שרשור חיובי

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ../images/Emo140.gif ../images/Emo42.gif

כמו בכל שבוע, אתם מוזמנים לכתוב את הדברים הטובים שיקרו לכם השבוע [מצטערת על האיחור :X] =+= ראשון- היה יום חופש, ויום חופש זה תמיד טוב =+= שני- חופש =+= שלישי- חופש =+= רביעי- שום דבר מיוחד. אבל נו, באמת, כאילו שעוד לומדים אז P: חמישי- מצלמים תוכנית לערוץ המקומי =+= כלומר, אין ביצפר :X שישי- הופעה של אפרת גוש :\ אבל אני בטח לא אסע אליה :\ אז זה לא חיובי :\ שבת- שבת זה תמיד חיובי! =+= יעל

PadfootGirl

New member
גמאני חיובית ../images/Emo115.gif

ראשון- חופש, קנו לי אולסטארס שחורות ושקסיות שני- חופש שלישי- חופש רביעי- יש יום בריכה בבי"ס, שאני לא נוסעת אליו, אז חופש חמישי- יום בריאות. יאק. אבל לא לומדים... שישי- לא לומדים... ז"א, באים לבי"ס אבל במילא כבר החזרנו ספרים. שבת- שבת זה חופש!

purple rain2

New member
איך זה?!../images/Emo12.gif

בטח התכוונת שנגמרו לך המבחנים, אני נפטרתי סופית...

בר2י

New member
אממ לא מתחיל חיובי ונגמר לא כל כך..

ראשון- היה חופשש..ודודים באו אלינו ואכלתי מלא מלא גבינותת..יאמי שני-חופש...ויש כוכב נולד חח זה תמיד סיבה לשמחה שלישי- גם חופששש וחברות טובות שלי חוזרות מאילתת יוו התגעגעתיי רביעי- בצפר..וצריך להתחיל ללמוד לבגרות בסוציולוגיה ולבגרות באזרחות (בעע הם אחת אחרי השניה..הפרש של יומיים...) חמישי- כמובן..ללמוד... שישי- שוב ללמוד.. שבת- אין בצפרר אבל עדיין לומדים חח שבוע טוב לכולםם

Danielushhhh

New member
יאמפמפוז!

ראשון- נסעתי לשפיים מהנוער העובד, היה משו בסט
ואחרי זה חגגנו את החג במסעדה טעימה במיוחד
שני- חופש
שלישי- חופש ויומולדת לחברה
רביעי- חזרות בבצפר, לא לומדים חמישי- חזרות בבצפר, לא לומדים שישי- חזרות בבצפר, לא לומדים שבת- כמו שאמרת, שבת זה תמיד טוב

polly©

New member
אני קצת פחות חיובית

ראשון-חופש! שני- חופש! שלישי-חופש! רביעי- להגיש עבודה מסריחה בהיסטוריה,אבל יש שוק וגם נט"ע! חמישי-אין לי מושג שיש-כנ"ל

polly©

New member
זה מין קורס כזה במחשבים

אני לא ממש אוהבת את זה אבל זה כיף כי אפשר להסתובב בעיר...ולעשות צחוקים!

JULI4561

New member
שליייי .... ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ראשון-
שבועות !!!! היה לנו הפנינג איפו שאני גרה היה כיף!!
שני-
יום המים ..
היה מצחיק וכיף! ויומולדת לסבא
שלישי-
אני בערוץ הילדים ...
ובת מצווה לחברה שקטנה ממני
רביעי-
מסיבת שורשים
חמישי-
בינתיים כלום ....
שישי-
מה רע יום שישי
שבת-
בת מצווה לבת דודה שלי שגם קטנה ממני

M a m u s h k a

New member
אה שאני יספר על השבוע שלי?

טוב תעשו את עמצכם לפחות קצת מתעניינים.. ראשון- וואי לא זוכרת כברר אממ אה חזרתי ממסיבה וישנתי אצל חברה שלי ובערב עשינו על האש עם המשפחה שני- ארוחה עם המשפחה ובערב יצאתי עם חברים שלישי- אממ הייתי בבריכה ועם חברות ונחתי רביעי- היה לי יומולדתת ויצאתי עם חברים שלי הם עשו לי הפתעה חמישי- קניות((= שישי- מחר אני יצא לאיפשהו ואולי גם יבקר את סבתוש שבת-ים כנראה וינוח ושבוע אחרי זה כבר נראה.. החיים יפים אה?

למעלה