אוי, היה ממש טוב *__*../images/Emo135.gif
אני אסכם בנקודות:
חשבתי שאני הולכת לבוא לשם ולהיות הכי קטנה, או פשוט היחידה מתחת לגיל 30. דווקא היה אחלה, מסתבר ששלושה אחים בלונדינים יפים (צ'יבי צרחן בן תשע וחצי, אחד -ממש- גבוה בן 14 ו..בישי בן 17 וחצי *__*;; האהא~). כל הזמן בהיתי בבישי האמצעי והוא הביט בי גם, וזה היה נורא נחמד ;; והוא אפילו קרוב משפחה _ממש_ אבל _ממש_ רחוק!! XD;
אבל אולי עדיף לוותר עליהם, אחרי שהם גרמו לכל האנשים בשולחן לבהות בי בציפייה ולחכות שאני אוכל מצה שלמה עם חזרת (אח"כ כמעט נחנקתי, אבל כולם מחאו לי כפיים והתלהבו. אה, וגם הרחיקו ממני את הקולה. כפרעליהם TT
השתכרתי מתירוש (וקצת יין אדום אבל זה לא חשוב
כי זה מעאפן). ממש, אבל. זה משהו מטורף, אני חושבת שיצא לי לשתות איזה 15 כוסות, כשחזרתי הביתה (מתן, ליסה, היפו ושושי עדים לזה) הפגנתי יכולות ביטוי יוצאות מן הכלל, בעיקר מריחת אותיות, סימני קריאה ודרך מחשבה מעוותת XD;
לפי מה שידוע לי, היה אפיקומן. לא שמישהו חוץ מהצ'יבי הצרחן טרח לחפש אותו, אח"כ הוא מצא אותו באיזו מגירה והתחיל לצעוק שהוא רוצה קורקינט חשמלי, וואטאבר.
אשכרה היינו מספיק פרימיטיביים כדי לשחק באגוזים XD יאיר קון (3>) לימד אותנו איזה משחק עם קרש שצריך לפגוע עם אגוז אחד באחר. מה שזה לא יהיה, כיסחתי להם את הצורה ^__^;;;; טי~הי.
ואם הם לא מספיק שולטים גם ככה, היום הייתה לי ארוחתצהריים משפחתית שבסופה יצאתי עם 500 ש"ח. חה, חה, חה!!!!! ועכשיו יש לי 800 ש"ח בקופה, ככה שהולך להיות לי חתיכת קוספליי שווה בחופשגדול 3> ^^! (ואולי גם זיכרון חדש למחשב. נראה כבר) בקיצור, שכחתי שפסח זה כזה אחלה ^___^ 3> שיהיה לכם חג שמח