אחרי הטיול הסודי והמעולה שהיה בשבת שעברה היה כ"כ סודי שאפילו תמונות אין.. הפרטים שהותרו לפרסום עד עתה הם : * איתן שבר אוזן אחורית בקפיצת דרופ אדירה * אלי ספג פנצ'ר קטן * רחל טיפסה את חורשן "במכה אחת" ללא עצירה * עקיבא היה חצי עקיבא.. לא ממש ,,אבל בערך * הסנדוויץ' שלי היה מאד טעים ואנחנו ממשיכים לטייל. כל שבת. בשבוע הבא נפרסם את רשימת הטיולים לחודשים אוקטובר-נובמבר ורשימת התפוצה במייל נכנסת חזרה לפעולה לאחר זמן השבתה ארוך. השבת אנחנו רוכבים בנחל כזיב ונחל געתון, עקיבא יבלה בבית הכנסת עם הבן שהגיע למצוות במזל טוב. יוביל את הטיול, אבי החיפאי, שהוא גם רוכב סקוט מושבע.. עם כושר של שור ספרדי. נפגשים בקיבוץ כברי ביום שבת 07:00 בחנייה בתוך הקיבוץ. ואם ישאר זמן כוח ומרץ אולי גם נקיף את הכנרת בטיול המשך - - >>> לתוך הלילה... יורם
יוצאים שוב לסיבוב ב' והפעם ניתרכז יותר ביער השני . נא לשרשר מי שרוצה אפשר לשלוח מסרים סגירה סופית של שעה ומיקום רכבים ניראה לפי תגובות החברה. אז קדימה שרשרו בא ניראה מה עומד לפנינו.
(רשומה למטה היכן שהוא). מאז שביקשתי סיבוב שני בנחשונים חלה התפתחות לא צפויה... האורטופד שלי הזריק לי לברך , אז אני מנוטרל לאיזה חודש לפחות. לכן, לא אוכל להצטרף. לכשאבריא (אני מקווה...), אני מזכיר לך שקבענו. אריה
סה"כ גשם קל, עוד שעתיים הוא ספוג לחלוטין בקרקע וגם אם לא, סוף-סוף נתלכלך קצת. רוב הרכיבה היא על שבילי כורכר, לא צריכה להיות בעיה. אה, כן, אני הולך להרכיב את מגיני הבוץ.....