שרשור חיובי

IkMfNiY

New member
שרשור חיובי ../images/Emo8.gif ../images/Emo42.gif

כבר עבר שבוע?! כנראה שכן. טוב, השבוע האחרון של חודש יולי יתחיל מחר וזה הזמן לספר על הדברים החיוביים שיקרו לכם בשבוע זה. [כל אלה שרוצים, יותר ממוזמנים לספר דווקא על הדברים החיוביים בשבוע שעבר. איך שמתחשק לכם!]. אז השבוע הקרוב שלי:
ראשון- שום דבר מיוחד. חופש :X
שני- גמכן. אבל זה לא רע לנוח קצת מניצנים בשבוע שעבר ואילת לפני שבועיים P:
שלישי- גם. יש לי הרבה זמן פנוי השבוע :X
רביעי- הופעה של דניאל קורן ^^ ואולי אני אלך גם לפסטיבל הבירה אחרי ההופעה P: תלוי מתי היא תסתיים :X
חמישי- אני מקווה מאוד שהופעה של אפרת גוש. אבל לא בטוח :X
שישי- שוב יום כזה של כלום. אבל זה כיף =+=
שבת- לסיום- עוד יום של כלום. אבל יהיה כיף P: יעל

limors2

Active member
מממממ../images/Emo54.gif

שומדבר מיוחד... רק טלווזיה....
אבל כשיגיעו אלי סופסוף העונות ה2 ו-3 של אליאס זה יהיה נחמד מאד!!!!
דואר מפגר בשכונה שלי

RenanaD

New member
../images/Emo131.gif

ראשון: שיעור נהיגה
שני-רביעי/חמישי: אילת!
שישי-שבת: כלום. אחותי, בעלה והילדים אולי יבואו
קצר הפעם

עונה גם +שאלה ברשותכם

אני שאלתי בעבר אך איש לא ענה ולכן שואלת שוב . אני רוצה לדעת מתי ואיפה מפורסמים הזוכים בחידון ניפ טאק... ולסיום.... יום ראשון: טלפונים לאוניברסיטה יום שני: ריצות לאוניברסיטה +רופא שינים יום שלישי:סידורים (שוב קשור לאוניברסיטה) יום חמישי: ללכת לבנק +תור נוסף לרופא שינים יום שישי יוצאת לעשות חיים משוגעים יום שבת: שום דבר בטן גב (סיום מושלם לשבוע מטורף)

limors2

Active member
את נהנית מרופא שיניים?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

כמה נחמד

חח לא לא סובלת רופא שיניים

כתוב לכתוב את סדר היום לא רק את מה מהנה כי אם כך גם סידורים עבודה ועוד סידורים זה לא ממש מהנה. מה שמהנה בכל הימים הללו באמת זה רביצה עם המשפחה מול הטלויזיה או הליכה משותפת לאנשהוא או פרויקט משותף

noooga

New member
השבוע שלי...

יום ראשון- קמים בבוקר עם אביטל הבלונדה והולכים למועדון לעזור למחנה אדם אדמה.. ואז אולי אולי אולי הלוואי הלוואי- לים!!!!
יום שני- אממ חופש.. נקווה שיהיה איזה משהו ספונטני... אה, צריך להזמין כרטיסים, לשלוח מייל לניר ו... אממ.. להתקשר לערן!! יום שלישי- בערב יש הקרנה בכורה לסרט סטודנטים שהשתתפתי בו.. יום רביעי- אממ לא יודעת... שיעמום.. יום חמישי- אולי יבואו לצלם את אח שלי לתוכנית החדשה הזאת.. כנראה שנתי יבוא למושב.. אממ.. זהו. יום שישי- רוני ושרית באים!!! ויוצאים בערב עם כל החברים (הדפוקים חוץ מאביטל חחח) יום שבת- הלוואי שנלך להופעה במוצ"ש... אממ.. וזהו.

CoolBarkLand

New member
אממ

ראשון- עבודה.. שני- אמ תקווה לקריעת העיר... הלוואי
שלישי- אמ עבודה אולי? חח רביעי- עירה בירה! חמישי- עירה בירה! שישי- נוסע לצפון
שבת- בצפון. חו

למעלה