שרשור חיובי! :)

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי! :) ../images/Emo42.gif

כן, כן, הרגע בשבוע לו כולכם חיכיתם סוף סוף הגיע! אז להזכירכם, מטרת הש"ח היא לגרום לכולם לראות שהשבוע הקרוב לא הולך להיות כ"כ נורא. כל אחד מוזמן לכתוב על הדברים הטובים שיקרו לו בשבוע הקרוב -_- ראשון- סתם, חופש, אולי אני אלך לראות סרט P: שני- כנ"ל P: שלישי- יוני מתארח בפורום בתפוז P: (וחופש כמובן) רביעי- כמו יום ראשון ושני P: (ומתפרסמים הציונים של הבגרות באנגלית.. אני מקווה שזה חיובי) חמישי- חופש וכנראה בטוח סרט P: שישי- אני בת 17 ושליש (הזמן עובר מהר) + חופש + ההילייט של השבוע מבחינתי- הופעה של נעם רותם P: שבת- חופש P: יעל

Dark Force

New member
המממ..../images/Emo56.gif|פגרה|

האמת, שמה שיפה בחופש שאני לא יודע מה אני אעשה ומתי..
אבל אני כן יודע, שביום רביעי יש "אירוע מתגייסים" ואני מנחה אותו

purple rain2

New member
אירוע מתגייסים?! אתה מתכוון

לפסטיבל יותר? כי אם כן זה ביום שלישי...

purple rain2

New member
אנוכי../images/Emo163.gif

ראשון- יום מנוחה כזה, יש לי קלטות וידאו להשלים
שני+רביעי- חוג בערב
שלישי- פסטיבל המתגייסים (עם הופעות שוות ביותר!!)- ענבל את הולכת? (יש עוד י"בתניקיות בפורום?
) השאר לא ידוע...

niranat

New member
השבוע שלי...

לא חשבתי לרגע שהוא יהיה נורא
ראשון - שופינג
שני - בריכה
שלישי - חופש רביעי - צניחה חופשית
חמישי - ים
שישי - חופש שבת - חופש

purple rain2

New member
צניחה חופשית?!?!?!? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

|פה פעור עד הרצפה כמו שרואים בסרטים המצוירים| איפה?!
כמה?!
למה?!
מה מי מו אאאאאאאאא פרטים

niranat

New member
יאפ ../images/Emo6.gif

קיבלתי מתנה ליומולדת... זה אמור להיות באיזור זכרון או משהו כזה. אני כל כך מחכה לזה... זה החלום שלי ב-8 שנים האחרונות. לא סיפרתי לאמא [סתם לא טרחתי לספר] והיא ביררה דרך החברות שלי מה אני רוצה ליומולדת ו... הופ, יום רביעי צניחה חופשית
הולך להיות מ-ד-ה-י-ם.

Danielushhhh

New member
צניחה חופשית../images/Emo2.gif

איזה כיף לך
אני כל כך רוצה לעשות אבל אני עוד צריכה לחכות תהני

Pink Punk

New member
שרשור חיובי

ראשון- (היום) בריכה... שני- מפגש עם הכיתה האקדמית בתיכון (סופסוף!!) ובערב חברים בערוץ 2! yeah baby! שלישי- המממ כלום רביעי- עוד קצת כלום חמישי- עוד קצת כלום שישי- בית קפה... חח שבת- המממ... לא יודעת... כלום? יאאאא אין לי חיים

עונהה!

ראשון- הלכתי לים!! היה מזה כיף!! אבל עכשיו אני אדום כמו עגבנייה וכל הגב כואב לייי
שני- הלכתי לקניון באר שבע!! וקניתי MP3!! איזה כיףףףףף!!! שלישי- לא יודע.. אבל בטוח אני יצא לאנשהו מחר! רביעי- כנ"ל! חמישי- אני נוסע לחזרות ב10 בבוקר לפני ההצגה שלנו! ואחר כך אנחנו נוסעים לבאר שבע לפסטיבל "תיאטרון הברווז"!! לשישי ושבת איזה כיףף!! שישי- ההצגה שלייי!!! שבת- עושים פעילות עם כל הקבוצות (שלומי, באר שבע, שער הנגב)

JULI4561

New member
אוףף חבל שלא ראיתי את זה מוקדם

יותר.. אני אוהבת לענות על השרשור הזה .. אבל עוד מעט כבר יום רביעי וסוף שבוע ...

למעלה