שרשור חוכמות של הילדים

דינהלה1

New member

בשעה 8 בערב כשהתחיל להיות כבר חשוך נזכרתי ששכחתי לקנות משהוא למחר בבוקר והחלטתי לרדת לסופר שלא רחוק מהבית שלי. הילדים ביקשו להתלוות אלי והסכמתי. איך שאנחנו יוצאים מדלת הבית אחד התאומים שואל: אימא אני יכול להרכיב את משקפי השמש החדשים שלי?

ריטה1

New member
ואי ואי עם הילדות שלי יש המון

היום נסענו לקניון עם הסבתא, שתי בנותי (4.5+11) והבן דוד שלהן בן 6.
פשוט נחנקנו מצחוק חמותי ואני.
כשראינו מטוסים באוויר, הבן דוד החליט שהם חזרו מקרב וניצחו למרות שאין מלחמה בישראל.
אח"כ הוא סיפר לנו שיש לו 4 כלבות בבית, והוא יודע את זה כי לכולן יש פות.
אח"כ ישבנו לאכול ארוחת בוקר, והם קיבלו תפריט של ילדים, אז הקטנה ביקשה מכל התפריט את הפיצה וה"מפית התכלת שבתמונה".
ניכנסו למתחם משחקים, שאפשר להיכנס לשם רק אם קונים כרטיס יקר, והחלטנו שאנחנו לא מסכימים, אז הקטנה ביקשה רשות לגשת למאבח ולבקש ממנו להיכנס, הייתי בטוחה שהוא יגיד לה שאי אפשר, והיא תחזור, כמה הופתעתי כשהוא פשוט פתח לה את השער ונתן לה להיכנס, בסוף התברר שפשוט לא יכל לעמוד בקסם שלה, קטנטונת עם כושר ביטוי לא מהעולם הזה, אח"כ הבן דוד ניגש אליו, ופשוט אמר לו שהוא צריך להשגיח עליה אז גם לו נתנו להיכנס....חחחח
והיו עוד הרבה,
לא הפסקנו לצחוק מהם היום, (שכחתי את השאר)היה פשוט כיף לכייף עם סבתא ולפגוש את בן הדוד שהן בקושי רואות ומאוד אוהבות.

אתמול היינו בגן חיות התנכי

בירושלים. הבן הגדול שלי בן 9.5 עמד מול הפינגוינים והזיז את הידים והם זזו לפי התנועות שהוא עשה, כשהוא העלה למעלה הם הסתכלו למעלה כשהוא הרויד למטה הם הסתכלו למטה וככה גם לצדדים אז הבן שלי אמר לי " אמא עשיתי אפליקציה מהפינגווינים"...

וגם לפני כמה ימים הוא אמר על התינוקת: "אמא נכון קיבלנו אותה בקומבינה? לא כל אחד מקבל תינוקת חמודה כזאת..."

schlomitsmile

Member
מנהל
קטע שריגש והרעיד אותי שמעתי שיר באנגלית, פיצקי התקרב, הקשיב,
ביקש שאומר לו על מה השיר.
הסברתי לו שזה שיר שבא לעודד אנשים בודדים בערב חג המולד.
"אָה!" הוא אמר " אולי כדאי לשלוח אותו לבת-דודה שלך".
אותה בת-דודה ערירית ניסתה להתאבד לפני כחצי שנה.

למעלה