שרשור חתימות

stkachov

New member
שרשור חתימות

בעקבות שרשור מה הכינוי שלך... נמשיך הלאה בהכרת החתימות של כל אחד מאתנו. כל אחד גם מוזמן לספר על חתימות קודמות שהיו לו אם היה משהו מעניין. את החתימה הנוכחית שלי אין יותר מדי צורך לבאר. לפניה היה לי ציטוט של גיידמאק, משהו מהפנינים שהוא נוהג לפזר מדי פעם...

tutiris

New member
בדיוק אתמול חשבתי על זה!

נרשמתי לתפוז כדי לכתוב בקומונה של ריפוי בעיסוק ותקופה ארוכה מאוד לא הייתה לי כלל חתימה. אח"כ, זו הייתה חתימה בה כתבתי "מכל הלב" וכללתי את שמי המלא. היו לי הרבה חברים שקראו לי תמיד בשם המלא (עם שם המשפחה), אז זה התאים... אבל אז התחלתי לכתוב גם בפורום חתונות ולא רציתי לכתוב בשמי המלא. חיפשתי משהו שקשור לנושא, אבל גם מתאים לכל פורום/ קומונה בה אכתוב, ואז עלה המשפט הזה, שמשקף גם אהבה וגם אמונה כללית שמתאימה לכל מקום... חוץ מזה שעכשיו שם המשפחה שלי אחר- אז הייתי חייבת להחליף גם את החתימה בתפוז (זה כבר רשמי שונה בתעודת-זהות...) אגב, התחתנתי באוגוסט. ויטלי, מה היה הציטוט של גיידמאק שהיה לך?

stkachov

New member
נדמה לי משהו כמו...

i will defend the value of the society, because it is a jewish tradition

Josette

New member
DO WHAT FEELS GOOD

זו ססמה של דיאט קוקה-קולה או משהו כזה, וזה ממש משקף את השקפת החיים שלי - תעשה מה שטוב לך מבלי לחשוב יותר מדי כמה זה נכון לטווח ארוך ומה יגידו האחרים... כמובן שו אמרה כללית מאוד, וישנם מצבים שבהם היא לא תקפה, ניקח לדוגמה שוב את נושא העקירות החביב על ויטלי - לא מרגיש הכי טוב, אבל חייבים לעשות!!! אבל בגדול זו השקפתי.

TheBigBrother

New member
אולי יש לי בעיה באסוציאציות

אבל הסיסמא הזאת בעיניי מעודדת שימוש בהרואין, קוק ומת' O_O

Josette

New member
אצלי היא מתקשרת לתקופה בחיים שלי

כשהייתי עתודאית (שנה א' בלבד, פיזיקה בירושלים) וממש סבלתי בלימודים ורציתי לפרוש, אבל כולם מסביב אמרו (ודי "ידעתי" את זה גם בעצמי) שלפרוש יהייה מעשה שטותי ושגוי, כי "זאת הדרך שלי לעתיד טוב ומצליח, להיות עם תואר ראשון בגיל 20 ועוד על חשבון הצבא" וכו' וכו'. ולמרות כל הדעות מסביב, הורים, חברים, פרשתי, כי חשבתי שצריך Do what feels good ולא הצטערתי על כך לרגע עד עצם היום הזה. זה הכיוון אליו לקחתי את המשפט, בשונה ממך, אם אני לא שוללת, כל אחד והאסוציאציות שלו...

EastGirl83

New member
אצלי...

אצלי החתימות הם: "כל דבר בעולם, מה שקיים ומה שקורה, הינו מבחן, שנועד להעניק לך ת'חופש הבחירה - בחר בתבונה". זה חלק מהציטוט של הרמב"ם. הִגִּיד לְךָ אָדָם מַה-טּוֹב וּמָה-יְהוָה דּוֹרֵשׁ מִמְּךָ כִּי אִם-עֲשׂוֹת מִשְׁפָּט וְאַהֲבַת חֶסֶד וְהַצְנֵעַ לֶכֶת עִם-אֱלֹהֶיך ציטוט מספר מיכה. ובערבית... מציין שרוחי מזרחית (התלהבות מלימודי ערבית) וקישור לבלוג.

צריך הסבר../images/Emo35.gif ה../images/Emo47.gif שלי, אלילת ילדותי

ואישה מקסימה שהיה לי העונג לפגוש ולהכיר לפני שנתיים ומאז אנו בקשר ואני חיה לי מהופעה להופעה

flutter girl

New member
למי שעוד לא יצא לו לגלות../images/Emo6.gif

פשוט בהתחשב בעובדה שכבר קיבלתי תגובות על שני החלקים של החתימה...
החתימה שהחזיקה אצלי הכי הרבה זמן מעמד. החלק הראשון זה שני ציטוטים משני סרטים שונים של מת לצעוק, שהוא אמנם לא הפסגה של התעשיה קולנועית, אבל כשהתגלגלתי כבר לראות את הסרטים זה ממש הצחיק אותי. החלק השני (של turn up missing) התווסף זמן רב אחרי שredundant היה, כי לא יצא לי לראות את הסרט... (אני חושבת שזה מה2 וה3). החלק השני של החתימה הוא כמובן מהשיר Black Bird של הביטלס המדהימים.

שלי...

אז החלק בעברית זה כמובן ציטוט של האיש והאגדה, מלך השערים האלמותי של הכדורגל הישראלי, הבנאדם ששיחק גם באירופה וגם בספרד ולמרות זאת נשאר עם הראש על המתניים-הלא הוא אלון מזרחי! והחלק ברוסית-ציטוט של אחד מגדולי המשוררים הרוסים, ולדימיר ולדימירוביץ' מייקובסקי, שכשרונו היחודי והפנומלי גויס לשורות התעמולה הסובייטית. ובחתימה שלי מופיעה שורת הסיום מאחד השירים היותר מפורסמים שלו. למה דוקא השורה הזאת? כי מדובר בשיר, וספציפית בשורה שמציגה באופן האירוני ביותר את האמביוולנטיות של היחס כלפי ברה"מ והמשטר הסובייטי. מצד אחד תחושת גאווה לאומית ומאידך הכרה וידיעה שמדובר, לפני הכל, בשיר תעמולה. (ותרגום למען מי שלא יודע רוסית: "קראו, תקנאו , אני - אזרח של ברית המועצות!" (ברוסית זה נשמע הרבה יותר טוב).

powerlock

New member
הייתי בעברי

מנהל פורום ווינר וטוטו בתפוז..... זה קשור לזה

robinebony

New member
החתימה שלי

"המחשבה ותשומת הלב הם שעושים את ההבדל הקטן" - מתןך הספר "ופו היה אומר", זה גם המשפט פתיחה בסלולרי שלי... "What garlic is to salad, insanity is to art" - בצבא נהגתי לשלוח כל יום לקהל דיי גדול ביחידה שלי מייל ובו משפט חוכמה. בעודי משוטטת באינטרנט ומחפסת משפטים חדשים נתקלתי במשפט הזה והתאהבתי בו, ומכיוון שאומנות זה כל חיי, המשפט נקשר אליי. הסימנים הם פשוט כמה שאני מאוד אוהבת. בצבא, אגב, החתימה שלי לרוב הייתה פריים מתוך סטריפ של גארפילד שבו הוא מסתכל על עכביש, כשאני כתבתי בתוך בועת הדיבור של העכביש: "Cheer up you depressed psycho", כשהייתי חולה היה משפט בחום שכתוב בו: "לא הכל נראה לעיין" ואם היו משחירים את השורה מתחתיו היה כתוב: "I told you I was sick", ושהייתי ממש חולה היה ציור של קבר המתחתיו היה כתוב "I told you I was sick". אפשר להבין כמה טוב היה לי בצבא....

Hermione1382

New member
אמת שאין עליה עוררין היא...

שהחתימה שלי לקוחה מהספר גאווה ודעה קדומה של ג'יין אוסטן (אחת הכותבות הטובות ביותר ever). לא יודע למה דווקא החלק הזה אבל זה פשוט קטע חמוד שמדבר על לקיחת אחריות על התנהגויותינו ומעשינו :)

למעלה