כמה וכמה טיפים
נסעתי עם חברי הפורום להופעה האחרונה במצדה בחג האהבה. הייתה חוויה מדהימה, גם חברי הפורום וגם ההופעה כמובן. ובקשר לטיפים, איך מגיעים - טוב, אז זה תלוי אם יש הסעה מאורגנת של הפורום. אם יש אז היא עדיפה. אולי טיפה יותר יקרה מנסיעה ברכב (לפחות אם יש יותר משני נוסעים ברכב) אבל הרבה יותר נוחה. למי שנוסע ברכב - זו נסיעה די מעייפת בחזרה. ואם זו הופעה של זריחה, אז נסיעה של שעתיים חזרה למרכז אחרי שלא ישנתם כל הלילה היא לא תענוג ענקי. ראיתי שהגיעו כמה אוטובוסים גדולים (מאורגנים גם). אין לי מושג מאיפה. ובקשר למופע עצמו: 1. תביאו איזה כרית, שמיכה או משהו לרפד את הישבן. זו ישיבה לא קצרה 2. תביאו בקבוקי מים - ההופעה של חג האהבה הייתה בחודש אוגוסט וגם בלילה היה חם. 3. חשוב - תגיעו מוקדם ככל האפשר - אם אתם לא רוצים לבלות הרבה זמן בכביש המסכן שיורד מערד למצדה, אז תגיעו לפחות שעה וחצי לפני ההופעה. אנחנו הגענו בסביבות 2 (וחברי הפורום יתקנו אותי כי אני לא זוכר בדיוק, ההופעה הייתה אמורה להתחיל ב 3:30) וכבר היו די הרבה רכבים ותור ארוך לקבלת הכרטיסים. 4. בהקשר לסעיף הקודם, אם אתם יכולים לקחת את הכרטיסים קודם ליום ההופעה אז תחסכו לעצמכם לעמוד בתור רבע שעה. 5. ועוד בקשר לסעיף הקודם - תיכנסו מוקדם ותוכלו לשבת קרוב ככל האפשר לבמה. קצת כמו הופעה פרטית של דייויד. אני ישבתי בערך שני מטר מרמקולים די גדולים ובכלל לא היו צפצופים באוזניים (טוב, זה דייויד, לא מטאליקה) 6. אם בא לכם לצלם (בהנחה שההופעה בלילה), תביאו חצובה ומצלמה די טובה. לי יש מצלמה מעל הממוצע ועדיין תמונות בחושך עם כל התאורה של הבמה לא יצאו להיט היסטרי. אל תשכחו רק שבאתם לראות הופעה, לא לצלם. אפשר לקחת בית מלון בערד ואז לחזור לבית המלון אחרי ההופעה. אולי לעשות איזה סוף שבוע באזור עם רחצה לילית בים המלח. אבל זה מייקר כמובן את כל העסק. לילה בבית מלון ענבר בערד עולה 500-600 שקל.