שרשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

כן, כן, הרגע בשבוע לו כולכם חיכיתם סוף סוף הגיע! אז להזכירכם, מטרת הש"ח היא לגרום לכולם לראות שהשבוע הקרוב לא הולך להיות כ"כ נורא. כל אחד מוזמן לכתוב על הדברים הטובים שיקרו לו בשבוע הקרוב -_- ראשון- סתם, חופש, אולי אני אלך לראות סרט P: שני- כנ"ל P: שלישי- יוני מתארח בפורום בתפוז P: (וחופש כמובן) רביעי- כמו יום ראשון ושני P: (ומתפרסמים הציונים של הבגרות באנגלית.. אני מקווה שזה חיובי) חמישי- חופש וכנראה בטוח סרט P: שישי- אני בת 17 ושליש (הזמן עובר מהר) + חופש + ההילייט של השבוע מבחינתי- הופעה של נעם רותם P: שבת- חופש P: יעל

tribe spirit

New member
נניחץ../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

בגל שיש רק דבר אחד חיבויב השבוע אני אכתוב אותו- יום ששי-ההופעה של יוני בלוך בסטנגה!!!סופסוף...

taliush166

New member
ממ

ראשון- מחפשת עבודה....
שני- גם, אם ביום ראשון אני לא אמצא.. שלישי- מפגש פורום זוב"י!!!!! רביעי- לא יודעת.. אני חושבת שאני אעשה יום אופניים! נשמע נחמט.. חמישי- אנא אערף.. יהיה מה שיהיה! שישי- מממממ

b u s t e d

New member
שלי ../images/Emo109.gif

אחרי השבוע החרא שעבר עלי, זה דווקא נראה חכם לכתוב קצת דברים חיוביים!! ראשון- מתחילה עבודה חדשה
שני- נוסעת לעפולה :-\ ולקנות יומן לשנה הבאה!!
(אני אוהבת לקשט אותו...
) שלישי- מפגש של כל הזוב"ים!!! רביעי- ניפ\טאק חמישי- הולכת סופסוף לMIL (אני מקווה) שישי- אליאסס שבת- לוסט

CoolBarkLand

New member
שלי-

[חדש פה...
] ראשון [היום]- כלום אבל חופש
שני- כלום אבל חופש שוב
שלישי- אולי נפגש עם אנשים...אה כן וחופש!! רביעי- אולי אלך לקנות אייפוד
חמישי- יומולדת לאמא...חח שישבת- אממ כלום וקצת משעמם אבל אפשר לישון שזה אמ..חיובי!!!

RE17

New member
שלי...../images/Emo176.gif

שני-בגרות (אחרונה!)בביולוגיה שלישי-שופינג בת"א רביעי-יומולדת+ניפ/טאק (אם אני אצליח להגיע הביתה...) חמישי-סוטול+סרט חינם מסלקום שישי-סוטול שבת-מנוחה

darklighter

New member
אוקיי ננסה../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ראשון-כלום שני-חברים שלישי-כלום רביעי-ניפטאק חמישי-כלום שישי-כלום שבת-מרתון מכושפות... אה טוב עכשיו יש דבר אחד חיובי כל יום שידורים חוזרים של מכושפות עונה 6...אבל תלוי איזה פרק

למעלה