שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
שרשור חיובי../images/Emo82.gif../images/Emo29.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם. בהצלחה בבגרויות השבוע (ידוע לי על תנ"ך ואנגלית אז בהצלחה)

Emergency Exit

New member
שבוע טוב לכולם. ../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

ראשון- נוסעת עם הכיתה לבריכה. || אני וענבר בעיר אומשו || מסיבתשכבה שני- אולי הולכים לבריכה של טל אחרי ביצפר
|| יוםעבודה || שיעור לפניאחרון בתיאטרון|| מחזירים ספרים(?) שלישי- פעולהה רביעי- כנס. || עושים עלהאש עםהכיתה בשלוליתהחורף
חמישי- יום דפוק? שישי- מסיימים ללמודדדדדדדדד. תעודות והביתה. || מקדונלס? || פעולהה שבת- נחים. כןבטחXD

BegForMercy

New member
הייתי בשלולית החורףXD

פעם עם איזה מישהו מנתניה שהייתי איתו :X

BegForMercy

New member
יענו יענו יענו יענו יענו יענו יענווו

ראשון- לומדת לתנ"ך :S | בגרות בתנ"ך הע! | אימון | מסיבת הפתעה למידג | לילה לבן בבצפר? | שחר! שני- כלוםD: | אימון שלישי- בטח ישנה בזמן שכולם עושים בגרות באנגלית
| אימון וינגייט אחרון לפני תחרות :| | שחר או משהו D: רביעי- אולי אני אסע לרחובות?
| אימון חמישי- יומולדת לידיד | כלוםD: | אימון | ערב מגמה של שחר
שישי- רונדווווווDD:: קולולולוששש!! D::
| נחים ולא עושים כלום שמא ניפגע. למות מרוב לחץ. שבת- אליפות ישראל אומייגאאאאאאאאאאאאאאאאד :|

BegForMercy

New member
בסוף אולי לא יהיה רונדו :|

הבצפר הז***ת האלה החליטו לחלק תעודות ב-12:30 (למה בכלל צריך תעודות בכיתה י"ב?!?!?!) ואז אחרי זה לתקוע חזרות למסיבות סיום רק כדי שלא נוכל לעשות את הרונדו הזה. כושילי$%^#$%@#$%@# >: ותודהD:

Miss Insanity

New member
שחר זה חבר שלך ? ../images/Emo2.gif ../images/Emo210.gif

אם כן , אז ישלו שם יפה . *-*

Miss Insanity

New member
וואו . איזה כייפלך . ../images/Emo210.gif

שחר זה שם כלכך יפה .
הייתי דלוקה על אחד בשם כזה . חחחח . מממ לאדעת , הוא ידיד שלי עכשיו .

נסטי XD

New member
עוד..שבוע..עוד...שבוע..

ראשון- עוד 5 ימים || להחזיר ספר מהסיפריה? שני- עוד 4 ימים || לא הולכת כי אינלי כוח..XD שלישי- עוד 3 ימים || מנקים את החטיבה? || החזרת ספרים רביעי- עוד יומיים || יום ספורט כיף בבריכה [במקום של..מישו יפה..
] חמישי- יום אחרון!!!!!!!!!! || חלוקת תעודות שישי- חופש גדול!! שבת- חופש..

chen010189

New member
שבוע טוב:] סוף סוף התחיל

ראשון- ההורים טסו לטורקיה XD מתחיל שבוע של בית ריק! והם העירו אותי ב7 כדי להגיד לי שלום, טוב שלא דפקו לי הדלת והפילו לי את הלב לתחתונים 0_0. בבוקר כל מיני סידורים ואחרה"צ שיעור קונדיטוריה שני- לא יודעת מה בבוקר.. אבל אחרה"צ גם שיעור. שלישי- לא יודעת.. אולי אני אלך לבנק, משהו שאני דוחה כבר שבועיים X: ואמשיך לחפש עבודה רביעי- ניפגשת עם ידיד שלי :] חמישי- בטח מתה. ובצהריים בערך ההורים חוזרים מטורקיה..בוו :\ שישי- לא יודעת. שבת- גם לא. בטח נחה ומשתעממת כמו כל יום שבת בערך. חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- עם אח שלי בבית.. הוא חולה. שני- מתכונת בלשון
. אהבת חיי אחרי יונתן ואז המורה ללשון XD שלישי- ביתספר. רביעי- ביתספר. חמישי- ביתספר. שישי- ביתספר. בלילה מסיבת יומולדת לחברה אצל יונתן D::::: לשתות!! שבת- האנג אובר?

xXx Lilo xXx

New member
נמאס לי ;;../images/Emo29.gif

ראשון- בגרות בתנ"ך. שני- בבצפר שעתיים (למרות שזה יום חוש לפני בגרות) שלישי- בגרות באנגלית רביעי- לומדת למת' חמישי- לומדת למת' שישי- לומדת למת' שבת- מתפגרת. הצילו

xXx Lilo xXx

New member
או כן. יום רביעי זה ה18/6 ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

יומולדת לאבא
אשכרה המתנה עלתה לי יותר ממה שאני מרוויחה בבייביסיטר בשבוע XDDDD וביום שישי היום שבו הייתי אמורה לסיים ללמוד ולהתחיל לחיות

xXx Lilo xXx

New member
ועוד משהו. היום 16/6../images/Emo29.gif

MTV2 מסיים את השידורים שלו. בעקרון הוא פועל אבל בטח הוא יפסיק עוד כמה שעות
יס זונות.

xXx Lilo xXx

New member
איזה חרא. ../images/Emo29.gif

כל הלילה ובבוקר ישבתי לראות תערוץ... ואז הזונות האלו החליטו שבא להם לנתק ליפני 8 וכאילו פאק. באמצע שיר???? למההההההה?????

למעלה