שרשור טכני
Y Y. Welis New member 4/5/15 #4 מה עם מונה ההודעות ב'היסטוריית ההודעות' - מתי יהיה אפשר לאפס אותו? אפשר אולי לבקש לאפס את שלי?   אגב החיפוש בפורום לא עובד, כשמסמנים 'לפי תאריך'. לא מוצא דבר. עובד רק עם 'לפי רלוונטיות'.
מה עם מונה ההודעות ב'היסטוריית ההודעות' - מתי יהיה אפשר לאפס אותו? אפשר אולי לבקש לאפס את שלי?   אגב החיפוש בפורום לא עובד, כשמסמנים 'לפי תאריך'. לא מוצא דבר. עובד רק עם 'לפי רלוונטיות'.
ה הנהלת הפורומים Administrator 5/5/15 #5 התראות נושא ההתראות נמצא בפיתוח וכרגע אין צפי לתיקונו. לגבי החיפוש - תודה, אנו בודקים
ה הנהלת הפורומים Administrator 10/5/15 #7 העלאת קבצים אנא נסה להעלות קבצים בשנית, במידה ולא תצליח נשמח לדעת מה בדיוק קורה?, האם מתקבלת הודעת שגיאה?
העלאת קבצים אנא נסה להעלות קבצים בשנית, במידה ולא תצליח נשמח לדעת מה בדיוק קורה?, האם מתקבלת הודעת שגיאה?
N niv gelb New member 12/5/15 #8 להחליף ניק במחשב הזה... יש לי ניק שלמעשה הוא של הבן שלי, הוא לא פעיל בתפוז. אני רוצה לשנות את השם והפרטים, איך עושים זאת ?
להחליף ניק במחשב הזה... יש לי ניק שלמעשה הוא של הבן שלי, הוא לא פעיל בתפוז. אני רוצה לשנות את השם והפרטים, איך עושים זאת ?
ה הנהלת הפורומים Administrator 14/5/15 #10 החלפת ניק איננו יכולים לעזור לך עם שם משתמש שהוא לא שלך... בכל מקרה, אתה מוזמן לתת לנו יותר פרטים במסר אישי
החלפת ניק איננו יכולים לעזור לך עם שם משתמש שהוא לא שלך... בכל מקרה, אתה מוזמן לתת לנו יותר פרטים במסר אישי