שרשור טכני
jackie111 Well-known member 1/6/17 #6 זה קורה בכל הפורומים ועם פיירפוקס כרום ואקספלורר. אבל במחשב אחר נפתח המסך כרגיל. לכן אני חושב שזה קשור לסטינגס של המחשב.
זה קורה בכל הפורומים ועם פיירפוקס כרום ואקספלורר. אבל במחשב אחר נפתח המסך כרגיל. לכן אני חושב שזה קשור לסטינגס של המחשב.
נ נטע.... Member 30/5/17 #3 בעיית התחברות מהסמארטפון לא מצליחה להיכנס עם שם המשתמש והסיסמא שלי לתפוז דרך הסמארטפון. המקלדת לא עולה כדי לרשום את שם המשתמש. בשביל הסיסמא היא דווקא כן עולה אבל לא בשביל שם המשתמש. מכיוון שנתקלתי בזה רק באתר תפוז, מניחה שזה קשור ולכן שואלת על כך כאן.
בעיית התחברות מהסמארטפון לא מצליחה להיכנס עם שם המשתמש והסיסמא שלי לתפוז דרך הסמארטפון. המקלדת לא עולה כדי לרשום את שם המשתמש. בשביל הסיסמא היא דווקא כן עולה אבל לא בשביל שם המשתמש. מכיוון שנתקלתי בזה רק באתר תפוז, מניחה שזה קשור ולכן שואלת על כך כאן.
ה הנהלת הפורומים Administrator 1/6/17 #4 התחברות מהסמארטפון שלום, איזה מכשיר יש לך? התקלה עדיין קיימת? היתה בעיה להזין פרטי התחברות אך היא טופלה ביום חמישי, כעת עשינו ניסיון והתחברנו מאייפון 5.
התחברות מהסמארטפון שלום, איזה מכשיר יש לך? התקלה עדיין קיימת? היתה בעיה להזין פרטי התחברות אך היא טופלה ביום חמישי, כעת עשינו ניסיון והתחברנו מאייפון 5.
R REHVOT New member 8/6/17 #10 בשבוע האחרון לא הצלחתי להכנס לקומנה מקויאה הדרומית, גם כעת לא מצליח להכנס לקומנה מהארץ. אקטואליה לצנוניות.
בשבוע האחרון לא הצלחתי להכנס לקומנה מקויאה הדרומית, גם כעת לא מצליח להכנס לקומנה מהארץ. אקטואליה לצנוניות.
ה הנהלת הפורומים Administrator 11/6/17 #13 לא הבנו את פנייתך האם כעת אתה גולש מהארץ ולא מצליח להיכנס לקומונות? האם מתקבלת הודעה מסויימת? האם אתה מצליח להיכנס ליתר העמודים באתר, כמו הפורומים?
לא הבנו את פנייתך האם כעת אתה גולש מהארץ ולא מצליח להיכנס לקומונות? האם מתקבלת הודעה מסויימת? האם אתה מצליח להיכנס ליתר העמודים באתר, כמו הפורומים?
חורזת באהבה Well-known member מנהל 9/6/17 #11 תקלה בקומונה חורזים וכותבים סרגח הניהול יצא מאיפוס לא ניתן למחוק הודעות לא ניתן לנעוץ הודעות רוב האייקונים שיש כאן לא ניתן לקומונה. תודה. חורזת באהבה מנהלת קומונה חורזים וכותבים
תקלה בקומונה חורזים וכותבים סרגח הניהול יצא מאיפוס לא ניתן למחוק הודעות לא ניתן לנעוץ הודעות רוב האייקונים שיש כאן לא ניתן לקומונה. תודה. חורזת באהבה מנהלת קומונה חורזים וכותבים
ה הנהלת הפורומים Administrator 11/6/17 #12 שלום, התקלה בסרגל כלים עדיין קיימת? אם כן, אנא שילחי לנו מסר פרטי.