שרשור חיבה לנעמומה שלנו

מיצי007

New member
שרשור חיבה לנעמומה שלנו

הכל כדי לעודד אותך חמודה
הכל יהיה בסדר נעמומה,ותזכרי את מה שאמרתי לך
מיצי וג'וני
(תמונה של ג'וני חדשה,לפחות לי)

לנעמונת המקסימה שלי

אני רוצה שתדעי שאני אוהבת אותך מאוד ושאנחנו נפגש שבוע הבא ונלך לכל מיני מקומות מגניבים ונכייף כמו שבחיים לא כייפנו
את ילדה מקסימה ואין עוד אחת כמוך אז לבנתיים קבלי משהו קטן שהכנתי לך,
ושתדעי שאם הייתי לידך עכשיו היית מקבלת *כזה* חיבוק שהיית מרביצה לי אח"כ או עוצרת אותי על הטרדה מינית :X לאב ניקי :)

WallFlower

New member
פיספסתי משהו?../images/Emo12.gif

טוב, כנראה שאם אני לא יודעת מה קרה אז אני לא אמורה לדעת...
... אבל הכל באמת יהיה טוב בסוף...

Runaway Train

New member
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!

ובאמת...מתחיל להיות הרבה יותר בסדר,עכשיו צוחקים על זה:) תודה!!!!!

../images/Emo9.gif נו כמו שהבטחתי לך

האהאהא אני אוהבת להיות צודקת
אני צריכה לשנות את שמי לצדקיהויה
*מושפעת ממבחן בתנ"ך*

WiNo FoReVeR

New member
איזו תמונה יפההההההההההההה

איזה חמוד איזה מתוק הוא שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

WallFlower

New member
I have a confession to make

בהתחלה זה עוד היה נסבל, אבל אני כבר לא יכולה לראות את ג'וני עם השעיר החצי בלונדיני שלו והכובע הרומני המסריח! נמאסססססס לי! יש גבול לכל תעלול! אגב, תראו החיפוש הכי פשוט ביאהו העלה תמונות ממש מתוקות של ג'וני...

אני חושבת שהוא יפה בכל מצב

אבל זו רק אני וכן עדיף השער השחור אבל הוא עדיין נראה טעים בבלונד איך אפשר שלא לאהוב את היפיוף הזה?

מיצי007

New member
אמרתי לך מתישהו שהוא מכוער

באיזשהו מצב? באיזשהו זמן? כי לי זה לא זכור.... את מכירה אותי ואת החוש הומור שלי אפילו אהבתי את מראה הדודה...לא יפה ללכלך! נראה לי שכל פעם שאני אומרת משהו,גם אם זה בצחוק אנשים ממהרים להשתיק אותי ולצעוק עליי(לא מדובר עלייך ניקול) פעם שזרקתי הערה צינית על השיער שלו,שהוא צריך מסרק...כי זה היה מצחיק,יש 50 תגובות של "איך את מדברת?יש לו שיער מדהים..." ואני בכל ההודעה שלי בכלל לא הזכרתי ולא אמרתי שאין לו שיער מדהים...

לא אמרתי שאמרת שהוא מכוער.

לאאאאא לא להסתרק!!! מסרקים זה רע, אני השנה גיליתי את נפלאות האי הסתרקות זה כל כך כיף, וידיד שלי טוען שזה הפך אותי לנורא שנונה שאני לא מסורקת. ואת לא חייבת להתייחס את יודעת נפלאות ההתעלמות

מיצי007

New member
אוקיי *מתעלמת*

אי סירוק אצלי יחשב לליפה נוראית ויהיו לי ראסטות בסוף,לא טוב... את יכולה לא להסתרק אם זה הופך אותך ליותר שנונה
זה לא מזיק,כי השיער שלך גם ככה חלק...

למעלה