שרשור חיובי -_-

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי -_- ../images/Emo42.gif

כבכל שבוע, אתם מוזמנים לכתוב את הדברים הטובים שיקרו לכם בשבוע הקרוב. ראשון- טקס מצטיינים. אממ, למרות שזה טיפשי :X שני- תעודות. הולכת להיות לי תעודה בסדר גמור, אז זה די חיובי -_- שלישי- הופעה של דניאל קורן
, שאני ממש מצפה להופעה שלו -_- רביעי- סתם יום איכסה, חרישה מוחלטת לאזרחות. חמישי- בערך ב11:00- No more אזרחות! שישי- החופש הגדול מתחיל באופן רשמי -_- פאן פאן פאן! שבת- אולי הופעה, וגם אם לא, זה יום שבת -_- תמיד ימי רביעי נורא תקועים P: יעל

השבוע שלי...

ראשון- מתכונת+ סוף הדרך!!!! שני- שום דבר מיוחד... שלישי- מתכונת... רביעי- ניפ/טאק חמישי- סיום שלב א' בקורס קצינים של אח שלי... שישי- תעודות...סיום הלימודים...

Rachel47

New member
שלי../images/Emo26.gif ../images/Emo15.gif

ראשון- יום שפיים (כולל מסיבה במועדון שפיים)..יייאאאאיייייי שני- תעודות בעעעעעעע שלישי- אממממ אין שומדבר... רביעי- ניפ/טאק חמישי- גם שומדבר מיוחד שישי- זהות בדויה כפי שאתם שמים לב השבוע שלי לא ממש מתוכנן מראש...

RenanaD

New member
אני ../images/Emo131.gif

ראשון: - שני: מתכונת אחרונה! שיעור נהיגה
יומולדת לחברה שלישי: - רביעי: - חמישי: תעודות, שיעור נהיגה
שישי: - שבת: - שבוע מדהים יש לי, הא?!

RenanaD

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo131.gif

זה שרשור חיובי, אחרת הייתי כותבת על החרישה הנחמדה שלי להיסטוריה...

../images/Emo121.gif../images/Emo2.gifאני רדופת רוח ההסטוריה

ראשון-מתכונת בהיסטוריה שלמדתי אליה בנתיים שמונה שעות (
) ומקווה שאצליח!!!
שני-?
אולי ים?
שלישי-?
רביעי-לחפש עבודה
חמישי-ללמוד היסטוריה
שישי-ללמוד היסטוריה
שבת -ללמוד היסטוריה
כן כן..... כדי לקבל ציון טוב בהסטוריה צריך לחרוש!!!!
שבבבבבבבבוע טובבבבבבבבבבבבבב

Kill Bernard

New member
רעיון חכם. ../images/Emo11.gif

ראשון - נכשלים במגן חוזר בביולוגיה (כי שוב לא היה כוח לקרוא על חיות סתומות.
). שני - חזרה ראשונה אחרי ההופעה העלובה, שתזכיר כמה הרסו לנו את הסיכויי האחרון להראות לאנשים שלא רק מתלהבים טיפשים מסוגלים לנגן רוק. שלישי - אחי היקר מתחיל את החופש הגדול שלו - כל יום, כל היום, בבית. על המוח המסכן שלי.
רביעי - במידה ו(וכמובן ש) לא התחלתי עוד ללמוד לבגרות, לקרוא בפעם הראשונה את כל החומר, ולראות ניפ/טאק בידיעה שהיי, מחר הולכים להכשל בעוד בגרות!
חמישי - נכשלים בבגרות, ומתייסרים בעובדה שאין יותר דבר כזה להתבטל. לעולם. צריך להשיג עבודה. ואין.
שישי - במקום לראות אליאס, לסבול במחיצתו של בנאדם שאני הממ. מאוד מחבבת (
) ולהעיר הערות ציניות לעצמי. שבת - להמשיך בכל הייסורים הקודמים, בתוספת העובדה המצערת שביי ביי טיול לראות את אלאניס.
ו.. נכון!
ללמוד. שוב. ווהו. ז"א יותר גרוע, לא ללמוד, ולשנוא את עצמך קשות בגלל זה. חיובי זה טוב! |

b u s t e d

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

ראשון- השלמת שעות שינה ונוסעת לסרט.. שני- תעודות
.. למזלי ההורים שלי בחו"ל והם לא יראו תתעודה.. למרות שנראה לי שהיא תהיה טובה, היא תהיה בטוח בירידה מהתעודה הקודמת שלי.....
שלישי- בעעע...! לקום ב-8 כדי לסוע לבצפר
ואז ללכת לבאולינג עם הכיתה
רביעי- ללכת לבצפר ריק וללמוד מתמטיקה ואז באה אלי חברה לראות מרתון אליאס
... וכמובן- ניפ\טאק. חמישי- שיעור אחרון של מתמטיקה.. מתחיל החופש!!!!!!!! הולכת לישון אצל חברה.... שישי- אליאסססססססססססססססססססססססססססססס שבת- לוסטטט <התמכרתי>
וזהו

noooga

New member
השבוע שלי../images/Emo27.gif

יום ראשון- הולכת לבצפר רק בשביל ההופעה סיום(מול החטיבה) ואחרי זה מסיבת פתיחת הקיץ במושב.. ובערב- סוף הדרך!! להלהלה! יום שני- מסיבת סיום (מול ההורים) וחלוקת תעודות ונראה לי גם בריכה.. יום שלישי- כבר לא לומדים!!!!!!! בערב- בוסתנשיין! יום רביעי- קורס מדצ"ים!! יום חמישי- קורס מדצ"ים!! יום שישי- קורס מדצ"ים!! יום שבת- קורס מדצ"ים!!

miss_t

New member
חיובי../images/Emo45.gif

יום א' + יום ד'- חופש
יום א'(היום) אני הולכת לישון אצל חברה יום ב' צריך לקום בחמש- יש מסדר בוקר אררררררררר יום ג' הסרט "עיר החאטים" יום ד' אולי אפגוש כמה חברים (ויש מצב שאפספס את הפרק- לא לשכוח להקליט!) סופשבוע- חברות חברות חברות שיוצאות לסוף שבוע מהבסיס!

darklighter

New member
אני אנסה למצוא משהו../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ראשון
סתם חרא יום שני
ראיתי 5 פרקים של חברים רצוף!!! ועוד בטלויזיה!!! לא בקלטת או בDVD!!!אם זה לא חיובי אז מה כן??? שלישי
מכושפות...(עוד שבועיים לא תהיה לי נקודה חיובית ליום שלישי
) רביעי
ניפטאק כמובן+נסיעה לתפוז (עדיין לא בטוחה שזה חיובי זה יכול להיות מאוד שלילי). חמישי
בעעע שום דבר חיובי
שישי
כלום שבת
מרתון מכושפות, טרו קולינג, אנג'ל....וזייהו.

Free Lancer

New member
השבוע שלי../images/Emo26.gif

יום ראשון
חזרתי מירושלים. הייתי בכפר עציון בשבת אצל חבר היה מזה כייייייףףףףףףףףףףףףףףףףף יום שני
נסיעה ראשונה על אוטו מאז הטסט. מב"ש לגוש קטיף ועד לבי"ס וחזרה לבית
יום שלישי
קמתי מאוחר. בצהריים נוסעים כל הכיתה לנתיבות לשווארמה. רביעי
כלום. חמישי
מתכונת בהיסטוריה.. כדאי ללכת? אולי.

Free Lancer

New member
../images/Emo124.gifשיקההההההההההההההההההההההההה

הייתי בכפר עציון איפה אתה גר?

למעלה