שרשור טכני
ש שלמה קוגן New member 13/2/18 #2 לא מצליח להוסיף קישור ב HIT נוסח התקלה errorID=2AD6E53E-058B-4383-A88F-A709CEEDB110 אשמח לעזרה
H HollyGolightly New member 16/2/18 #3 לא מצליחה להוסיף קבצים להודעות ניסיתי להוסיף קובץ להודעה (דבר שעד היום היה קל מאד בתפוז) ולא מצליחה. ניסיתי שוב להוסיף קובץ אחר להודעה אחרת וגם זה לא מצליח. הקבצים הם קבצי png שעד היום לא היתה לי כל בעיה להוסיף. נא עזרתכם. תודה
לא מצליחה להוסיף קבצים להודעות ניסיתי להוסיף קובץ להודעה (דבר שעד היום היה קל מאד בתפוז) ולא מצליחה. ניסיתי שוב להוסיף קובץ אחר להודעה אחרת וגם זה לא מצליח. הקבצים הם קבצי png שעד היום לא היתה לי כל בעיה להוסיף. נא עזרתכם. תודה
H HollyGolightly New member 18/2/18 #5 מצרפת קובץ סתמי בנסיון לבדוק שאכן ניתן לצרף אותו לא מצרף. מייד אכתוב לכם גם במסר. אבל שוב: לא מצליחה לצרף קובץ PNG.
מצרפת קובץ סתמי בנסיון לבדוק שאכן ניתן לצרף אותו לא מצרף. מייד אכתוב לכם גם במסר. אבל שוב: לא מצליחה לצרף קובץ PNG.
N naftul21 Member 24/2/18 #6 אני רואה את ההודעות בפורומים בטור אותיות,איך יוצאים מזה? 1 הבעיה מופיעה רק בסמארטפון ולא במחשב 2 עשיתי אתחול לטלפון,לא עזר 3 הבעיה רק בפורומים בתפוז ולא בפורומים אחרים 4 הבעיה מופיעה מלפני שבוע בערך ולא הייתה קיימת בעבר
אני רואה את ההודעות בפורומים בטור אותיות,איך יוצאים מזה? 1 הבעיה מופיעה רק בסמארטפון ולא במחשב 2 עשיתי אתחול לטלפון,לא עזר 3 הבעיה רק בפורומים בתפוז ולא בפורומים אחרים 4 הבעיה מופיעה מלפני שבוע בערך ולא הייתה קיימת בעבר