שרשור טיפים לנוסעים להופעה במצדה

glitter8

New member
שרשור טיפים לנוסעים להופעה במצדה

המנוסים מתבקשים לשגר טיפים למי שרוצה להצטרף בסוכות...15 לאוקטובר.. על פי רעיונה של יעל

handlessman

New member
יש לי כמה...

- לחפש את ההנחה הכי זולה ולקפוץ עליה - להביא טוש - לא לאכול שקשוקה לארוחת ערב ב"מוזה" - להביא מספריים (כדי להוריד פוסטרים בלי לקרוע אותם... ותביאו לי אחד על הדרך, ככה לאוסף) - להתאמן על התחזות לאיש הפקה - להביא כסף, והרבה

ghahamov

New member
כמה וכמה טיפים

נסעתי עם חברי הפורום להופעה האחרונה במצדה בחג האהבה. הייתה חוויה מדהימה, גם חברי הפורום וגם ההופעה כמובן. ובקשר לטיפים, איך מגיעים - טוב, אז זה תלוי אם יש הסעה מאורגנת של הפורום. אם יש אז היא עדיפה. אולי טיפה יותר יקרה מנסיעה ברכב (לפחות אם יש יותר משני נוסעים ברכב) אבל הרבה יותר נוחה. למי שנוסע ברכב - זו נסיעה די מעייפת בחזרה. ואם זו הופעה של זריחה, אז נסיעה של שעתיים חזרה למרכז אחרי שלא ישנתם כל הלילה היא לא תענוג ענקי. ראיתי שהגיעו כמה אוטובוסים גדולים (מאורגנים גם). אין לי מושג מאיפה. ובקשר למופע עצמו: 1. תביאו איזה כרית, שמיכה או משהו לרפד את הישבן. זו ישיבה לא קצרה 2. תביאו בקבוקי מים - ההופעה של חג האהבה הייתה בחודש אוגוסט וגם בלילה היה חם. 3. חשוב - תגיעו מוקדם ככל האפשר - אם אתם לא רוצים לבלות הרבה זמן בכביש המסכן שיורד מערד למצדה, אז תגיעו לפחות שעה וחצי לפני ההופעה. אנחנו הגענו בסביבות 2 (וחברי הפורום יתקנו אותי כי אני לא זוכר בדיוק, ההופעה הייתה אמורה להתחיל ב 3:30) וכבר היו די הרבה רכבים ותור ארוך לקבלת הכרטיסים. 4. בהקשר לסעיף הקודם, אם אתם יכולים לקחת את הכרטיסים קודם ליום ההופעה אז תחסכו לעצמכם לעמוד בתור רבע שעה. 5. ועוד בקשר לסעיף הקודם - תיכנסו מוקדם ותוכלו לשבת קרוב ככל האפשר לבמה. קצת כמו הופעה פרטית של דייויד. אני ישבתי בערך שני מטר מרמקולים די גדולים ובכלל לא היו צפצופים באוזניים (טוב, זה דייויד, לא מטאליקה) 6. אם בא לכם לצלם (בהנחה שההופעה בלילה), תביאו חצובה ומצלמה די טובה. לי יש מצלמה מעל הממוצע ועדיין תמונות בחושך עם כל התאורה של הבמה לא יצאו להיט היסטרי. אל תשכחו רק שבאתם לראות הופעה, לא לצלם. אפשר לקחת בית מלון בערד ואז לחזור לבית המלון אחרי ההופעה. אולי לעשות איזה סוף שבוע באזור עם רחצה לילית בים המלח. אבל זה מייקר כמובן את כל העסק. לילה בבית מלון ענבר בערד עולה 500-600 שקל.

handlessman

New member
ובטח מיקרים אותו לקראת ההופעה...

חשיבה עסקית. ואתה אומר שאפשר לאסוף את הכרטיסים יום לפני? אם כן זה יכול להיות נחמד, אבל זה אומר גם לבוא יום לפני, והמשמעות היא לשהות ככל הנראה במלון שציינת... (והתור נמשך יותר מרבע שעה) אגב... מטאליקה לא כאלה רועשים... נסה Lamb of God.

glitter8

New member
עמריקי, הכוונה לאסוף את הכרטיסים בת"א..

לא בערד... תודה לגיל ועמרי על כל הטיפים, השאר מוזמנים להוסיף..

YulaShpil

New member
מחזקת את טיפ החצובה למצלמה

ואם אתם כמוני, אוהבים לצלם בהופעות, כדאי שתשקיעו במצלמה טובה ובחצובה טובה, לא כזו עם רגליים בגובה דשא (כמו שלי יש), אלא כזו שאפשר יהיה להעמיד על קרקע יציבה, ופשוט ללחוץ על כפתור כדי לצלם בשניה בדיוק (ממש שורה מאחורי ישב אחד עם חצובה כזו...) גיל, לא מסכימה איתך לגבי הצפצופים באזניים מהרמקולים, אבל זה כנראה משהו אישי. טיפ למצדיסט המתחיל: אם אתה רוצה לשבת בקדמת הבמה, ואזניך רגישות - הבא איתך אטמי אזניים - האלה מהספוג שמחלקים במטווחים בצבא (תבקשו מרונן, בשנים הרקובות הוא יוכל לספק הרבה כאלה
) - הם אוטמים רעש חזק מספיק טוב, כך שאפשר לשמוע את המוסיקה וליהנות בלי להתחרש לחצי יום אח"כ. או שתעשו כמו הילה, ותתרחקו כמה שורות למעלה...

YulaShpil

New member
ענבל, הנה טיפ:

כדאי להעלות את שרשור סיכומצדה 2008, ואת שרשור הטיפים למצדיסט המתחיל לשורת הטאגליינס למעלה... ובעניין האלבום, תשלחי לי מייל, נראה אם אני זוכרת מה עושים...

למעלה