לאחרונה אני נתקל לא פעם בהודעה "אינך רשאי להוסיף הודעה לפורום" בנסיון השליחה הראשון. לחיצה שניה על "פרסם" עוברת בשלום וההודעה נשלחת. לא קריטי אבל מעצבן. זה קורה בכמה פורומים, וזה קורה גם למגיב אחד נוסף לפחות.
אצלי מדובר ב FF תחת win10, אצלו בכרום תחת אנדרואיד.
שלום לכם
1 - במערכת העלאת התכנים, מנסה לעשות העלאה לקובץ, פותח את הבחירת קובץ, בוחר קובץ, אבל הוא "לא נבחר". לא משנה סוג / גודל / דפדפן, המערכת פותחת את התיבת דיאלוג בחירת הקבצים, אבל לא בוחרת את הקובץ עצמו בלחיצה עליו

2 - לפעמים מופיעה הודעת השגיאה
בפנייתך אלינו, אנא ציין את הקוד הבא: errorID=4e48d14f-d33f-440a-96a5-1bb36062d5ad

אשמח לעזרה. תודה.
מופיעה גם שגיאה
errorID=0e26f3a1-0859-4a5a-92c7-c3092dd054bd

המהות היא, שאפשרי לבחור קובץ בדיאלוג של בחירת קובץ, אבל הוא פשוט לא נטען לדף

במערכת העלאת הקבצים "הישנה" הוא כן נטען ומתחיל לעלות. אבל שם זה כמובן הרבה יותר מסורבל...

בנוסף במערכת הישנה יש הודעת שגיאה שמופיעה ב JAVASCRIPT ALERT אחרי שהקובץ מתחיל לעלות, ההודעה היא

"I/O Failure: [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2038"]"

תודה
אני לוחץ על "בחר סרטון"
נפתחת תיבת דו שיח של בחירה קובץ
אני בוחר קובץ להעלאה
אבל שום דבר לא קורה...
בכל דפדפן / Windows 7

לעומת זאת, במערכת ההעלאה הישנה, כן ניתן לבחור קובץ בתיבת הדו שיח, אבל שם זה נתקע במילים "מתחבר לשרת..."

מה אפשר לעשות?
במערכת ההעלאה, נתפתחת תיבת הדיאלוג של בחירת קובץ, בוחרים קובץ, ושום דבר לא קורה לאחר מכך. כבר כמה שבועות...

במערכת ההעלאה הישנה, בוחרים קובץ, הקובץ נבחר, ואז המערכת נתקעת ב "מתחבר לשרת..." ולא קורה כלום

בכל דפדפן זה קורה / WINDOWS 7.

איך פותרים את זה? מה ניתן לעשות?