שרשור חיות מחמד.

Cherry I

New member
שרשור חיות מחמד.

כן אנשים, אני ילדה משועממת, והפורום די שקט בזמן האחרון, אז..בואו וספרו על חיות המחמד שלכם. רצוי תמונע

:]|ד'ירפה|

אני יכולה לספר לך על אלה שמתו. היתה לי כלבה מאז גיל 3,עד לפני 4 חודשים בערך,ז"א,10 שנים:],היא מתה,לפני ארבעה חודשים. היתה לי נחשה,מדהי-מה,יפהפיה,שמתה לפני שנתיים.

Cherry I

New member
לי יש -

חתלתול ג'ינג'י וסקסי (מיקמיק), תוכים (תומי ותמי) ודגיגי זהב שאין להם שם

Cherry I

New member
זה כאילו מזל רע...

רק דיברתי על התוכית הצהובה ורציתי לצלם אותה...צילמתי אותה והחזרתי אותה לכלוב ולאחר כמה דקות גיליתי שהיא מתה

אני אומר "הכתובת היתה על הקיר"../images/Emo11.gif

תראי משו שרשמתי אתמול ולא הגבת ככה גם לא למדת ת'לקח שהם צריכים פשוט להתרגל לחיות אחד עם השני

Cherry I

New member
אז מה, קניתי חדשה ../images/Emo3.gif

למרות שדי עצוב שהשנייה מתה. החדשה מעצבנת ובכלל לא אוהבת כשאני מחבקת מועכת ומנשקת אותה. היא נשכה לי את היד. אאוץ'. ואני בכלל לא מדברת עם החתול הרוצח הזה!

g u y 1 4

New member
לי יש!! ../images/Emo19.gif

יש לי 3 דגי זהב.. שניים כתומים ואחד בצבע ברונזה...
ים שולטים

soyl

New member
:) לי יש כלב

הוא נורא עצלן ומפונק ואני חושדת שמעדיפים אותו בבית יותר ממני הוא מסרב להצטלם בגלל זה אין תמונה :)

Hadar g

New member
דגים=|

פעם גם היו להם שמות...אבל הם התחילו לרצוח אחד ת'שני עד שנשאר דג אחד ולבסוף גם הוא מת...או שנתנו אותו או משו לאדעת... עכשיו יש חדשים...אובססיה של אמא

טוף לי יש 3 שרקניות

לגדולה(היא אמא) קוראים ליידי לבתה(חיחיחיח)קוראים דולי ולבינונית סוויטי עכשיו אפשר לקרוא להן בשמות ולא בגדלים(חיחיחיי) והנה התמונה הרצוייה-של דולי מניקה מליידי)

לי יש ולי יש..:)

חי חי..עכשיו יש לי רק כלב..
אבל היו לי מלאא חיות מחמד.. הממ..היו לי שני אוגרים [בן ובת] עד שהבן אכל את הבת..והוא גם מת אח"כ כי אוגרים לא יכולים לחיות לבד או משו
היו לי תוכים..אבל הם ברחו..
הייתה לי חתולה..אבל פעם אחת היא נשכה את אחותי ביד וראו לה ממש תבשר
אז אמא שלי החליטה שהיא מוסרת אותה למישו.. וגם היו לי דגים..=\

•cherry•

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo108.gifלא רק את

השיעמום הוא רצחני-עד-רצחני-מאוד
אז ככה,לי יש:
כלבה-בת 3 וחצי שנים,מעורבת ברועה גרמני,העונה לשם לוליטה.מאוד משוגעת,אימתנית ואף חברותית
5 חתולות,עליהן אני לא ארחיב את הדיבור,חוץ מאחת שהיא החתולה הרשמית שלי ולא של שאר המשפחה- קוריאם לה תולי
בל אני קוראת לה הגוז,ג'זיר ושאר ירקות..מנומרת בשלל צבעים
2 אחיות,בנות 21 ו19,וגם הן נחשבות לסוג של יצור/חיית מחמד[איך שתרצו]..

crazypuf girl

New member
../images/Emo9.gifבלהבלה

כלב מעורב בפינצ'ר [אבל חמוד] שקוראים לו שנוצל
חתולה אפורה שקוראים לה פטרושקה
חתול לבן ואפור שקוראים לו פייר

למעלה