שרשור טכני
א אש קטנה 2 New member 16/2/15 #2 לאן נעלמו צפיות מאתמול להיום? הן קיימות בסטטיסטיקה אך נעלמו מהפוסט הספציפי
ה הנהלת הפורומים Administrator 18/2/15 #9 ידוע לנו על התקלה היא הועברה לטיפול. אנו פועלים על מנת להסדיר את כל התקלות בחודש הקרוב.
ה הנהלת הפורומים Administrator 17/2/15 #6 אנו מודעים לבעיה ופועלים על מנת להסדיר את כל התקלות השונות עד סוף החודש. מודים לך על הסבלנות.
S snirf Active member 17/2/15 #4 ההתראות לא תוקנו בסרגל הכלים למעלה היה מתריע ומסמן את כמות התגובות שקיבלת להודעתך (באדום כזה) וכבר אין את זה מאז החלפת השרתים...העניין בטיפול? כמה זמן?
ההתראות לא תוקנו בסרגל הכלים למעלה היה מתריע ומסמן את כמות התגובות שקיבלת להודעתך (באדום כזה) וכבר אין את זה מאז החלפת השרתים...העניין בטיפול? כמה זמן?
ה הנהלת הפורומים Administrator 17/2/15 #5 התראות אנו פועלים על מנת שעד סוף החודש כל התקלות יפתרו. מודים לך עד הסבלנות.
ר רכה ונשית New member 17/2/15 #7 ניהול קומונה כבר כמה ימים שאי אפשר להכנס לאדמין הניהול שגיאה מס' 7344227663968571880
ה הנהלת הפורומים Administrator 18/2/15 #8 על איזו קומונה מדובר? נשמח אם תוכלי לצרף לינק. האם מדובר באדמין ניהול של מנהל מישני או של מנהל רגיל?
ר רכה ונשית New member 18/2/15 #10 מנהל משני [URL]http://www.tapuz.co.il/communa/communaMaavaron.asp?communaID=40480[/URL] והבעיה עדיין ממשיכה. תודה.
מנהל משני [URL]http://www.tapuz.co.il/communa/communaMaavaron.asp?communaID=40480[/URL] והבעיה עדיין ממשיכה. תודה.
ה הנהלת הפורומים Administrator 19/2/15 #11 התקלה ידועה ואנו מטפלים בה. נעשים מאמצים על מנת להסדיר את כל התקלות בהקדם.
זאדק הערס הפולני Active member 18/2/15 #1 אני מקבל הודעת שגיעה בשמירת תמונה מצורפת למסר פרטי אני מודה שלא יצא לי לעור על השירשורים כאן כה שבמידה וזה נענה כר אשמח לקישור לתשובה   הנה ההודעת שגיעה שמתקבלת (בשלושה דפדפנים שונים) errorID=63F692C3-AF49-468A-B3A0-FABE6C3DA0C8
אני מקבל הודעת שגיעה בשמירת תמונה מצורפת למסר פרטי אני מודה שלא יצא לי לעור על השירשורים כאן כה שבמידה וזה נענה כר אשמח לקישור לתשובה   הנה ההודעת שגיעה שמתקבלת (בשלושה דפדפנים שונים) errorID=63F692C3-AF49-468A-B3A0-FABE6C3DA0C8
E eyala1972 New member 19/2/15 #13 הוספת הודעה כאורח היכן בהגדרות הניהול יכול מנהל של אחד הפורומים לקבוע האם מותר או אסור לכתוב בפורום שלו כאורח ?
הוספת הודעה כאורח היכן בהגדרות הניהול יכול מנהל של אחד הפורומים לקבוע האם מותר או אסור לכתוב בפורום שלו כאורח ?
A amir2911 New member 21/2/15 #14 שוב הודעות לא מוכחלות זה כבר מתחיל לעצבן! פתחתי משתמש חדש כי במשתמש הקודם ההודעות לא הוכחלו, והיום שוב הן לא מוכחלות במשתמש החדש. בבקשה תטפלו בעניין זה בלתי אפשרי ככה.
שוב הודעות לא מוכחלות זה כבר מתחיל לעצבן! פתחתי משתמש חדש כי במשתמש הקודם ההודעות לא הוכחלו, והיום שוב הן לא מוכחלות במשתמש החדש. בבקשה תטפלו בעניין זה בלתי אפשרי ככה.
L Lhuna1 New member 21/2/15 #15 איך מפסיקים לקבל פופ-אפים על תגובות לשרשורים? אני לוחצת בפופאפ על הסמל של ההגדרות וזה מביא אותי לחלון של ניהול התראות.   אני מורידה שם את ה-V מהאופציה של קבלת ההתראות, אבל אין שום כפתור לשמירת השינוי! השינוי לא נשמר וההתראות ממשיכות לקפוץ לי כל הזמן, זה מעצבן.   אודה לעזרתכם.  
איך מפסיקים לקבל פופ-אפים על תגובות לשרשורים? אני לוחצת בפופאפ על הסמל של ההגדרות וזה מביא אותי לחלון של ניהול התראות.   אני מורידה שם את ה-V מהאופציה של קבלת ההתראות, אבל אין שום כפתור לשמירת השינוי! השינוי לא נשמר וההתראות ממשיכות לקפוץ לי כל הזמן, זה מעצבן.   אודה לעזרתכם.