שרשור חמישיות ^^ (שרשור קורס)

yaelhr

New member
שרשור חמישיות ^^ (שרשור קורס)

שאר השכבות, לא לקנא.
בכל מקרה.. חמשושים.. שרשרו לכאן.. שם: סניף: אוהל בקורס (אם זוכרים): מחלקה: מדריכי קורס: אהבתם אותם? למי\למה אתם הכי הכי מתגעגעים? מוזמנים להוסיף מה שבא לכם, תמונות מהקורס.. שירים.. הכל ^^ בואו נעשה מן פגישת מחזור מחודשת בפורום ^^

אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif

יעל תעני גמאת..
שם: נועה
סניף: ראשון מערב
אוהל בקורס (אם זוכרים): אממ... 1129? כן
נראלי..
הייתי עם מחלקה 4, מי שזוכר
מוזמן לעזור
מחלקה: 15
(או-אה). מדריכי קורס: למחלקה 15 נהדר עם עדי ונופר
אהבתם אותם?בטחחח
למי\למה אתם הכי הכי מתגעגעים? להכול.. למדריכים, לחניכים, לאווירה, לכיף, לצחוקים.. ל-הכוול
קורס מדריכים 05- משו משו משו אש

yaelhr

New member
עונה..

שם:יעל ^^ סניף:מכבים אוהל בקורס (אם זוכרים): משהו עם 1.. ו8.. נו לא זוכרת.. אבל הייתי עם מחלקה 14.. מחלקה:15!! (כפרעלייכם) מדריכי קורס:עדי ונופר..
מתגעגעתתתת! אהבתם אותם? הכי שיש... למי\למה אתם הכי הכי מתגעגעים? להכללללללללל! אפילו לסלט כרוב של איציק

Mgedera

New member
../images/Emo199.gifעונה :]

שם:ענבל
סניף:גדרהה!!
אוהל בקורס (אם זוכרים): וואיי שכחתי.. אבל באוהל הכי נידח.
מחלקה:2..!!!! שלליטהה!!!
מדריכי קורס:לירן ואורהמדהימיםם!!
אהבתם אותם?בבררווורר...
למי\למה אתם הכי הכי מתגעגעים?להכווולל... לחברים, למדריכים, לאוהל, לפעולות, לאיציק ולאוכל שלו, לשוקת, למקלחות, למסדרים, לטקס, ל"בווקקררר טווווובבב" לאווירה.. וממש ממש להככלל.... זהו? זה היה קצרר...

yaelhr

New member
הו ../images/Emo7.gif

גם אני כל כך ל'בוקר טוווווווב'... "הו הנה בוקר בא, לא יכול להתעורר"

טל

שם:טל פלג סניף:ראשון לציון שליטה!! אוהל בקורס (אם זוכרים):4030 (נראה לי..) מחלקה:10 מדריכי קורס:מיכל ודפנה אהבתם אותם?כן למי\למה אתם הכי הכי מתגעגעים?להכל.. לאוכל.. לישון באוהל.. למקלחות.. אפילו לשירותים הכימים.. (טוב קצת נסחפנו הייתי אומרת..)

yaelhr

New member
יא היית עם דפנה?

איזה כיף
היא עכשיו הרכזת שלי..

לא יודעת לגביכם אבל...

בשבילי הקורס היה באמת חוויה אבל לא מבחינה ערכית... ממש לא. כלומר, באמת עברתם משהו בקורס? התכנים באמת שינו אתכם?

גק ספרו

New member
טלה

שם: טל בנימין סניף: א-ו-ר- י-ה-ו-ד-ה אוהל בקורס (אם זוכרים): 2151 מחלקה 2!! מדריכי קורס: אור ולירן המדהימיםם
אהבתם אותם? הכי בעולם :) למי\למה אתם הכי הכי מתגעגעים? קשה להגיד... להכל!

cenas girl

New member
חמישיות או לא להיותתתת../images/Emo13.gif

שם:חן (חני, לאפיס, גילוחה) סניף:ראשוןןןןןן לנצח אוהל בקורס (אם זוכרים):ממ..נראה לי 19637 מחלקה:13! אני אוהבת אתכם מדריכי קורס:כפיר ורונה..אני כל כך מתגעגעת אהבתם אותם?הכי בעולם. אתם לא מבינים כמה. למי\למה אתם הכי הכי מתגעגעים?להכל..פשוט הכל..זה היה ממש מדהים..הקורס.

anat135

New member
אני חמשוש ואני מגניב!

שם: ענת.. סניף: זכרון. אוהל בקורס (אם זוכרים): גם באש גם במים 10602!!! מחלקה: 9! מדריכי קורס: נטע ויאיר אהבתם אותם? כן.. למי\למה אתם הכי הכי מתגעגעים?לכולםםםם!!

נטיייי

New member
מישו מקורס 05 ממחלקה 1 פה?!

אם מישו פה היה במחלקה 1 עם שירה ונטעעעע פליז תגידוו:] ועכשיו לשיר הדפוק שלנו: "גם באמצע גם בצד מחלקה מספר 1".. חחחחח

למעלה