שרשור טכני
B bombax0 New member 21/1/18 #2 שלום רציתי לדעת למה נמחק לי הבלוג ? שלום התחברתי היום למשתמש אחרי הרבה זמן ורציתי לדעת למה נמחק לי הבלוג ? אפילו אין שום אזהרה מראש?
שלום רציתי לדעת למה נמחק לי הבלוג ? שלום התחברתי היום למשתמש אחרי הרבה זמן ורציתי לדעת למה נמחק לי הבלוג ? אפילו אין שום אזהרה מראש?
ה הנהלת הפורומים Administrator 22/1/18 #3 במה עסק הבלוג שלך? יש לשלוח פרטים על הבלוג, כמו צילומי מסך או הסבר על התוכן שלו
B bombax0 New member 30/1/18 #9 בסרטים לצפייה ישירה בסרטים לצפייה ישירה ואם אני לא טועה קראו לו Watch4free
ה הנהלת הפורומים Administrator 1/2/18 #12 מדובר בבלוגים שנאלצנו למחוק בשל הפרת זכויות יוצרים אנו מתנצלים אך אסור להעלות בלוגים של צפייה ישירה
ר ריבר1 New member 23/1/18 #4 מסרים יוצאים לא ניתן לצפות לאחרונה אינני יכולה לראות את התגובה שלי למסרים. רעיונות? פתרון?
ה הנהלת הפורומים Administrator 1/2/18 #11 צילום מסך על מנת שנראה האם האופציה נעלמה לך (נשמע לנו מאוד מוזר) נשמח לקבל צילום מסך למייל [email protected]
צילום מסך על מנת שנראה האם האופציה נעלמה לך (נשמע לנו מאוד מוזר) נשמח לקבל צילום מסך למייל [email protected]
ב בת התוכן New member 26/1/18 #6 תקלה? היי, ניסיתי להוסיף אתר לאינדקס וקיבלתי את קוד השגיאה הזה: errorID=87917600-D3E4-47EF-98DB-817AB9C02259 אשמח לדעת אם יש בעיה אצלי או אצלכם . תודה!
תקלה? היי, ניסיתי להוסיף אתר לאינדקס וקיבלתי את קוד השגיאה הזה: errorID=87917600-D3E4-47EF-98DB-817AB9C02259 אשמח לדעת אם יש בעיה אצלי או אצלכם . תודה!
R refael22 Member 27/1/18 #7 כמה דברים נעלמו לי מדף הפורום לא יכול לראות אם קבלתי הודעות יכול להעלות רק הודעה מהירה לא יכול לערוך הודעה כל האפשרויות האלו פשוט נעלמו
כמה דברים נעלמו לי מדף הפורום לא יכול לראות אם קבלתי הודעות יכול להעלות רק הודעה מהירה לא יכול לערוך הודעה כל האפשרויות האלו פשוט נעלמו
ה הנהלת הפורומים Administrator 1/2/18 #10 תקלות בדף הפורום שלום, אנו מניחים שאתה נתקל בכך בכל הפורומים? למה הכוונה שאתה יכול להעלות רק הודעה מהירה? האם לאחר פתיחת הודעה שכתבת לא מופיעה כלל אופציית עריכה?
תקלות בדף הפורום שלום, אנו מניחים שאתה נתקל בכך בכל הפורומים? למה הכוונה שאתה יכול להעלות רק הודעה מהירה? האם לאחר פתיחת הודעה שכתבת לא מופיעה כלל אופציית עריכה?
S seretop New member 5/2/18 #14 באג בבלוג כשאני נכנס לבלוג מופיע לי הכיתוב הבא: בפנייתך אלינו, אנא ציין את הקוד הבא: errorID=0fa52ee2-564d-4421-a8bb-5a5d22785b03 מה זה?
באג בבלוג כשאני נכנס לבלוג מופיע לי הכיתוב הבא: בפנייתך אלינו, אנא ציין את הקוד הבא: errorID=0fa52ee2-564d-4421-a8bb-5a5d22785b03 מה זה?
ה הנהלת הפורומים Administrator 6/2/18 #17 שלום, נבקש ממך לפנות להנהלת הבלוגים בבקשה במסר אישי או בפורום הבלוגיה http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/807
שלום, נבקש ממך לפנות להנהלת הבלוגים בבקשה במסר אישי או בפורום הבלוגיה http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/807
כ כי אני הבוס New member 6/2/18 #16 בעיית צפייה בהודעות עם דפדפן כרום מהנייד אני נוהג לגלוש מהנייד באתר הרגיל. אתמול או שלשום הופיעה בעייה: כשלוחצים על כותרת הודעה בפורום, התוכן לא נפתח. בגלישה בפיירפוקס הכל בסדר. אבל פיירפוקס דפדפן פחות נעים לשימוש. לטיפולכם אודה.
בעיית צפייה בהודעות עם דפדפן כרום מהנייד אני נוהג לגלוש מהנייד באתר הרגיל. אתמול או שלשום הופיעה בעייה: כשלוחצים על כותרת הודעה בפורום, התוכן לא נפתח. בגלישה בפיירפוקס הכל בסדר. אבל פיירפוקס דפדפן פחות נעים לשימוש. לטיפולכם אודה.