שרשור חזרה לבצפר.

דנושקע

New member
שרשור חזרה לבצפר.

עוד יומייים-שלושה כולנו חוזרים לסיוט הגדול. בית הספר
בקיצור, ספרו על כמה נקודות : האם אתם חושבים שניצלתם את החופש ואם כן אז איך? אתם מוכנים לבצפר? מה אתם מצפים מהשנה הקרובה? בחייאת, אנ'לא מקורית וסתם חרבשתי משהו. במילא הפורום לא פעיל בגרוש.

MikeY fReAk

New member
אממ.../images/Emo79.gif

יכוליות שניצלתי תחופש אבל כנראה שלא מספיק. אני לא מוכנה לבצפר (נפשית) ובעיקר לא לבצפר הספציפי שלי. אני מצפה מהשנה הקרובה..אממ..מה יש לצפות מהשנה? אני מצפה ממני לעבור את השנה הקרובה. כי יש בה כל כך הרבה התמודדויות כמו מחנכת חדשה והרכב חדש של כיתה וההתמודדיות האישיות שלי, אני מקווה שהכל יעבור מהר וטוב..

TheMagicGirl

New member
../images/Emo4.gifקשה-קשה...

ניצלתי את החופש להירגע ולטייל... אבל זה לא מספיק.. גם אני מרגישה לא מוכנה לבצפר.. אומנם אני רוצה כבר להיפגש עם כל הח'ברה.. אבל ברצינות, מי באמת שמח לחזור ללימודים?!

SthShaul

New member
../images/Emo26.gif

אז ככה: את החופש ניצלתי אפשר להגיד, בילוי עם חברים ומשפחה, אתה יודע. אני מוכן לבית הספר. אני מצפה לשנה הבאה לטוב.

Miss Death

New member
נצל"ש...

יש פה אולי במקרה מיש'ו שסיים יב' ורוצה למכור את הספרים שלא? (היסטוריה, ספרות ואנגלית 5 יחידות...)

nofar17

New member
לא ניצלתי בגרוש.

לא היו הרבה דרכים לנצל. סתם היה חופש, עבר. יבואו עוד הרבה. מוכנה נפשית לבצפר, תיכון. הגיע הזמן. 3 שנים וזהו.

הבצפר לא כזה סיוט...

אני בטוחה שניצלתי את החופש, כי מצאתי אהבה. אני מוכנה לבצפר מבחינה טכנית... אני מצפה לשנה טובה ונפלאה... אין כל כך מה להיות מקוריים בנושא שהוא דיי נדוש..

KiShKooSh

New member
אוקיי עונה.....(כמה שאני קשורה../images/Emo3.gif)

האם אתם חושבים שניצלתם את החופש ואם כן אז איך?כןןן בטירוף, למזלי השנה היה לי חופש מדהים אבל קצת מוזר... הייתי באיטליה, היה סיוט, חם ודוד של אמא שלי נפטר ביום הראשון שהיינו שם(
), אז חזרתי ארצה, ונסעתי לאילת, אילת
, ופגשתי שם גם מישהו אבל כמו הכל בחיים שלי זה התחיל להיות באלגן כמו טלנובלה ארגנטינטית גרועה ואין לי תמספר שלו, אז כל המשך החופש פינטזתי על לחזור לאילת, והייתי ממש קרובה אבל בסוף לא, ואני כבר חוששת שהוא לא יזכור אותי...חיי הטלנובלים בשקל תישעים
אתם מוכנים לבצפר? לא ממש מה אתם מצפים מהשנה הקרובה? שלא תהיה כמו השנה הקודמת (חס וחלילה טפו טפו טפו
)

roger4x4

New member
השירשור בדף הראשי../images/Emo70.gif

איזה כיף, אנחנו מפורסמים.

לא נצלתי את החופש

הייתי בטוח שאראה פורום מלאי תגובות אבל בסוף מצאתי שרשורון חמוד. חסכתם לי מאמץ קריאה
ולעניין, כמו כל חופש, חרשתי על המסן-אייסי-ניהול קהילות\אתרים כושלים-לא ישנתי בלילות. הראשון בספטמבר אני עובר לבצפר אבל כוחות מחודשים? Not. אולי תנאיי המסגרת והאווירה בבצפר החדש יגרמו לי כוחות מחודשים. אני מצפה לשנה של הצלחה בלימודים ובעוד תחום. מצפה? טוב, לא ממש מצפה. לא הכנתי את עצמי ו.. זהו, אני כותב את ההודעה אחרי שלא ישנתי בכלל בלילה. אז... לילה או בוקר טוב שיהיה לכם

ממממ...

אם ניצלתי את החופש? נראהלי \: כמה שיותר אפשר לומר .. הייתי במח"ץ הייתי באילת יצאתי ביליתי עשיתי דברים שאני אוהבת וכמובן ישנתי ...(:) קיצ, כן! אם אני מוכנה לבצפר? מבחינת ספרים וכאלה כן,יומן עוד לא קניתי [אווופס] תיק יש ורצון ? אנלא חושבת שאי פעם היה רצון. מה אני מצפה? בעיקר , שיהיה לי ת'כוח לשבת על התחת וללמוד זה כיתה ט' ואני צכה להתקבל לתיכון איכשהו P:

למעלה