפסנתר ועידן את התפילה 'מחכה', בוכים ב'יא מאמא', ומשתוללים עד הגג עם 'סממן'....
אין על ההרכב הזה ,השירים והאומנים המדהימים שנוטלים בו חלק.
עידן- יהי רצון שמשמיים ימשיכו להוריד אליך כאלה לחנים מרגשים ומילים שנוגעות ושימשיך להקיף אותך פסיפס ככ גדול של אנשים מוכשרים.
ושוב- תודה אינסופית לכם על אחת המתנות שהיה הכי כיף לקבל! (ובלי קשר- תמיד כיף לזכות במשהו..)
שנה טובה ומתוקה לכולנו- מלאה ביצירה ושמחות
שנונית1

בשמחה רבה!

תודה לך על היותך חלק ממשפחת המעריצים של הפרויקט של עידן רייכל.
נשמח להמשיך ולראותך כאן איתנו בפורום ובהופעות הבאות.

חג שמח!

boopy 1

New member
אין דברים כאלה

כבר עברו כמה ימים ואני עדיין מרחפת.

באמת שזאת אחת המתנות הכי מדהימות שקיבלתי בחיי.
אני ואחותי נדהמנו מהיופי והרגש שקיים שם.

קודם כל מקומות מדהימים! כבר בכניסה לאולם היינו באקסטזה.

ואז זה מתחיל. מנגינה בחליל ואנחנו מנסות להמר באיזה שיר יפתחו..
אחותי עם דמעות בעיניים מתחילים עם שאריות של החיים (היא תמיד בוכה בשיר הזה, אל תתרגשו)
וממשיכים כל שיר מרגש יותר מהקודם...
כשהגענו למדברים בשקט כבר החזקנו ידיים שתינו מודעות לדפיקות הלב אחת של השנייה.
ואז הכל השתחרר! רקדנו בטירוף כבר לא מבחינות באיזה שיר מדובר.
דמעות וצחוק ופשוט כייף אחד גדול

( כן כן אנחנו שתי המשוגעות שלא הפסיקו לרקוד באמצע שורה 5)

אחכ דיברנו על זה ובחרנו את הביתוע הכי יפה של ההופעה ושתינו הסכמנו שמאיה אברהם במרוקאית זה הדבר הכי מושלם בעולם. (אז אם יש למישהו סרטון של זה אנחנו נשמח)

וזהו היה מדהים. תודה רבה לכם. זאת חוויה שלא תשכח.

חג שמח לכולם!

מדהים לחלוטין

בהחלט תודה על הכרטיסים, הייתה חוויה מדהימה כמו כל הופעה של הפרוייקט, שמשאירה אותך באקסטזה וללא מילים. ההופעה הייתה מסע מסעיר של רגש. קשה להירדם.
תודה רבה!

Loud Radio

New member
הייתה הופעה מקסימה :)

אני מעתיקה את מה שכתבתי בפורום מוזיקה עברית עכשווית :)

ביום שישי בערב הייתי בהופעה הזאת, שהיא אחת מתוך 4 הופעות שהתקיימו יום אחרי יום בבית האופרה בתל אביב.

ההופעה התחילה בלי דיבורים בכלל, ישר מוזיקה. הם שרו לפחות 6-7 שירים עד שעידן אמר בחן רב "אהלן תל אביב, מה המצב?"
ההופעה נפתחה בשירים מאוד שקטים כמו "שאריות של החיים", "חלומות של אחרים", "הינך יפה" ו"אם תלך". אחרי שהוא דיבר עם הקהל הם התחילו לנגן שירים יותר כיפיים ומגניבים כאלה, בשלב הזה רק חלק מהקהל היה על הרגליים, הייתה עוד תחושה של "תחילת ההופעה" וחלק לא הרגישו בנוח לקום .
ושוב הם חזרו לשירים השקטים והמקסימים, כשקטע הקישור היה השיר "אמא, אבא וכל השאר", שזכה לעיבוד מוזיקלי מאוד מרגש שנתן תחושה של שדה קרב.
אחרי ההדרן עידן ביצע את השיר "מחכה" כשהוא שר וניגן בפסנתר, ואיתו עלו גם המתופף והבסיסט. ביצוע מאוד פשוט ומקסים, כשאת אחד הפזמונים שר הקהל :)
עוד שיר שהוא שר רק עם הפסנתר היה "מדברים בשקט", דווקא את הביצוע הזה פחות אהבתי.
אחרי זה עלתה לבמה מאיה אברהם (שגם הוציאה כמה סינגלים לאחרונה..) ושרה את "יא מאמא" (שיתוף פעולה של שמעון בוסקילה עם הפרוייקט). מדובר בשיר יפהייפה, והביצוע שלה היה מקסים ומרגש.
ההופעה הסתיימה עם המון שירים כיפיים. בשלב הזה כבר כולם עמדו על הרגליים והייתה אווירה מדהימה. ולסיום סיומת כברה קסאי שרה את "מילים יפות מאלה" בביצוע אדיר.

מה שהדהים אותי זה שלמרות שאני לא מכירה את כל השירים של הפרוייקט, את כל השירים בהופעה הכרתי. ואין סיבה לא להכיר את השירים האלה, כי פשוט כולם מושמעים ברדיו כל הזמן. גם אם מדובר בשירים הראשונים שלו כמו "בואי" למשל וגם אם מדובר בשירים שיצאו בשנה האחרונה, אפילו שירים שכתב לאחרים כמו "מחכה". זה היה ממש מרשים. את השירים היותר "מסיבתיים" לא הכרתי, אבל הם היו כל כך כיפיים שזה לא היה משנה. כולם רקדו והסדר של השירים היה מתוכנן כל כך טוב, מה שגרם לכך שכל ההופעה זרמה באופן מופלא, ועם כמות דיבורים מוקפדת ומרוסנת, פשוט נתנו למוזיקה את הבמה שמגיעה לה.
ועוד דבר - האולם היה מדהים בפני עצמו, והאקוסטיקה שם הייתה מרשימה לא פחות. המוזיקה מלאה את כל החלל והפיחה בו חיים כמו שרק הפרוייקט יודעים לעשות.

אני ממליצה בחום ללכת להופעות שלו, מדובר בהנאה צרופה. אתם תופתעו מכמה שאתם מכירים את כל השירים, באמת.
המשך שבוע טוב!

למעלה