שרשור טכני
ה הנהלת הפורומים Administrator 6/3/17 #3 התראה שקופצת היי, ככל הנראה מדובר במשהו פרטני בדפדפן שלך. האם ניסית לנקות קבצי קוקיז וקאש?
יואב שניר Member 8/3/17 #6 הסרתי את הדפדפן תוך שימוש בתוכנה ייעודית להסרת תוכנה ... מחיקת ערכי רג'יסטרי ... התקנה חוזרת והבעיה נפתרה.   אוקוס פוקוס קוסמות
הסרתי את הדפדפן תוך שימוש בתוכנה ייעודית להסרת תוכנה ... מחיקת ערכי רג'יסטרי ... התקנה חוזרת והבעיה נפתרה.   אוקוס פוקוס קוסמות
יואב שניר Member 7/3/17 #5 הסרה בעזרת UNINSTALLER יעודת ומחיקת כול ערכי ה REGISTERY פתרה את הבעיה. טפו טפו טפו .. בלי עיין הרעה .
הסרה בעזרת UNINSTALLER יעודת ומחיקת כול ערכי ה REGISTERY פתרה את הבעיה. טפו טפו טפו .. בלי עיין הרעה .
ayb1 Well-known member 8/3/17 #7 תקלה מס errorID=8212d161-9ad3-4524-8585-43746b74fa86 עם הודעה לפנות אליכם.
מ מור אביב New member 16/3/17 #16 מצלמה שלום, אני לא מנסה לעלות תמונה, מצלמת הרשת לא נפתחת בצ'אט, כאשר אני מסמן שיש לי מצלמה היא לא מתחברת, אני לא מופיע ברישום שיש לי מצלמה,למרות שבסקייפ היא עובדת יפה.
מצלמה שלום, אני לא מנסה לעלות תמונה, מצלמת הרשת לא נפתחת בצ'אט, כאשר אני מסמן שיש לי מצלמה היא לא מתחברת, אני לא מופיע ברישום שיש לי מצלמה,למרות שבסקייפ היא עובדת יפה.
מ מור אביב New member 9/3/17 #9 מצלמה שלום, במצלמה שברשותי לא נפתחת בצ'אט למרות שנפתחת בסקייפ למשל, האם יש פתרון לבעיה בברכה
ה הנהלת הפורומים Administrator 9/3/17 #13 גלישה בצ'אט הצ'אט מנוהל על ידי חברה חיצונית, אנו ממליצים לך לפנות אליהם בכתובת: [email protected]
ה הנהלת הפורומים Administrator 16/3/17 #18 נמתין עד תחילת שבוע הבא תעדכני אותנו אם עדיין לא תקבלי מענה