שרשור חזרה לבי"ס

נועה2004

New member
שרשור חזרה לבי"ס ../images/Emo82.gif../images/Emo63.gif

אני רוצה לאחל לכולכם שנה מוצלחת
ושתעבור בקלות. אני מקווה שהחופש עבר לכם מהר ושנהניתם בו. תרשמו את החששות שלכם, לאיזו כיתה אתם עולים, או איפה אתם מתחילים ללמוד?
קישור לטבלת ייאוש לבית הספר
משפטי מורים:
אני, את הבגרות שלי כבר עשיתי! אם משהו מצחיק, אולי תשתפו את כל הכיתה? הצלצול הוא בשבילי, לא בשבילכם. המורה לא מאחר, הוא רק מתעכב. מצידי תלמדו את החומר לבד. יש לי עיניים בגב. אני החומר הזה כבר למדתי. מה זה פה, שוק? מה זה פה, בית קפה? אתה רוצה גם עיתון עם הסנדוויץ' שלך? אני מרגישה כמו גננת/שוטרת הבא שמדבר יצטער על זה. גם לי יש חיים. מי שלא רוצה להיות כאן, שלא יהיה. איך אתם לא מתביישים? זה לא תירוץ! מעניין שאני תמיד מגיעה לשעת אפס בזמן. הזמן הוא שלכם. מה אתה, סטודנט חופשי? הכיתה הזאת נראת כמו דיר חזירים! תקשיבו טוב, זו יכולה להיות שאלה במבחן. אמרתי לכם לא לשבת ביחד בשיעורים שלי! גם אני הייתי בגילכם פעם.

didalf

Well-known member
אל תזכירי לי את זה../images/Emo7.gif ../images/Emo109.gif

אני עולה לט'. כ"כ לא בא לי, יש כל כך הרבה אנשים שלא בא לי לפגוש שוב, ולא רוצה לקום מוקדם ולישון מוקדם, ולא רוצה ללמוד

../images/Emo45.gifעל הכל../images/Emo7.gif

וגמאני עולה לט' :S אני צריכה עוד איזה חודשיים חופש לפחות
אוף, זה פאקינג מחר

LemonLimeLilach

New member
אני ממשיכה ל../images/Emo195.gif

איזה כיף שאין משהו מיוחד ב 1 לספטמבר יותררררר

אני כבר לומד מיום שלישי../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

הבצפר שלנו מתחיל מוקדם ומכיפור עד סוכות עושים לנו גשר! יותר טוב
דרך אגב אני ב-י'

stavi555

New member
שתיהיה שנה מוצלחת../images/Emo3.gif!../images/Emo210.gif

אני עולה לח':)..

בהצלחה לכולם../images/Emo63.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני התחלתי אתמול:p שנה מוצלחת לכולם

בהצלחה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש לא בא לי.. אבל אני עולה לי"ב
שתהיה שנה מעולה

DiRtY BaTeLL

New member
שיהיה לכולם אחלה של שנה אני את שלי

סיימתי ברוך השם ועכשיו היישר לצה"ל
בהצלחה לכולםםם

didalf

Well-known member
בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif ../images/Emo109.gif

חזרתי מבצפרר:]

למדנו היום ארבעה שעות.. בשעתיים הראשונות זה היה עם המחנכת.. נתנה לנו מערכת ואמרה עם איזה מורה נלמד.. ויש איזה שהיא מורה שלמדנו איתה שנה שעברה ושהיא אמרה שנלמד איתה השנה גם כולם צעקו "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" אבל חוץ מזה יש לי מורות מעולותתת ועיצבנה אותי המורה לתנ"ך היום שעל היום הראשון היא לימדה

פלורותם

New member
איזה יום ראשון ללימודים מעפןן../images/Emo46.gif

היה כל כך משעמם
..נרדמתי בין החלק שהמורה אמרה לבוא עם תלבושת
..לבין החלק של החיסורים...אין לי כוח ללמוד
אני מקווה שלפחות היום שלכם היה יותר טוב..

didalf

Well-known member
יום ראשון זה נחמד../images/Emo109.gif

שאר השנה לא. יש לנו חרא של מערכת
בחיים לא סיימתי ביום שישי באחת וחצי
וביום רביעי מתחילים בתשע
ולא מסיימים באף יום ב12
. בשעה הרבעית הלכנו לאולם ספורט כל החטיבה, וספרנו כמה דקות לקח הנאום של המנהלת החופרת-16 דקות
. והיא נורא מעודדת
- "כיתות ז', תהיה לכם שנה קשה!", "כיתות ח', יש לכם מיצב השנה, תהיה לכם שנה קשה", "כיתות ט', זה השנה האחרונה לפני תיכון והיא מאד חשובה, תצטרכו להשקיע הרבה השנה"
. ואחרי זה באנו לצאת ללכת הביתה, אז הלכנו לדלת של האולם שפונה לבצפר והיו מלא ילדים, אז אמרתי לחבורת שלי בואו לדת השניה שהייתה פתוחה [שיוצאת החוצה מהבצפר], ואז באנו ללכת וילד אחד בי"ב צעק עלינו ללכת לכיוון השני אז נבהלנו וחזרנו ואז מורה אחת אמרה לנו ללכת לדלת השניה אז הלכנו לשם ושחבנו שאנחנו כבר הולכות לצאת ואיך שהגענו סגרו את הדלת ושתי הדלתות היו סגורות, התחלנו להתקפקע מצחוק חשבו שתוקעים אותנו באולם
. בסוף פתחו את הדלת לכיוון החוץ ויצאנו סופסוף
ויש מכונה חדשה עם שוקו ומשקה בריאות ומעדנים כמו דנונה ומילקי
. ובאנגלית חילקו את זה שרוב הכיתה עם המורה שהייתה לנו קודם, ו10 ילדים אחורנים בקבוצה אחרת, ובגלל שהשם משפחה שלי בק' אז אני בקבוצה האחרת ואני לא אוכל לצחוק יותר עם חברה שלי על המורה הקובבה שמדברת על הזמן על אוכל
, היו זמנים טובים

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifפאף../images/Emo122.gif

אצלי היה..... סביר
המחנכת שלי היא סגנית המנהלת המגעילה
זה סיוט והיא עוד מלמדת אותנו ספרות!!! שזה בכלל רע. והיא כבר נתנה לנו שיעורים גם כן
המערכת שלנו מטורפת, 38 שעות!! [4 פעמים בשבוע 7 שעות] אני לא אשרוד את זהההההההההההההההההההההה
אהה כן- ואני לא מכירה אף מורה חוץ מהמורה לתנ"ך [לימדה אותי בכיתה ט', מזהההההההה מורה קשה] ולמתמטיקה שלימדה אותי שנה שעברה והיא סבבה לגמרי דווקא. הכיתה שלי מוזרה, שוב עירבבו אותנו בגלל המגמות [אני בקולנוע] אז אני מזה צריכה להתרגל לכיתה... ואתם לא מבינים!!!!!!!!1 בימים שלישי וחמישי יש לנו חנ"ג בשעה שביעית!!! אעאאעאהאהאההההה

למעלה