שרשור חויות מהמפגש

suki da yo

New member
שרשור חויות מהמפגש

אני רואה שג'סטין עוד ישן ולא פתח עדיין את שרשור החויות- אז הנה שרשור חויות מהמפגש האחרון. כל מיש רוצה לחלוק ... בלה בלה, מה שג'סטין רושם כל פעם- אתם כבר יודעים את זה- זה המקום:) החויות שלי: היה ממש נחמד. אמנם הגיעו מעט מאוד אנשים, אבל יש לזה יתרונות (מצליחים לדבר עם כולם ברצינות) ויצא לי להשתתף בכמה שיחות מרתקות. הבית קפה הזה לא הולך. לפעם הבאה צריך מקום אחר, עדיף פחות מרכזי , כי לא שומעים כלום בכל פעם שעובר אוטובוס, או לפחות אחד שאפשר לשבת בו בפנים. בדרך הביתה הייתי כל כך עייפה שפלא שלא התנגשתי בכלום (למרות שכמעט נכנסתי בעצמוד, פעם אחת:)) ואני לא זוכרת כלום מהנסיעה חוץ מזה שכמעט ולא זיהיתי את הפניה מת"א לראש העין, זו שאני נוסעת בה מאז שעברתי לראש העין לפחות פעם בשבוע...

Emilio Exavier

New member
אני גם מאוד נהניתי

קודם כל, מצטער שלא יצא לי להיפרד מכולם, פשוט ממש מיהרתי ושכחתי מהנימוסים שלי. היה מאוד מעניין סוף סוף לראות את האנשים שכותבים בפורום, אלון, אתה הסנסאיי שלי מעכשיו :) בקשר לפאזי בול (שאני משחק איתו כרגע) שג'סטין חילק, לא הבנתי למה הוא משמש, אז אני אודה לך ג'סטין אם תסביר עוד פעם. הקפוצ'ינו שהיה שם היה ממש טעים, אז אני או.קיי עם הבית-קפה. נהדר לפגוש אנשים כל-כך נחמדים בעת ובעונה אחת. נ.ב - תיזהר ג'אסטין, הטבעת רוצה להגיע לאדון שלה... ברכות זוהרות אמיל

gwizard

New member
אני ?

סנסאי ? מה עשיתי כדי לזכות בכבוד זה ?
אלון.

Emilio Exavier

New member
כי...

ממש כיף לדבר איתך, תמיד רציתי תספורת וזקן כמו שלך
, והכי חשוב, נראה לי ששכנעתי את אבא שלי ללכת לקורס שלך, אז מן הסתם בנובמר, אתה הוא הסנסאי שלי! מורי הרוחני הנפשי (לקרוא במיפטא יפני, זה מוסיף לאפקט הסנסאיי)! מדריכי! אבי! מורי! טוב, נפסיק עם הקטע היפני. אני באמת חושב שסוף-סוף ששיכנעתי את אבי להרשות לי הירשם לקורס.

gwizard

New member
סבבה איש

אני שמח בשבילך, באמת. בנוגע לתספורת והזקן
אני בטוח שעוד 3 שנים יהיה לך הרבה יותר ארוך. תראה את שפמנון !!! בנוגע לקורס, בבקשה תרשם באתר. זה נותן לי אינדיקציה לגבי מספר משתתפים כי יש הגבלת כמות האנשים בקורס. וגם תקבל סיסמה לאתר
אלון.

Melaka Fray

New member
היה כיף

נהנתי. פאזי בול חמוד מאוד, ומסתבר שגם שימושי:) לוח שנה סופר מגניב!! וסטיקר שעכשיו נמצא על דלת החדר שלי [תודה רביב:)] היו יחסית מעט אנשים והמקום היה קטן אבל נחמד, אבל היה ממש כיף ומשעשע! וג'סטין- לעזאזל! תלמד לשתות קולה!!

Justin Angel

New member
אחלה מפגש.

אני אכתוב חוויות מתישהו בזמן הקרוב (אני ממש עייף), ועד אז אני רוצה להגיד שנהניתי מאוד מאוד ויצא לי לדבר עם כולללםםםםם! :)

Sfahmnoon

New member
חוויותיי

היה יופי טופי. בהחלט היה רועש מדיי. אהבתי את המקום חוץ מזה, כי לא רחוק כל כך יש חנות עם דגים. היו מעט מאוד אנשים באמת, אני משער כי לא היתה הרצאה. אני מסכים על היתרונות. מתנה (הפאזי בול הזה) מאוד מוצלחת, נתנה (ונותנת) לרצון לשחק שלי דרך מוצא, ונחמדה באופן כללי. אני חושב שנגמר מהר מדיי. אני חושב שאני כבר אעשה את ההודעה הזאת גם ההודעת "חזרתי מבריטניה" הרשמית שלי. קניתי יותר מעשרים ספרים, חלקם פגניים וחלקם על ארכאולוגיה (אנגלו סקסונית ונורדית, בעיקר). וחלקם לא קשורים לכלום שלמישהו פה יהיה אכפת. אה כן וקניתי יין דבש. הידד. באנגליה ראיתי מישהו שנראה יותר כמו ישו ממני. הוא נראה יותר כמו ישו מאשר כל בן אדם שנראה כמו ישו שאיי פעם ראיתי. במפגש אני שרתי על ישו. זה מה שאני עושה במפגשים בדרך כלל. זה היה נחמד. אבל השירים לא היו משהו, ולא רקדתי בכלל. מה חבל. הרגשתי מוזר בעת כתיבת הודעה זאת. מבולבל ומשועמם כזה. למה אני מזכיר את זה? כתרוץ לבילבול והשיעמום בטקסט.

למעלה