שרשור חיבוקים ועידודים לכל המעוניין

גווניבר

New member
שרשור חיבוקים ועידודים לכל המעוניין

כבר יומיים כואבות לי הרגליים בעקבות חוסר שינה ועוד גורם לא ידוע, אז שוב, לא הלכתי לבלט... אבל לפחות יש לי זמן להכנס לכאן ולהגיד לכם איזה אנשים מקסימים אתם. המון אנרגיות חיביות לכולם!!!

אוי, גוון, למה כואבות לך הרגליים?

זה קשור לקלאב? מה קרה? ולמה כואבות לך הרגליים בגלל חוסר שינה? ולמה יש לך בכלל חוסר שינה? נשיקות, יעל

גווני בוקר טוב

אני מקווה שהיום קצת יותר טוב לך הרגליים קודם כל תרגישי טוב ולדעתי תעשי שני דברים האחד תניחי בזמן מנוחה את הרגליים על כרית גבוהה, הדם יורד לעבר הגוף ועושה הרגשה נעימה ובנוסף, כנסי לאמבטיה חמה ושבי שם קצת, יהיה לך כיף, מבטיחה. מקווה לשמוע דברים טובים יום נעים אורית

גווני

כתבה לי עכשיו מישהי בת 28 עם ק"פ. הזמנתי אותה להצטרף כמובן. היא סיפרה עד כמה היה חשוב לה לתרגל את שיטת אלכסנדר ופלדנקרייז, אז סיפרתי לה שאת לומדת בלט ושכדאי לה להיכנס ותהיה לה חברה. היא נקראת ממש נחמדה ואני מקווה שתצטרף אלינו. איזה שרשור מדהים!
עידית

גווניבר

New member
תודה חמודות!!

אני מרכזת את התשובות לכולן: כואבות לי הרגליים בגלל הק"פ. זאת בעיה ביו-מכנית. בגלל שהרגל 'עקומה', הגידים קצרים והשרירים חלשים, כל הליכה רגילה מאמצת את הרגליים הרבה יותר מאצל אדם רגיל. עד השנה עיקר הכאבים היו בקרסול ובגידים, והשנה התחילו התכווצויות של השרירים. הרופאים ממליצים (לי) לישון 8 שעות בלילה כדי לתת לכל המערכת לנוח. חומצת החלב שנמצאת בשרירים גורמת להם לכאוב אם היא לא מתפרקת. היא מתפרקת בזמן מנוחה. (אני קצת חוששת מה יקרה כשלי יהיו ילדים, ואני אאלץ לקום הרבה באמצע הלילה ולדלג על שעות שינה... ) לא ישנתי הרבה כי בן-דוד שלי התחתן, וחזרנו ב-1:30 הביתה. ולילה קודם לא הצלחתי להרדם בגלל המבחנים באוניברסיטה. אני עושה אמבטיות חמות עם מלח לרגליים, זה מאוד נחמד ומומלץ. היו לי כמה וכמה שיעורים בשיטת אלכסנדר, הבעיה היא שצריך בכל רגע נתון להיות עם מודעות לעמידה של הגוף. קצת מתיש..
אוהבת המון

וואו, גוון, את יודעת מה? את התגלמות

כל הפחדים שלנו בתור אימהות, לגבי העתיד. אבל אני מניחה שאת מרגישה ככה בגלל שקיבלת טיפול מיושן כשהיית תינוקת ואולי בגלל שהקלאב פוט שלך היה מקרה קשה במיוחד. האם אני צודקת? לא האמנתי שבגיל 22, עדיין מרגישים את הקלאבפוט בחיי היומיום. מתוקה שלי, תרגישי טוב ותטפלי בעצמך. אין לי ספק שכשיהיו לך ילדים יהיה לך הכי הרבה כוח שבעולם בשבילם וחוץ מזה, את כזו מקסימה, שהסיכוי הוא גדול שיהיה לך גם בעל מקסים ותומך שיעזור לך בלילות ובימים.

גווניבר

New member
סורי! לא התכוונתי../images/Emo10.gif

כמו שד"ר בור אמר כשהוא פגש אותי "לך יש קלאב-פוט- קלאב פוט". זה אכן היה ק"פ רציני, בשתי הרגליים. צר לי לאכזב אותך, אבל טופלתי באותם גבסים ששמים היום, באותו דניס-בראון, באותן נעליים אורטופדיות, עם המון פיזיותרפיה, והידרותרפיה, ודאנס-תרפיה. כאבים בק"פ נוטים להופיע בגיל ההתבגרות (בצמיחה לגובה). כששאלתי רופאים אם רק אני סובלת או שיש עוד, כולם אמרו שזה דבר נפוץ. לעומת זאת- אני מכירה אדם בן 50 שעבר ניתוח בילדותו, אח"כ עוד ניתוח בגיל 18, והיום הוא מדריך טיולים כל היום הוא על הרגליים. הוא אמר לי שאחרי טיולים ארוכים הוא צריך לנוח, אבל זה לא מונע ממנו לעשות מה שבא לו. כל מקרה לגופו- יש אנשים שעוסקים בספורט ואפילו תחרותי, שנולדו עם ק"פ. יש אנשים שיותר כואב להם. אני יודעת שמי שתופס מעצמו מוגבל, הוא מוגבל, ואני משתדלת לא לתפוס את עצמי כך. צוללן אחד בארה"ב נפגע, ונאלצו לקטוע לו רגל. הוא לא ויתר והחליט שהוא חוזר לשירות מלא עם הפרוטזה. למרות כל הקשיים הוא הצליח. לנו, תודה לאל, יש שתי רגליים- שום דבר לא עומד בפנינו!!! תודה על המחמאה

למעלה