שרשור חיובי

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ../images/Emo140.gif ../images/Emo42.gif

כבר עבר שבוע?! כנראה שכן. טוב, השבוע האחרון של חודש יולי יתחיל מחר וזה הזמן לספר על הדברים החיוביים שיקרו לכם בשבוע זה. [כל אלה שרוצים, יותר ממוזמנים לספר דווקא על הדברים החיוביים בשבוע שעבר. איך שמתחשק לכם!]. אז השבוע הקרוב שלי:
ראשון- שום דבר מיוחד. חופש :X
שני- גמכן. אבל זה לא רע לנוח קצת מניצנים בשבוע שעבר ואילת לפני שבועיים P:
שלישי- גם. יש לי הרבה זמן פנוי השבוע :X
רביעי- הופעה של דניאל קורן ^^ ואולי אני אלך גם לפסטיבל הבירה אחרי ההופעה P: תלוי מתי היא תסתיים :X
חמישי- אני מקווה מאוד שהופעה של אפרת גוש. אבל לא בטוח :X
שישי- שוב יום כזה של כלום. אבל זה כיף =+=
שבת- לסיום- עוד יום של כלום. אבל יהיה כיף P: יעל

JULI4561

New member
../images/Emo175.gifעונה ../images/Emo175.gif

ראשון - נוטינג אין לי משהו מיוחד
שני- יש מצב שלונה פארק אבל אולי כי כבר היתי בסופרלנד ..
שלישי- בייביסיטרר...
רביעי-בייביסיטר
חמישי - בר מצווה של ידיד
שישי - לא יודעת עדיין אני ספונטנית ..
שבת - מה רע בשבת .. אני מקווה שכלום אני אוהבת את שבת..!!

עונה גם ../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif

ראשון עוד לא יודעת, חופש, וזה
שני בבוקר נפגשת עם שתי חברות שלי, עובדות על התסריט של הסרט שלנו
מאוחר יותר בייביסיטר, ובערב יוצאת.
שלישי גם לא יודעת עדיין.
רביעי בבוקר-צהריים כנראה (
*מחזיקה אצבעות*) עובדת, אחר כך לא יודעת.
חמישי בבוקר-צהריים נפגשת עם חברה שלי שאנחנו מתכתבות כבר שנה ומדברות הרבה בטלפון אבל עוד לא נפגשתי איתה מעולם (וזה מאוד מאוד חשוב לי, היא מאוד מאוד חשובה לי) ואנחנו רואות יחד את צ'ארלי בממלכת השוקולד (כי היא גם מאגניבה שמעריצה את ג'וני דפ, כמוני
) בערב ים עם חברים.
שישי בערב מסיבת הפתעה לחברה שלי, ישר אחר כך מסיבת הפתעה לחברה אחרת (הטיימינגים שלהם פשוט מעולים
)
שבת גם, עוד לא יודעת.

כה, תסריט של סרט ../images/Emo9.gif

לא משהו רציני, סתם פרוייקט של שלושתינו שאנחנו עושות בשביל הכיף. כתבנו תסריט, וחברים שלנו עוזרים לנו עם הצילום והעריכה. כבר עשינו שנה שעברה סרט (פארודיית אימה) לא באורך מלא, וכל תהליך הצילום היה ממש ממש כיף. אז אנחנו רוצות שוב... רק שהפעם זה טיפה יותר רציני. אני לא יודעת אם נעשה עם זה משהו, בינתיים זה רק בשביל הכיף.

niranat

New member
אוחח מגניבות!!!

זה ממש מגניב מצידכן! על מה התסריט?

חחח תודה.

אני אנסה בקצרה. זה מספר על שלוש חברות טובות וצמודות, שכשהן היו ילדות הן עשו הכל ביחד, וכל אחת מהן חולמת (כמו כולנו) על עתיד ורוד. כעבור 7 שנים שלושתן התרחקו בגלל ריב ענק שנוצר בינהן ולא ראו יותר אחת את השנייה, שלושתן התדרדרו (אחת לזנות, אחת לסמים וכו'). הן מתאחדות שוב ומתגברות על השינאה שבינהן בגלל שמישהו מאיים לרצוח אותן כי הן גרמו לו להיכנס לכלא, והסוף כמובן טוב. אממ, זה הרבה יותר מסובך ממה שזה נשמע, רשמתי נורא בקצרה, וכל הסרט עשוי מפלאשבקים. אני מקווה שיצא טוב

niranat

New member
פששש!!! ../images/Emo45.gif

פסטיבל קאן כבר כאן
נשמע ממש מעניין! איזה יוזמה
כולך מאגניבות.. באמת, ממש כל הכבוד!

niranat

New member
נחשי! ../images/Emo12.gif

ברור שהלכתי לישון
זה הדמיון שלך מתעתע בך

חחח זה מה זה מוזר

אני מדברת עכשיו עם חברה שלי שקמה... ואני עוד לא הלכתי לישון. אין לך מושג, מ-4 עד 5 וחצי ניסיתי להרדם, לא הצלחתי - אז קמתי וראיתי ערוץ E עד 6 וחצי, שוב ניסיתי להרדם עד 7 (ללא הצלחה) ואז באתי למחשב. למה אנשים באמת ערים בשעות כאלו?

Pink Angel1

New member
את לא עייפה?../images/Emo12.gif

העירו אותי ולא יכולתי להירדם
אז קמתי =\

אממ קמתי היום ב3 וחצי בצהריים...

אז לא כל כך. ויש עכשיו אוויר כזה טוב.... גאאאד כמעט כמו האוויר של הזריחה! איזה יפה הזריחה נכון? זה הדבר הכי מושלם שיש

אף פעם לא ראית את הזריחה????

בין 4 ל-5 בבוקר זה הדבר הכי מושלם שיש גאאאאד ולי לא כ"כ חם, אני רגילה לחום של שעות הצהריים, ואז חם פי שתיים מעכשיו.

Pink Angel1

New member
ראיתי פעם פעמיים

אבל לא רציני... לא התעמקתי בזה וגם לא הייתי ליד ים לא רציני האמת סתם משעמם

הייתי לייד ים רק בשקיעה

השקיעה גם יפה, אבל אני מעדיפה זריחה. כל כך. תתעמקי בה פעם אחת...כדאי לך, זה ממכר. פשוט אוויר כל כך טוב, של בוקר, בלי כל העשן של המכוניות, שקט - פאקינג שקט, ואני גרה במרכז העיר (הרצליה), ובואי נאמר ששקט אצלנו לא שומעים הרבה. זה פשוט מדהיםםם

למעלה