שרשור חיובי

jasika siton

New member
שרשור חיובי ../images/Emo13.gif

היה לגליה רעיון
לפתוח שרשור חיובי כל שבוע.. מה זה אומר ? כל אחד כותב לפחות משהו אחד חיובי שקרה לו היום. אז מה אתם אומרים ?!

always be me mc

New member
סליחה שלא הגבתי, העכבר השתגע ונתקע../images/Emo232.gif

ולמרבה הפלא הוא עובד שוב אבל אני לא בטוחה לכמה זמן אז אני אענה על הפינה הזאת עכשיו
המ יום ראשון היה יום מעניין ראיתי בו לא פחות מ-3 סרטים: סטריט פייטר, אקסמן, גט סמרט ולמרות שמלבד קרבות סטריט פייטר היה לא משהו(התסריט היה מגוחך, הליהוק לא משהו.. כריס קליין בתור שוטר?
), ברמה שאפילו קריס לא הייתה יכולה להציל אותו אני שמחה שראיתי אותו בסוף. אקסמן ואו פעם ראשונה שאני רואה את הסרט הזה במסך רחב ולא מלא ויודעים מה? זה נכון מה שאומרים כשיש מסך רחב אז מקבלים את כל התמונה וככה סופסוף ראיתי מה הטוד(נו הבחור קרפדה) הזה עושה
כמו כן אם אני לא טועה שמתי לב שלסופה יש שרשרת עם X עליה וכמה סצינות שמשום מה לא נמצאות בקלטת שלי
'אני חושב שסופה מגיעה'
דאמ איזה פספוס כל השנים לא לשמוע תמשפט הזה! וראיתי גם את דגל ישראל מתי שהייתה הפגישה של כל הנציגים בעולם .. וסטן לי(היוצר של אקסמן) בקיצור מגניב, מגניב, מגניב!! גט סמרט זה בעצם סרט ששודר ב-22:00 בהוט שפספסתי שעה ממנו בגלל שהייתי באמצע לראות סטריט פייטר אבל לא רק שנותרנו לי משהו כמו 45 דקות לראות את שאר הסרט, הסרט היה פשוט קורע !!!! לכן היום ב-10:40 ככה אני הולכת לראות אותו שוב בשעה שהוא ישודר בהוט גולד. הו כן ומאסי אוקה(הירו מגיבורים) נמצא גם בסרט הזה באיזה תפקיד קטן
אה וכמובן גם הגשם שקצת ירד לדעתי ממש טוב
ג'סיקה היה כיף

Natali Milano

New member
../images/Emo13.gifיש דבר אחד חיובי וגדול

המפגש שלנו
מצפה לו בכל רוח

למעלה