שרשור: חרדת מבחנים

שרשור: חרדת מבחנים ../images/Emo5.gif../images/Emo63.gif

היו כמה אנשים שספרו בפורום על חרדה ולחץ שיש להם ממבחנים. אני חושבת שהנושא של מבחנים מלחיץ הרבה אנשים. מי שסובל מחרדה שקשורה למבחנים ורוצה לשתף אותנו, מי שיש לו עצות ורעיונות לאיך אפשר להתמודד ולהתגבר, או מי שרוצה לכתוב משהו על הנושא הזה - מוזמן

lovetwins

New member
איך אפשר להתמודד עם בגרות?

שלום לחברה שלי יש חרדה ממבחנים היא נלחצת לפני מבחן ובשעת המבחן וכבר עכשיו נלחצת מהבגרויות אשר צפויות להגיעה עוד זמן רב (אנו עכשיו בתחילת כיתה י') איך אפשר לעזור לה להתמודד עם הלחץ אשר משפיעה עליה, ומעסיק אותה רבות? תודה מראש

ע נ ת 5

New member
ממש לפני המבחן

לא לחשוב עליו בכלל. לעשות תרפיה. או סתם לשבת לעצום עיניים. לעודד את עצמך ולשכנע את עצמך שתצליח, שאתה יכול. מי שמאמין אז יש אבנים בחנויות טבע וכאלה שנותנות אנרגיה להצליח. או מי שמאמין לשמור חתיכה מהאפיקומן שמחלקים בפסח ושתהיה ליך במבחן

ע נ ת 5

New member
אה ומשהו שעוזר לי

לא להתייחס למבחן כאל משהו שישנה לך ויקבע לך באופן מוחלט את המשך חייך. תנסו לחשוב באופן כללי על החיים ושהמבחנים הם חלק ממש קטן. יש דברים יותר גרועים. ותחשבו נגיד ו..אני לא אצליח-מה יקרה? תמיד אפשר לשפר, צריך כוח רצון.

lovetwins

New member
תודה..............

אבל כל הזמן שאינ אומרת לה את מה שאמרת לי אז היא אומרת לי שזה חלק מהעתיד שלה וכל מיני דברים כאלה ובסה"כ היא יודעת טוב (ואפילו מצויין) טת החומר לפני הבחינה.........

למעלה