שרשור חתיכות. אהם... כלומר שחקניות

didalf

Well-known member
אני שונאת זומבים

זה מגעיל אותי. אז לצערי אין לי כוונה לראות את זה.
כשמת'יו יעשה סרטים נורמלים אני אראה!

&nbsp
(וזה למה שמעתי על הסרט הזה
)

twisted nerve1

New member
רגע
מח' גנים ונוף משערת- אבל לא משהו שלא ראית ניק

אז אתה לא אוהב את בן ואת כריס?
(כי הם לא היו בעונה 1) אתה יודע שאדם סקוט (בן) עשה אודישן לתפקיד של ג'ים במשרד? וגם שהוא היה בכמה פרקים בעמוק באדמה- הוא שיחק מישהו שדייוויד יצא איתו לאיזה כמה פרקים.
&nbsp
והיה אחד בעונה 1 ו-2 שלא אהבתי (הוא היה חבר של אן) ושמחתי שהוא עזב בסוף עונה 2.
כן, גם לי לקח קצת זמן לאהוב את רוב הדמויות. הסדרה התחילה קצת מקרטע, אבל עם הזמן הולכים ומתאהבים בכולם וכן זו סדרה כ"כ כייפית. לאיפה הגעת? (כלומר לאיזה עונה?). העונה הבאה היא האחרונה ד"א.

הבנת אותי לא נכון

מהדמויות שהופיעו בעונה 1 לא אהבתי אף אחד בהתחלה להרבה זמן (אולי את אנדי ואן חיבבתי, אני לא זוכר בדיוק). במהלך עונה 2 התחלתי לחבב אותם ואז לאהוב אותם (חוץ מזה שעזב בסוף עונה 2).
את בן וכריס התחלתי לחבב כמעט מיד.
כרגע טום עדיין מעצבן אותי לפעמים, אבל באופן כללי אני אוהב את כולם שם.
&nbsp
אני לקראת סוף עונה 5. לזמן מה חשבתי משום מה שיש רק 5 עונות והייתי עצוב שאני עומד לסיים. ואז גיליתי שיש עונה 6. אז העצבות שלי תגיע איזה שבועיים מאוחר יותר.

twisted nerve1

New member
הבנתי עכשיו

וכמו שאתה כבר יודע עונה 6 נחשבת על ידי (ועל יד הרבה לפחות טובה), אבל עדיין שווה צפייה. ותהיה גם עונה 7 שעוד לא שודרה והיא תהיה האחרונה. אגב, בעונה 6 כריס פראט חוזר חתיך, הוא היה צריך לגדל שרירים עבור איזה סרט (יש מצב משהו לפני שומרי הגלקסיה, אבל אולי זה היה זה בעצם)

M a b e l

New member
אולי זה בגלל שעונה ראשונה הייתה כזאת גרועה

וכל כך לא מייצגת את שאר הסדרה. אני זוכרת שאנדי למשל היה כל כך דוש בעונה ההיא.

בהחלט גרועה

אחד הדברים שהכי שנאתי בעונה הראשונה היה הדמות של לסלי דווקא. היא פשוט הייתה מפגרת נורא. זה היה מביך לצפות.
הסיבה הראשית שהחלטתי לתת לסדרה צ'אנס נוסף (במקור הפסקתי אחרי עונה 1 לכמה שנים) היא שקראתי על זה שהחל מעונה 2 שינו מאוד את הדמות של לסלי והפכו אותה לאדם חכם בעצם. (בהחלט יש לה מוזרויות, אבל היא לא סם אידיוטית)

twisted nerve1

New member
לגמרי גרועה. כולם יודעים שעונה 1

לא מייצגת. יש הרבה אפילו שממליצים לאנשים להתחיל לראות מעונה 2 ולוותר על אחת (ראיתי המלצות כאלה ממעריצים).
כל הדמויות בה היו לא טובות בעונה 1. אני מסכימה שגם לסלי הייתה מפגרת ובהמשך היא הופכת לגיקית חיננית וחמודה. אבל גם לי בעיקר זכור אנדי שממש שנאתי אותו בעונה 1. הוא היה לגמרי דוש. זה כ"כ קיצוני לי בגלל שהוא עובר תהליך כזה אדיר עד שהוא אולי הפך להיות אחת הדמויות האהובות עלי בסדרה. זה שמיים וארץ איך שהוא בעונה אחת ואיך שהוא בהמשך.
וגם כריס פראט וכו'.

didalf

Well-known member
דיאנה אגרון

קווין מגלי.
הסדרה מטומטמת, הבחורה מהממת

ד"א, גיליתי שאני די מתקשה למצוא שחקניות שאני גם חושבת שהן מהממות וגם ממש אוהבת אותן/את הדמות שלהן.

didalf

Well-known member
רציתי להוסיף גם אותה

אבל אני מתחילה להתעצל

didalf

Well-known member
איזה מאמץ זה

בכל הודעה לטרוח להעלות תמונה בתפוז

twisted nerve1

New member
אלייז'ה דושקו (פיית' מבאפי)

טוב, עפתי עליה, פשוט מצאתי כ"כ הרבה תמונות שבהן היא נראית טוב. הייתי חייבת.

twisted nerve1

New member
אוי.. לא זכרתי שהיא הייתה שם

לא זוכרת אפילו מה היא שיחקה שם. רגע, היא זאת שעשתה את כל הגלגלונים האלה?

למעלה