שרשור טכני

הנהלה-יש סיבה מיוחדת שלא קיבלתי תגובה?

בדרך כלל את מגיבה לכל גולש/ת עם שליחת ההודעה במסר על פרסום ההודעה ולפי סדר כרונולוגי של פרסום ההודעות. כאן הייתה התעלמות.

תקלות חוזרות ונישנות בקומונות

עץ ההודעות אינו מסודר.
(לחיצה על "הודעות" תסדר אותו אבל זה מציק להעלות את הדף ואז ללחוץ שוב)

אי אפשר להוסיף תמונות להודעות.

נכון לעכשיו בחלק מהקומונות שאני כותב בהן כבר נמאס, אנשים מתחילים לעזוב לפלטפורמות אחרות.
אני באמת לא מצליח להבין את ההגיון בתחזוק שני ממשקים בתפוז, אחד לקומונות שאף אחד לא מתחזק והשני לפורומים שזוכים לעדכון מדי פעם.

חברים, תתקנו לפני שכבר לא יהיה עבור מי לתקן.

כרגע הדגש

הוא לתקן תקלות מהותיות בפורומים ובבלוגים.
&nbsp
למה הכוונה עץ ההודעות אינו מסודר? האם תוכל לצרף צילום מסך.

ברור, זה חלק מהאיוולת

של אחזקת שתי מערכות תכנה, אחת לפורומים והשניה לקומונות.
כך יש לכם פי שניים באגים לטפל בהם.

מצ"ב צילום מסך אבל אני חושש שעד שתגיעו לטפל בבעיה יש מצב שנעבור לפייסבוק או לאג'נדה.

הגענו לתפוז מוואללה לאחר שהם דפקו את הפורומים של יואל.
נראה שההסטוריה חוזרת ואתם מתעקשים שנעזוב שוב.

למה הדגש לתקן את הפורומים והבלוגים?!

מה עם הבעיות שיש בקומונות?
מדוע הקומונת אינן חשובות?!

תודה על התשובה.ועוד שאלה בבקשה

מדוע כשהכול מתוקן
הנכם מחפשים שרתים אחרים
וכול הבלגלן מתחיל מחדש?

החיפוש לא מניב תוצאות

בחיפוש בפורומים שונים זה רושם שאין בכלל תוצאות למרות שברור שהמילה שחיפשתי קיימת הרבה באותו פורום. מה הבעיה? ואגב מישהי אחרת בפורום חיפשה ומצאה הרבה הודעות עם אותה המילה. וניסיתי גם עם החיפוש הישן ועדיין כלום

zivan2

New member
אינני מבינה מדוע הדגש על הפורומים והבלוגים. האם הקומונות לא

חשובות? מדוע כמעט חודש ימים אי אפשר להכנס לניהול קומונה. מדוע כמעט חודש ימים אי אפשר להעלות תמונות ומקבלים הודעות הזויות של לסיים את ההרשמה לתפוז. הרי אני כותבת בתפוז. מדוע אי אפשר לעשות חיפוש מתקדם. מדוע פעם אפשר להעלות קישור ופעם לא. אני חושבת שאלה תקלות מהותיות במיוחד למנהלי קומונה שפשוט לא יכולים לתפקד. מדוע למרות שמסומן לנו לקבל התראות למייל כאשר יש תשובה בשרשור אי אפשר לקבל את ההתראה.

ואל תענו לי שאשאל שאלה עיניינית משום שההודעה שלי עיניינית מאוד.

אם אתם לא רוצים קומונות אז תגידו לנו למצוא פלטפורמה אחרת. אם אתם רוצים קומונות תתייחסו אלינו כמו שאתם מתייחסים לפורומים ולבלוגים ותתקנו את התקלות. אל תעלמו ותאלמו מקומונת משוב ותמיכה כפי שאתם עושים עכשיו.

T o m c o

Member
מנהל
תפוז אישי,
החל מהבוקר איני רואה את תפוז אישי בעמוד הבית, על אף שאני מחובר, מופיעה לי רשימת הפורומים המלאה ובלחיצה על תפוז אישי אין כל שינוי.

eladts

New member
תפוז אישי לא מופיע בדף הבית

ולכן אני לא יכול לראות את הפורומים שבחרתי בדף הבית. ניסיתי לעשות logout ושוב login אבל זה לא עזר, עדיין מופיע דף הבית הגנרי ולא הדף המותאם אישית.

נעלם לי

האיזור האישי
שבו יש את הפורומים בהם אני נמצא וגם הקומונות
כולל תגובות והודעות
ניסיתי בדפדפן כרום ופיירפוקס

מאז השינוי שעשיתם בפורומים

עם העריכה המתקדמת
האיטיות הרבה שנוספה מוציאה את החשב לכתוב או להגיב
מקווה שלא תסירו את התגובה המהירה - היא לפחות זו שעובדת
השאלה , האם יהיה ניתן לקבוע לעצמי באופן גורף , שהתגובות תמיד יהיו המהירות
כלומר שאני לא אצטרך לבחור בכל פעם בתגובה מהירה - שהיא תהיה בכלל הברירת מחדל..

למעלה