שרשור חיובי

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

כן, כן, קשה להאמין שהשבוע חלף לו כ"כ במהירות, אבל הנה, מחר מתחיל שבוע חדש. אז כמו תמיד, כל אחד מוזמן לכתוב את הדברים הטובים שיקרו לו השבוע. גם אותם אנשים שלא ממש מוצאים דברים חיוביים בשבוע הקרוב, מתבקשים לחשוב טוב טוב על לפחות דבר טוב אחד שיקרה. תהנו! :) ראשון- סרט בערב ועוד משהו ששכחתי P: שני- ציונים במ"מ. אני מאוד מאוד מקווה שזה חיובי. מאוד!!!! שלישי- אילת. רביעי- אילת. חמישי- אילת. שישי- סתם יום חופש. שבת- הארי פוטר 6 יוצא!!!!! פאן פאן פאן! :) יעל

taliush166

New member
אני רוצה לציין רק יום אחד והוא..

יום שבת הבא!!!!!! הארי פוטר 6 האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זהו.

noooga

New member
my week...

יום ראשון- אצל בת דודה שלי.. כבר נמצא מה לעשות. יום שני- אולי ניפגש כל החברים.. יום שלישי- כנראה שעומר יבוא אלי.. או ביום רביעי. יום רביעי- ערב סרטים במושב, ניפ/טאק (אבל נראה לי שאני אקליט) ויכול להיות שעומר יבוא. יום חמישי- לא יודעת. יום שישי- משפחה, ארוחה, עניינים... יום שבת- כנ"ל. *בד"כ הבילויים שלי באים לי בספונטניות..

RenanaD

New member
יאי, השבוע יהיה לי שבוע חיובי!../images/Emo131.gif

שבת: קניתי היום זוג משקפי שמש מהמם!!! ראשון: אני נוסעת לאחותי (אחיינים
) ונצא לחפש סנדלים/כפכפים. שני: שיעור נהיגה
שלישי+רביעי+חמישי+שישי: ימים חופשיים!
+שיעור נהיגה
באחד מהם. אני גם אתכנן נסיעה לאילת, מישהו רוצה לעזור?!

limors2

Active member
המממ...../images/Emo54.gif

ראשון- אהה זה כבר היום. הממ שומדבר חיובי.... הווו כן!! משחק מכור!!!!!!!!! אם אני לא ארדם...
שני- 3 פרקים של חברים.... אם אני לא ארדם שוב...
שלישי- אממ.... שנשאר רק חצי שבוע לשבוע הזה...
רביעי- ניפ/טאק חמישי- נראלי שאני אראה "מלחמת העולמות" בחינם.... סלקום רולז
אהה יאי וארבעת המופלאים יוצא! עכשיו אני רק צריכה לשכנע את חברה שלי לא לחכות שבועיים כדי לראות אותו
שישי- יומיים חופש (משעממים מאד) שבת- הארי פוטר 6!!! (פאן פאן פאן?
) ואליאס של יום שישי!!!! ואולי עוד סרט מגניב בערוץ 2!!! הוו וזה יהיה 47 ימים לגומר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המממ מסתבר שיש לי קצת דברים חיוביים...

LemonLimeLilach

New member
אממ

ראשון ושני כבר היו שלישי - מסיבת סיוםםםםםם רביעי - אממ חופש! חמישי - נוסעים לאילת! שישי - עדיין באילת שבת - עדיין באילת! + הארי פוטר. שהזמנתי בחנות באילת

LuNa MaJnUnA

New member
רק אני תקועה בגוש דן?

עבר וכל זה אבל עדיין - יום ראשון: עבודה (כסף) + טניס בצהריים, וזה לא קרה הרבה זמן. יום שני: עבודה (כסף) וטקס פתיחת המכביה. יום שלישי: עבודה (כסף) וזהו. יום רביעי: החה''ט חוזרת מגבעתיים אחרי שלא ראיתי אותה מלא זמן, בצהריים קצת טניס, ובערב ניפ טאק. יום חמישי: למה כל כך רחוק? שישי: אליאס. וגם חופש מהעבודה נו... שבת: אני רואה מישהו שלא ראיתי שלושה שבועות.

למעלה