בשליחת תגובה כתוב שאפשר לערוך את ההודעה ב15 הדקות הקרובות. איך ניתן לערוך? תודה
צ צומחת23 New member 6/4/15 #2 בשליחת תגובה כתוב שאפשר לערוך את ההודעה ב15 הדקות הקרובות. איך ניתן לערוך? תודה
Z zivan2 New member 7/4/15 #4 מתי סוף סוף תתקנו את התקלות כמו העלאת תמונות וכניסה לניהול. הקומונות שלנו שכל הדינאמיקה של קיומם היא בהעלאת תמונות וקבצים פשוט גוססות לאט לאט. אני מקווה שלא תסננו את ההודעה שלי ותטרחו לענות תשובה עיניינית כפי שאתם מבקשים הודעות עינייניות
מתי סוף סוף תתקנו את התקלות כמו העלאת תמונות וכניסה לניהול. הקומונות שלנו שכל הדינאמיקה של קיומם היא בהעלאת תמונות וקבצים פשוט גוססות לאט לאט. אני מקווה שלא תסננו את ההודעה שלי ותטרחו לענות תשובה עיניינית כפי שאתם מבקשים הודעות עינייניות
N nofi1456 New member 7/4/15 #5 רק לי המסרים בקושי עובדים? רק אחרי שאני מרעננת כמה פעמים את הדואר נכנס/יוצא הוא עולה לי...ובקושי.
B Breathe In New member 8/4/15 #6 עדיין אי אפשר לפרסם סקרים בבלוגים לא בקוביית הסקר, וגם הסקרים שבתוך הרשומות לא מציגים את התוצאות.
פ פייפר המכושפת New member 11/4/15 #7 משום מה אני לא יכולה לראות את המסרים שנשלחו אלי... יש לי סימן שיש הודעה אבל היא לא נמצאת...