שרשור חיובי =+=

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי =+= ../images/Emo42.gif

כבכל שבוע, אתם מוזמנים לכתוב את הדברים הטובים שיקרו לכם בשבוע הקרוב. ראשון- טקס מצטיינים. אממ, למרות שזה טיפשי :X שני- תעודות. הולכת להיות לי תעודה בסדר גמור, אז זה די חיובי -_- שלישי- הופעה של דניאל קורן
, שאני ממש מצפה להופעה שלו -_- רביעי- סתם יום איכסה, חרישה מוחלטת לאזרחות. חמישי- בערך ב11:00- No more אזרחות! שישי- החופש הגדול מתחיל באופן רשמי -_- פאן פאן פאן! שבת- אולי הופעה, וגם אם לא, זה יום שבת -_- תמיד ימי רביעי נורא תקועים P: יעל

טוב אני יוסיף

אני רק יגיד שהשבועה שהיה היה נורא נורא נחמד הייתה לי בגרות טובה תודה ל ה' אה ורבתי עם החבר הכי טוב שלי כימעט הלחנו מכות (ולא באשתמי הוא התחיל)אבל אני סיימתי והשבועה הזה אני הולך להשקיע בפרויקט של הבית ספר ותיגבורים בגאוגרפיה כי גאוגרפיה היא הבגרות האחרונה שנישארה לי איזה כיף וסיימתי לילמוד

purple rain2

New member
סתם תהייה...

לא יותר הגיוני לעשות את זה על השבוע שהיה?
בכל אופן, השבוע אני אסיים את אחרונת בגרויותיי- אזרחות
ונראה לי שסיום לימודיי מספיק חיובי לכל השבוע

IkMfNiY

New member
לא, לא, לא ../images/Emo42.gif

כי המטרה היא להתחיל שבוע חדש בחיוביות, בידיעה שהולכים לקרות לך דברים טובים! יעל

Pink Angel1

New member
אממ

ראשון- הולכת להצגה, בטח תהיה סתם משעממת. שני- תעודות, מקווה לטוב =) שלישי-להתחיל להתכונן לבגרות בהיסטוריה =( רביעי-מתכוננת חמישי- מתכוננת שישי- עושה בגרות שבוע חיובי? לא הייתי אומרת

אני

ראשון- בחינת בגרות בע"פ ובערב נשף!!! שני- חופש שלישי- חורשת לאזרחות רביעי- חורשת לאזרחות חמישי- ביי ביי לאזרחות!!!!! שישי- בילוי כנראה :) :) :)

אני אנסה ../images/Emo3.gif

אני בכלל פסימית וזה
. ראשון- המ אולי אלך לשבוע הספר
. אסיים ללמוד לבגרות בסוציולוגיה
. יש מסיבה בבצפר אולי אבריז
. וזהו
. שני- חרישה אחרונה לבגרות בסוציולוגיה. אקווה שאסיים את כל החומר באזרחות. שלישי- אסיים רישמית עם סוציולוגיה לפרק זה של חיי
. וכמובן חרישה לקראת הבגרות באזרחות שגם ככה אכשל בה. רביעי- מאמץ אחרון לקראת אזרחות
. חמישי- הבגרות באזרחות
ואז לאדעת
בגרות אחרונה וזה. אח חיי חרשניים לחלוטין.

למעלה