שרשור חוויות מליל הסדר!

NoAmItA ChAn

New member
שרשור חוויות מליל הסדר! ../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

ספרו ספרו מה עבר עליכם בליל הסדר: עם מי חגגתם? מה אכלתם? מה היה הכי טעים? צחוקים ודאחקות? ועוד כל מה שעולה לכם לראש ^_^ אז פסח שמח ומאושר לכולם D:

NoAmItA ChAn

New member
יאללה אני אתחיל D:

הגעתי לבית בת דודת-אמי בשבע עשרים וחמש וחיבקתי את כולם וזה ^.^ אחר כך התיישבנו לקרוא את ההגדה וכל אחד קרא את החלק שלו (כמה גם החליטו על דעת עצמם להמשיך עד איפה שבא להם XDD) ואבא שלי תיקן את כל מי שבא ליד (משמע טעה XP;). אכלתי חסה עם חרוסת ומצה ולארוחה אכלתי רק קצת סלט, עוף קטן וקצת תפוחי אדמה D: (טוב אולי זה בגלל כל התירוש והמים שתקעתי קודם >>). כשסיימתי לאכול הלכתי עם הילדים לסלון ששם ישבנו והקראתי להם סיפורים של ילדים בני חמש XDDD; ואחת מהם שהיא בת 11 ממש צחקה והיא הייתה במצה כפית טהור, מה שנקרא XDDDDD גם יצאנו הילדים קצת החוצה לחצר למרות שהיה קר וזה והפרחנו לנו בלונים להנאתנו בעוד המבוגרים יושבים בפנים ואוכלים להם בתאבון רב ^__^~ אז אחד מהקרובי משפחה שמחביא את האפיקומן אמר לנו להתחיל לחפש אותו ולכן קיבצתי את הילדים וסיכמנו שמי שמוצא את האפיקומן מודיע לכולם ואז כולם אומרים שכולם מצאו אותו. חוץ מהילדת כפית XD אז התברר שהיא מצאה את האפיקומן ואני כזה "לא!! אומרים שכולנו מצאנו!!" והיא "לא! אני אמרתי שאני לא מסכימה D<" אז היא אמרה שהיא מצאה את זה אבל אני ושאר הילדים הכחשנו לגמרי DDDDD< אז קיבלנו כולנו פרחי שוקולד כאלו וראיתי אחר כך שהיא כן קיבלה כסף משמע הם לא האמינו לי T.T טובנו, ניחא D: אז אכלנו קינוחים, והיו מלא! הייתה עוגת שקודולד תפוזים שאמא שלי הכינה עם ציפוי שוקולד, אבל העוגה הייתה מרירה מידי אז לא גמרית אותה P:, הייתה עוגת פקאן ממש טעימה עם קצפת וגלידת וניל וזה, הייתה כמו גלידת-מוס כזאת בטעם לימון והיא הייתה נחמדה אבל לא גמרתי אותה גם, הייתה עוגת שוקולד מוזרה עם כמה שכבות של דברים לא מזוהים אבל גם היא הייתה יותר מידי "שוקולדית" לי אז לא גמרתי אותה, אכלתי גם שתי נשיקות-עוגיות כאלו עם קוקוס בפנים וכמה תותים ^.^ היה בקיצור ממש טעים D: ואחרי זה התנחלנו בחוץ כמה בנים גדולים ואבא שלי והילדת-כפית ובת הדודה שלי והיה מאוד נחמד ^_^ פשוט ישבנו בחוץ בקור ודיברנו לנו D: הבנים הגדולים במשפחה שלי (4) ממש ממש נחמדים ואני נורא אוהבת אותם ^__^ 3333333333> אה וגם אספתי כל מיני פרחים שהיו על הצלחות בהתחלה וחילקתי אותם לכמה אנשים שזרקו אותם כמו סתומים >OOOOO< אז זהו, תמה החפירה D:

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני

היגענו ההורים שלי עדי ואני לליל הסדר היתישבנו אני ובת דודתי קראנו כול 1 חצי הגדה לפחות ואז אחלנו ששרנו דיינו אני אמרתי שהכופרים שרים את זה על ההגדה אחריי זה שהתחלנו לאחול קרתה לי תאונה ושפחתי על הבת דודה שלי ספרייט
(בלי כוונה) אז היתה החלפת מפה אחלנוו ואני אחלתי 2 קציצות דג שמכונה גפילתה פיש והיה טעים ועדי והבני דודים שלנו סיפרנו על מה שעשינו בכיתה אנו והילדים בכתה והיה מצחיק הקינוח היה שיפודי ממתיקים אני אכלתי הכי הרבה 4 ועוגת שוקולד והיה טעים אחריי הרדות ידים שהפסדתי לבן דוד שלי והוא הפסיד לבן דוד שלי נוסף ואז הכלנו לדבר רק הצעירים בתוך האולם רק הצעירים וצחקנו ביכד ואז הלכנו הביתה והיה כיף זו היתה חפירה טובה ומי שהיציליח ליקרוא הכול שיפודה של מתתקים (יאמי)

../images/Emo15.gif אם היית יודע מה יש בגפילטע

לא היית אוכל את זה! (אני הייתי השנה בפיקוד מטבח. מה שאומר, מלבד נישנושי חרוסת וקינוחים, גם לגלות בדיוק איך מכינים דברים מסויימים שאני תמיד שמחה שאני מעולם לא אכלתי!)

NoAmItA ChAn

New member
כנראה עוד לא ראית

איך מכינים כבד קצוץ (או לפחות בנוסח סבתא שלי) XPP.

../images/Emo15.gif גם את זה ראיתי.

ואני מצטטת את עצמי "ניצן... זה ניסוי מדעי. ניסוי מדעי אמרתי! כמו עם המי חמצן.... אומג איכסה!"

MomijiSan

New member
היה סביר.../images/Emo215.gif

לא היה הכי כיף כמו כל שנה . היינו בבית של סבתא שלי וכולם היו עם המצברוח הזה של חג ראשון בלעדייה אבל הצלחנו להוציא קצת כיף מהחג הזה.D:

The Dead Archer

New member
ייאייי ^___^

אמ...היה מצחיק כמו בכל שנה.אנשים רבו (כן כן,גם מכות) על האוכל בגלל שהשולחן של אוכלי הבשר לקח לנו הכל,האחיות שלי שוב התנהגו כמו שיכורות (מה שהן תמיד עושות ~_~) ואני הפסדתי את האפיקומן לבת דודה שלי הבת 5! ;______; אבל זאת לא אשמתי!נתנו לה רמז T________T

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif אני הייתי בקיבוץ ^^

קיבוץ עברון עם סבא ומשפחה מצד אבא =] היה לי ממש קר בסדר, הלכתי הביתה באמצע... ועכשיו אני חולה -_- אבל אני רוצה להגיע מחר!~

Lust chan

New member
תרגישי טוב!!../images/Emo135.gif

אם את לא מרגישה טוב לא נזרוק עלייך בלונימ, לא צריכים שרק יהי לך רע יותר ;__; 3>

Lust chan

New member
אוי, היה ממש טוב *__*../images/Emo135.gif

אני אסכם בנקודות:
חשבתי שאני הולכת לבוא לשם ולהיות הכי קטנה, או פשוט היחידה מתחת לגיל 30. דווקא היה אחלה, מסתבר ששלושה אחים בלונדינים יפים (צ'יבי צרחן בן תשע וחצי, אחד -ממש- גבוה בן 14 ו..בישי בן 17 וחצי *__*;; האהא~). כל הזמן בהיתי בבישי האמצעי והוא הביט בי גם, וזה היה נורא נחמד ;; והוא אפילו קרוב משפחה _ממש_ אבל _ממש_ רחוק!! XD;
אבל אולי עדיף לוותר עליהם, אחרי שהם גרמו לכל האנשים בשולחן לבהות בי בציפייה ולחכות שאני אוכל מצה שלמה עם חזרת (אח"כ כמעט נחנקתי, אבל כולם מחאו לי כפיים והתלהבו. אה, וגם הרחיקו ממני את הקולה. כפרעליהם TT;)
השתכרתי מתירוש (וקצת יין אדום אבל זה לא חשוב
כי זה מעאפן). ממש, אבל. זה משהו מטורף, אני חושבת שיצא לי לשתות איזה 15 כוסות, כשחזרתי הביתה (מתן, ליסה, היפו ושושי עדים לזה) הפגנתי יכולות ביטוי יוצאות מן הכלל, בעיקר מריחת אותיות, סימני קריאה ודרך מחשבה מעוותת XD;
לפי מה שידוע לי, היה אפיקומן. לא שמישהו חוץ מהצ'יבי הצרחן טרח לחפש אותו, אח"כ הוא מצא אותו באיזו מגירה והתחיל לצעוק שהוא רוצה קורקינט חשמלי, וואטאבר.
אשכרה היינו מספיק פרימיטיביים כדי לשחק באגוזים XD יאיר קון (3>) לימד אותנו איזה משחק עם קרש שצריך לפגוע עם אגוז אחד באחר. מה שזה לא יהיה, כיסחתי להם את הצורה ^__^;;;; טי~הי.
ואם הם לא מספיק שולטים גם ככה, היום הייתה לי ארוחתצהריים משפחתית שבסופה יצאתי עם 500 ש"ח. חה, חה, חה!!!!! ועכשיו יש לי 800 ש"ח בקופה, ככה שהולך להיות לי חתיכת קוספליי שווה בחופשגדול 3> ^^! (ואולי גם זיכרון חדש למחשב. נראה כבר) בקיצור, שכחתי שפסח זה כזה אחלה ^___^ 3> שיהיה לכם חג שמח

Lust chan

New member
*מסתבר שהיו../images/Emo135.gif

*אני גאון בניסוח, זה משהו מטורף. זו עדיין ההשפעה של התירוש XD*

kordilia snake

New member
סיכום שלי~ כי של מתן מאוד מצומצם. באנו ההורים שלי מתן ואני לאולם(אנחנו משפחה של טחונים וסנובים שלא נאה להם לעשות סדר בבית פרטי) והיו שם כרגיל מלא פולנים והלכתי לעזור לנשים וחלק מהזמן דיברתי עם בני דודים וילדים של בני דודים של אבא שלי.ואז קראני בהגדה (ואני עשיתי דווקא למורה שלי לתנ"כ ולמחשבת ולא שרתי שירים ולא קראתי בהגדה X.X) אז בת דודה לי ומתן גם קראו בשבילי D: ובת דודה שלי קראה את ההגדה מאוד בהתלהבות ככה שהיגענו אל הקטע של האוכל הרבה יותר מהר מבדרך כלל (יאי~) ואז אכלתי מלא סלטים (כי אני צימחונית אז לא יכלתי ולא רציתי לאכול גפילטע פיכ,כבד ומרק מחלקי גופות של עוף P:) ואז אחת מהנשים שארגנו את הסדר עשתה שיעור בפתולוגיה ובי דודים שלי התחילו לדבר איתי על צמחונות ובת דודה שלי התנהגה כמו סתומה ושאלה אותי אם אני מתכוונת לא להתגייס לצבא (מה הקשר רק אלוהים יודע -.-;).ואז היה מנות עיקריות ואכלתי ת"א דיי טעימים ושתיתי שתי כוסות יין~ ואז נגמר האוכל אחרי שאמא שלי דיי הציקה לי ._. ואז אני בני דודים שלי בנים של בני דודים של אבא שלי החלטנו שאנחנו מפסיקים את המסורת של להתחתן עם פולני/ה ודיי הפרענו למבוגרים לגשת לשתיה החמה כי התנחלנו ליד המיחם D: ואז אכלנו קינוח ודיברנו ובן דוד שלי עיצבן את הבן של בת דודה של אבא שלי ודיי הביך אותו ובכלל חצי מהאנשים הביכו אותו ("מתי אתה וחברה שלך מתחתנים? אני מקווה שאני אחיה עד אז"-מאחת הדודות של אבא שלי) ואז הלכנו הבייתה והייתי טיפה שיכורה כי התחלתי לדבר עם בני דודים שלי על כמה שבא לי בירה ואם גם להם בא בירה הם יכולים לבוא אלינו. סיימתי לחפור. חג שמח!

למעלה